Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 06, 2010 18:17 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

wiora pisze:
ALICJA Borgelt pisze:Iza , byłam na bazarkach :mrgreen:

o nie :evil:
żartuje :lol: bosz zimno, slisko ,na łeb trzeba uwazac, bo matoly nie wiedza, ze z dachow tez trzeba snieg ,a raczej juz lod usunac, bo komus moze sie krzywda stac.no ale coz skoro trzeba im przez gazety tlumaczyc, ze jesli jest slisko to rak w kieszeni sie nie trzyma :ryk: :ryk: :ryk: no co tu wiecej mowic :roll:

znowu mam dwie zmiany :evil: wiec dreptac trzeba cztery razy w glowie mnie sie juz kreci od tego :evil: .

Iza mam nadzieje, ze czujesz sie lepiej :roll:

Akurat dziś na WP pojawiła się artykuł o Irlandczykach zszokowanych zimą do utraty zdrowwego rozsądku: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... caid=1b5f3
Izo, ja też mam nadzieję, że choroba nie rozlożyła Cię totalnie :( , ale boję się, że jednak tak...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon gru 06, 2010 20:08 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

ALICJA Borgelt pisze: cześć :1luvu:
ale masz piękne koty, aż się napatrzeć nie mogę :D

Dziękuję w imieniu jaśniepaństwa :)
Toffi (z plamką na nosku) trafiła do mnie dzięki miau, wyglądała wtedy jak siedem nieszczęść. Sama nie mogę się na nią napatrzeć, mimo że jest już ze mną ponad dwa lata.
Karmel to taka ruda rozpuszczona wredota ;) Jest moim pierwszym kotem i przyznaję się bez bicia, że szukałam rudego kota. Żartuję, że dzięki temu moja niekotolubna mama go polubiła: ja ruda i tata rudy ;)
Przy Tofiku nie miałam innego wyjścia, trafiła do mnie na tymczas i tak się zakochałam :)
Obrazek Obrazek
Toffi i Karmel

kena

Od: Pon cze 05, 2006 11:06

Post » Pon gru 06, 2010 21:15 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Faktycznie są piękne. :)
Koty do adopcji są gdzieś na pierwszej, lub drugiej stronie wątku, w imieniu Izy pozwolę sobie Cię zaprosić :)

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto gru 07, 2010 0:56 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Witam Serdecznie Dziewczyny. Niestety choroba mnie rozłożyla, tak jak pisze Taizu. :| Byłam wczoraj na Pogotowiu, bo ból był nie do wytrzymania. Mam zapalenie oskrzeli i poszło juz na płuca. Jest bardzo żle , bo nie mam kiedy wyleżeć i wygrzać. Jest bardzo żle ,bo mam bardzo powiększone i bolesne migdały, stan zapalny gardła i nie moge przełykać. Miodem niestety tylko pogorszyłam sprawe. A w życiu by mi to do głowy nie przyszło. Za chwilke zajme sie najważniejszymi sprawami i to tak niestety na szybko, bo musze sie położyc. Wrócilam z działek dopiero kolo 23.00 i musiałam jeszcze posprzatać.Pieknie Wam Dziekuje że JESTEŚCIE :1luvu: .
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto gru 07, 2010 1:11 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Przede Wszystkim chce Gorąco Podziekować za Pamieć o Wirtualnych Kociaczkach, :1luvu: Wsparcie Darczyńców :1luvu: jak i wpłaty na kolejne kocie schronienia. :1luvu: Teraz przy bardzo złej pogodzie, dopiero okazuje się jakie to ma niebagatelne znaczenie i jak szybko te schronienia zostały zasiedlone.

Na dzień dzisiejszy mamy kilka dodatkowych wplat. :D Za chwilke wstawie Rozliczenie.

Goraco Dziekuję Wszystkim za udział w trzeciej Edycji Zbiorki na Kocie Zimowe Schronienia. :1luvu: Kilka Osób naprawdę zaszalało . I tak znowu Skarbonka :D dorzuciła sie do Kocich Budek. Znowu dostalismy wplate od :D Taizu. Oraz zaszalała :D -=Sara=- która przekazała na ten cel 100 zł, wpłacając przy okazji wplaty dla Szczurka i Ciapulka.

Chce Gorąco Podziękować :D Skarbonce za wplate za mój obraz, koszty wysylki jak i darowiznę na Budki i Wsparcie dla Wirtualnych kotków. Przy okazji Dziekuję tutaj z Całego Serca Wszystkim :1luvu: Darczyńcom, których wymieniałam kilka postow wcześniej.

Dziekuję również Goraco :D Sarannie ze jest z nami na wątku. Że przygotowała dla nas dwa sliczne Bazarki :1luvu: .Ze znów pod Jej Opieka jest Róża. :1luvu: Oraz za wplate na Różę, która nadal moze liczyc na Pomoc i Wsparcie Saranny.

Dziekuję z Całego Serca ze jest z nami ALICJA, :1luvu: która jest Bardzo Bardzo Kochana i jak zwykle szaleje na naszych Bazarkach. :D Dziękuje Wszystkim za Troskę i Pamieć. :1luvu:

iza71koty

Post » Wto gru 07, 2010 1:15 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kena dziękuję ze doczytałaś o Bajce. :| Jest mi niezmiernie przykro. :( To młodziutka koteczka.... :(

Postaram się za kilka dni przygotowac ofertę dla Ciebie. Mogę zaproponowac Blusię , Balbinkę...musze pomyśleć na spokojnie. Ważne ze jesteś i pamietasz. :D Dziękuję Ci. :1luvu:

iza71koty

Post » Wto gru 07, 2010 1:19 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

ANIA&IZA :D to Opiekunki naszej Niuni i Czarnej Biedroneczki. Dostałam maila, bo doczytały o ciepłych skarpetkach. A mają takie robione przez Babcie na drutach. :D No to sa prawdziwe wełniane skarpetki ,a nie to co ja kupiłam. :| Dziewczyny obiecały mi wysłac. :1luvu: Bardzo sie cieszę i Pieknie Dziękuje z Całego Serca. :1luvu: Nie ma to jak Babcine skarpetki robione własnoręcznie na drutach. :D

iza71koty

Post » Wto gru 07, 2010 1:27 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kochani tak wygląda trzecia Edycja Zbiorki na Kocie Zimowe Schronienia. :D Przypomnę ze Dzieki Wam :1luvu: udało sie dotychczas zebrać

W Pierwszej Edycji kwote 300 zł :1luvu:

W Drugiej Edycji kwote 400 zł. :1luvu:

Z drugiej Edycji pozostała do wykorzystania kwota 220 zł plus jedna budka która na musze zakupić materiał na osobny paragon z moich środków.

Trzecia Edycja

Taizu 50 zł :1luvu:

Megana 20 zł :1luvu:

Skarbonka - 50 zł :1luvu:

-=Sara=- - 100 zł :1luvu:

Razem do wykorzystania 220 zł plus 220 zł Razem 440 zł na dzień dzisiejszy. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Wto gru 07, 2010 1:36 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

ALICJA Borgelt pisze:
saranna pisze:
ALICJA Borgelt pisze:Iza , byłam na bazarkach :mrgreen:

Poprawił mi się humor z rana:) Myślałam, że maskotka nikt nie zechce, a tu taka niespodziewajka:)

ja zbieraczką i kolekcionerką :mrgreen: kotów jestem, Iza potwierdzi :wink: :lol:

Tak zdecydowanie. :D ALICJA wchodzi na Bazarek, rzuca cenę , zgarnia fanty i wychodzi. :1luvu: :D Uwielbiam te Jej szaleństwa. :1luvu:

iza71koty

Post » Wto gru 07, 2010 1:41 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Dziewczyny mowie już Dobranoc. :wink: Miałam w planie polożyc się wcześniej i wygrzać. Ale w czasie choroby zaległosci sie troche uzbierało i niestety.... dzisiaj musiałam kociakom nagrzać w altance. Rozmroziłam zamek w dżwiach i klódke, tak jak mi poleciła Iweta. :D Dziękuje Pięknie. :D

Jak się trochę lepiej poczuje założę nowy wątek. Na razie jeszcze pisać można.

iza71koty

Post » Wto gru 07, 2010 8:46 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kurczę, Iza, zapalenie oskrzeli, to trzeba wyleżeć i wygrzać :!: Wiem, że na pewne rzeczy nie możesz sobie pozwolić, ale twoje zdrowie jest najważniejsze, jak tylko możesz to leż i się wygrzewaj!

I przy okazji mam prośbę do sympatyków tego wątku. Jeśli nie macie jeszcze faworytów w grudniowym głosowaniu KrakVetu, to prosimy o głosy dla Kociej Arki Noego z Radomska. Oni już któryś raz startują i ciągle się nie udaje, to mała miejscowość, ciężko się im przebić, może tym razem ... :roll:
Bardzo proszę
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120922&start=0
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto gru 07, 2010 8:48 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Qrcze, tak sie wlaśnie bałam, że Cię choróbsko dorwało :(
Uważaj na siebie. Najgorsze, że nie ma komu Cię zastapić z kotami i pewnie na siłę robisz te codzienne 14 km mimo zajętych oskrzeli a nawet płuc... i angina..

Naprawdę radzę, spróbuj pić biostyminę. Codziennie ampułeczkę na czczo. To tylko wyciąg z aloesu, nawet bez alkoholu...

Zbójowi zdecydowanie podoba się Twoja budka. Wejście do piwnicy było najwyraźniej z okacji wielkich mrozów (albo potrzeby zrobienia porzadków wśród kotów :mrgreen: )

taizu

Post » Wto gru 07, 2010 11:03 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Oby choroba szybko poszła..Mam nadzieję, że mrozy w Szczecinie troche odpuściły. Ja jestem tylko 100 km od, ale ostatnio pogoda tutaj i w Szczecinie znacznie się różniła.
ObrazekObrazekObrazek

saranna

Od: Śro mar 19, 2008 15:35

Post » Wto gru 07, 2010 17:54 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Udało mi się zrobić jeszcze jeden bazarek z racji pozyskanego fanta:)
viewtopic.php?f=20&t=121191

Zapraszam.
ObrazekObrazekObrazek

saranna

Od: Śro mar 19, 2008 15:35

Post » Wto gru 07, 2010 17:57 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Porfelik jest slodki :D

taizu

[poprzednia][następna]