Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
No wiecie, tak pojedynczo... nie wiecie, że kocięta znacznie lepiej się socjalizują w parkach?
No i w ogóle są fajniejsze, nie rozrabiają, tylko głaskania od człowieka potrzebują, idealny układ :>
Szalony Kot pisze:No wiecie, tak pojedynczo... nie wiecie, że kocięta znacznie lepiej się socjalizują w parkach?
No i w ogóle są fajniejsze, nie rozrabiają, tylko głaskania od człowieka potrzebują, idealny układ :>
Kufel pisze:Trafiłam do wspaniałego domkuale nie umiem dołączyć zdjęć. Poproszę o małą podpowiedź
![]()
AniaU pisze:Ja napisałam wczoraj pw do BUDRSYKA (ale status widomości jest cały czas: do wysłania, więc jeszcze nie odczytanie)
Także czekam
Mamy kotkę 3 miesięczną i szukam jej przyrodniej siostrzyczki, ale jestem z Warszawy (dokładnie to Marki koło W-wy).
AniaU pisze:Ja napisałam wczoraj pw do BUDRSYKA (ale status widomości jest cały czas: do wysłania, więc jeszcze nie odczytanie)
Także czekam
Mamy kotkę 3 miesięczną i szukam jej przyrodniej siostrzyczki, ale jestem z Warszawy (dokładnie to Marki koło W-wy).
Ja napisałam wczoraj pw do BUDRSYKA (ale status widomości jest cały czas: do wysłania, więc jeszcze nie odczytanie)
Także czekam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości