Kociara82 pisze:dostalam wiadomosc na gg od kolezanki, wielkiej fanki Tyskich Mruwiow, ze tez ma "smaka" na ten kalendarz. Wiecej nie wiem nic na razie, ale poGGadam z nia w najblizszym czasie i uzgodnimy szczegoly
Ok. rezerwuję

Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:dostalam wiadomosc na gg od kolezanki, wielkiej fanki Tyskich Mruwiow, ze tez ma "smaka" na ten kalendarz. Wiecej nie wiem nic na razie, ale poGGadam z nia w najblizszym czasie i uzgodnimy szczegoly
phantasmagori pisze:Ja mam nadzieję że po piętnastym będzie "dodruk" kalendarzyBo jeśli chodzi o finanse to do połowy miesiąca "jadę na oparach"
RudyiSrebrnyKot pisze:Kociara82 pisze:dostalam wiadomosc na gg od kolezanki, wielkiej fanki Tyskich Mruwiow, ze tez ma "smaka" na ten kalendarz. Wiecej nie wiem nic na razie, ale poGGadam z nia w najblizszym czasie i uzgodnimy szczegoly
Ok. rezerwuję
RudyiSrebrnyKot pisze:phantasmagori pisze:Ja mam nadzieję że po piętnastym będzie "dodruk" kalendarzyBo jeśli chodzi o finanse to do połowy miesiąca "jadę na oparach"
Myślę, że możemy się umówić na wpłatę po piętnastym?...
Ale w drugiej turze? (Do 15-o planowałam, ale wszystko może się zmienić)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości