jerzykowka pisze:jerzykowka pisze:Molli pisze:W schronisku w Przyborówku k.Poznania na nowy dom czeka ślepy kocurek.
Ma ok. 6 lat. Został odrobaczony, wykastrowany i zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Bardzo spokojny i grzeczny kotek. Jest niewidomy a takim zwierzątkom najtrudniej w schronisku. Potrzebuje spokojnego, wyrozumiałego domu, dużo ciepła. Załatwia się do kuwety.
Dziewczyny Drogie, ten ślepek trafił do mnie na tymczas wczoraj wieczorem.
Bardzo dziękuję wolontariuszkom z Przyborówka, że tak szybko zareagowały rozpoczynając szukanie ratunku dla kota, że przywiozły go do mnie pomimo śnieżyc i zasp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tym bardziej, że kotek jest w bardzo złym stanieDzisiaj jedziemy na badania i testy - bardzo, bardzo proszę o kciuki!!!
Poza tym kotek jest baaaardzo kochany, rozmruczany, ale słaby![]()
![]()
. Totalna ślepota, katar, ropa w oczach, sierść sfilcowana, miejscami jej nie ma. Na szczęście apetyt mu dopisuje
![]()
![]()
![]()
Więcej napiszę w jego wątku, który dzisiaj założę. Nie ma jeszcze imienia, poczekam aż "przyjdzie" to jedyne - jego własne.
To wpis z wątku ślepaczków, na którym wypatrzyłam Tymonka![]()
![]()
.
A teraz Tymonek już w domu
A tutaj wątek kociego biedactwa viewtopic.php?f=1&t=121110
Jerzykówka

1. Interaktywna żaba Żabka sprzedana krynia08 w opcji Kup teraz
Żabka jest urocza. Tańczy w rytm muzyki.

Koniecznie zobacz film.

Kup teraz 50zł

2. Interaktywny osiołek
Osiołek jest świetny. Poprawia humor. Tańczy i macha uszami w rytm muzyki.

Koniecznie zobacz film.

Cena wywoławcza 25zł.

Uprzejmie informuję, że żadne ze zwierząt nie ucierpiało podczas kręcenia filmów

Zabawki przekazała na bazarek Diana 27.

Rozpoczęcie licytacji likwiduje opcję Kup teraz.
Koszty przesyłki ponosi Kupujący.
Bazarek będzie czynny przez 5 dni do piątku 10.12.2010r. do godz. 21-ej czasu realnego.
Zapraszam serdecznie. Petka.