Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Moje ślicznotki.Dasz ogonka na mikołajki i pocieszenie?jestem,bo zapuszczaniem kropelek Milusi jest ...horror.Tż z dziurawą ręką do roboty pomaszerował.Chiba wątek przyjdzie założyć i doświadczonych ciotek popytać jak sobie radzą.Czy Kretki dostały skarpetki?
kalair pisze:
Kretki mają włąsne na nóżkach
Dorota pisze:kalair pisze:
Kretki mają włąsne na nóżkach
A ja mam walonki![]()
Przynajmniej Duza tak utrzymuje.
Mru
kalair pisze:Wspomnienie lata, nawet z Iriskowym ogonkiem.
kalair pisze:Wspomnienie lata, nawet z Iriskowym ogonkiem.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Wspomnienie lata, nawet z Iriskowym ogonkiem.
A,widzisz ja zapomniałam,że kompika nie maszOgonek i tak śliczny jak zwykle.Ona jest tak sprytna,że z ręcznika wyślizguje się jak żmija.A jak to z łebkiem między nogami,bo nie kumam?A kretki skarpetę od Mikołaja dostać miały ze smakołykami ,jeśli zasłużyły
bubor pisze:kalair pisze:Wspomnienie lata, nawet z Iriskowym ogonkiem.
Hej hej Kalair i wspominkowe śliczne panny
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:Wspomnienie lata, nawet z Iriskowym ogonkiem.
Hej hej Buborku!
Hej hej Wujku!
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:
Hej hej Buborku!
Hej hej Wujku!
Co słychać w pięknym świecie ?
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Wspomnienie lata, nawet z Iriskowym ogonkiem.
A,widzisz ja zapomniałam,że kompika nie maszOgonek i tak śliczny jak zwykle.Ona jest tak sprytna,że z ręcznika wyślizguje się jak żmija.A jak to z łebkiem między nogami,bo nie kumam?A kretki skarpetę od Mikołaja dostać miały ze smakołykami ,jeśli zasłużyły
Ne ne! Kot między nogami, z łebkiem z przodu.Chyba tak najłatwiej utrzymać. I czaem się udaje coś zaaplikować.
Nawet tabletkę..
![]()
Qrka, no nie wiem, jak to inaczej wytłumaczyć..A kompika niestety ciągle niet..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka, Paula05, pibon i 142 gości