Moheru Boski stanowi wstęp do prezentacji

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:Czekamy. Jak znam forum i życie
, dostaniesz milion dobrych rad, proponowanych poprawek i wszyscy będą wiedzieć lepiej niż Ty, jak to ma wyglądać
.
A ja utknęłam chwilowo w stronie www. Tato marudził, że chce mieć stronę ze swoimi pracami, głownie akwarelami, bo go pytają itd. Prosta ma być, czysta i przejrzysta, to stwierdziłam, że na razie sama zrobię, tylko dowiem się jak, bo nie mam o tym pojęcia. Napadłam kumpla, od czego zacząć. Doczytałam resztę.
Hosting, domena, platforma, instalacja na serwerze itd. poszły jak burza. Im dalej w las tym ciemniej - bo skórka nie ta, bo galeria to może lepsza taka a nie inna, wtyczek setki, a ja bym przerobiła coś tam... Coś tam oczywiście wymaga grzebania w css, czyli czegoś o czym nie mam żadnego pojęcia. Po czym po tych wstępnych czynnościach doszłam do wniosku, że podstawa, to projektowanie i przemyślenie na wejściu układu. Szybko wróciłam do ołówka i kartonu na początek
anulka111 pisze: Super pomysl-a znasz sie na pozycjonowaniu stron? To z kolei mnie interesujeale sie nie znam na razie.
Monostra pisze:Nie pytalam. I tak wychodzą muzy rodzaju meskiego. Ten muz Moher?!
[/i]
Monostra pisze:Nie pytalam. I tak wychodzą muzy rodzaju meskiego. Ten muz Moher?!
Nic to. Kombinuję dalej, usilujac nie przesadzic i majac w pamieci dowcip z mojej dzialki. Dosc hermetyczny, ale co tam...
A - DTP osoba 1
B - DTP osoba 2
A - Co za duren byl u mnie, czlowieku.
Zrobilem mu taki [beeep] projekt, zdjecia, szparowki,
CMYK + 2 pantony, srebro, ultrafiolet, wykrojnik z zawieszka.
I ten baran mowi ze on chce miec tylko Timesem bo mu bardziej lezy uklad.
B - Fakt to kretyn... a co chcial ?
A - Nekrolog.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 48 gości