TYMCZASY U JOPOP IV - sielanka na 40 łap ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 02, 2010 11:05 Re: TYMCZASY U JOPOP IV-Uterus,Krecik,Taśka,Łaciata i 3xPanleuko

joanina pisze:Ależ czarność 8O śliczniochy :lol:

To się nazywa naręcze :1luvu: Ewentualnie: Ciemność, widzę ciemność!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw gru 02, 2010 11:13 Re: TYMCZASY U JOPOP IV-Uterus,Krecik,Taśka,Łaciata i 3xPanleuko

Zofia&Sasza pisze:To się nazywa naręcze :1luvu: Ewentualnie: Ciemność, widzę ciemność!

To pierwsze, co przyszło mi na myśl :D

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Czw gru 02, 2010 15:48 Re: TYMCZASY U JOPOP IV-Uterus,Krecik,Taśka,Łaciata i 3xPanleuko

Śliczności :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw gru 02, 2010 16:41 Re: TYMCZASY U JOPOP IV-Uterus,Krecik,Taśka,Łaciata i 3xPanleuko

Dopóki nie miałam Melisy, nie zdawałam sobie sprawy, że czarne koty są takie piękne :)
Naręcze czarnulków jest urocze :)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw gru 02, 2010 18:52 Re: TYMCZASY U JOPOP IV-Uterus,Krecik,Taśka,Łaciata i 3xPanleuko

*anika* pisze:
jopop pisze:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

O jeżu! 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu:

pokaż te zdjęcia Wielbłądziowi :twisted: :wink:

Byłam, widziałam i aaaaaaa :1luvu:
Ale gdybym miała z tego wszystkiego czarnego wybierać tylko jedno, to nadal pozostaję przy Kreciku :1luvu:
Uwielbiam takich dojrzałych, miziastych brunetów z miną macho i o gołębich serduszkach :wink:
:1luvu:

Oby mi się tylko wydawało, ale... według mnie dwójka z tych trzech nowych ma w wyrazie pyszczków coś piotrusiopodobnego :roll: A to nie wróży za dobrze, przynajmniej pod względem intelektualnym :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw gru 02, 2010 23:42 Re: TYMCZASY U JOPOP IV-Uterus,Krecik,Taśka,Łaciata i 3xPanleuko

Wielbłądzio pisze:Oby mi się tylko wydawało, ale... według mnie dwójka z tych trzech nowych ma w wyrazie pyszczków coś piotrusiopodobnego :roll: A to nie wróży za dobrze, przynajmniej pod względem intelektualnym :wink:

no nie strasz jopopa ;) 8)

Niestety, muszę stwierdzić, że mój Antymon ma, nie tyle na pyszczku, co przejawia się to w zachowaniu, także coś z Piotrusia - a mianowicie nijak nie kuma o co biega w komunikacji kocio-kociej i które sygnały co oznaczają :| przez co przynajmniej 2 koty regularnie na niego warczą, a on nie wie o co im chodzi i nadal siedzi, patrzy się, dziabnie co jakiś czas, albo pogoni... :roll: bo bawić się chce...
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw gru 02, 2010 23:46 Re: TYMCZASY U JOPOP IV-Uterus,Krecik,Taśka,Łaciata i 3xPanleuko

Aleba pisze:
behemotka pisze:Chciałabym taki komplet :oops:

Zapakować? :mrgreen:
I przetrzymać siedem miesięcy do czasu zakończenia procedury wywozu do UK? :twisted: :twisted:

Tak bardzo po cichutku, powoli, nieśmiało i na razie w wielkiej tajemnicy przed zdrowym rozsądkiem rozważam piątego rezydenta... I to raczej czarne będzie, ale zapewne dorosłe i zapewne niepełnosprawne.

A na razie ze smutkiem podpisuję się pod tym o:
Wielbłądzio pisze:Gdybym tylko miała nieco większe mieszkanie, trochę więcej czasu i zdecydowanie więcej kasy, na 100% wzięłabym sobie jeszcze kilka czarnych :1luvu:

Oczywiście mój fetysz kolorystyczny nie jest uniwersalny. W takich Chlorach na przykład zakochałam się natychmiastowo wyłącznie z uwagi na charakter - mogłyby sobie być nawet zgniłozielone w purpurowe kropki, a i tak bym je chciała :mrgreen:
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Pt gru 03, 2010 0:56 Re: TYMCZASY U JOPOP IV-Uterus,Krecik,Taśka,Łaciata i 3xPanleuko

Ktoś tu jest? Ile kotu podać tolfedyny na raz?

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Pon gru 06, 2010 16:56 Re: TYMCZASY U JOPOP IV-Uterus,Krecik,Taśka,Łaciata i 3xPanleuko

No tak. Naręcze, albo ciemność widzę ciemność - znów srają i rzygają.
Na pewno robale, pytanie czy tylko.

wrrrrrrrrrrrrrrrrr
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon gru 06, 2010 17:05 Re: TYMCZASY U JOPOP IV-Uterus,Krecik,Taśka,Łaciata i 3xPanleuko

Ania_EN pisze:Ktoś tu jest? Ile kotu podać tolfedyny na raz?

A nie możesz spytać telefonicznie jakiegoś weta? :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon gru 06, 2010 17:09 Re: TYMCZASY U JOPOP IV-Uterus,Krecik,Taśka,Łaciata i 3xPanleuko

Zofia&Sasza pisze:
Ania_EN pisze:Ktoś tu jest? Ile kotu podać tolfedyny na raz?

A nie możesz spytać telefonicznie jakiegoś weta? :wink:

Najlepiej tego, który tę tolfedynę zaordynował. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego pytasz forum, zamiast zwrócić się do fachowca.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon gru 06, 2010 18:51 Re: TYMCZASY U JOPOP IV-Uterus,Krecik,Taśka,Łaciata i 3xPanleuko

spokojnie, to było pytanie do mnie.

dopiszę jeszcze dla spokoju COPONIEKTÓRYCH :) podczytujących :)

Ania dostała odpowiedź możliwie od razu, ale nie na wątku. Staram się pamiętać o niepodawaniu dawek leków na forum.
Obrazek

jopop

Post » Pon gru 06, 2010 21:06 Re: TYMCZASY U JOPOP IV-Uterus,Krecik,Taśka,Łaciata i 3xPanleuko

kocięta łazienne doczekały się wreszcie imion.

Cała czarna to Dyfrakcja.
Ta z białą apaszką to Dioda.
Kocurek to Dipol.

Towarzystwo nadal prosi o kciuki, bo stan ich brzuchów nadal wywołuje we mnie wielki niepokój...
Obrazek

jopop

Post » Pon gru 06, 2010 21:17 Re: TYMCZASY U JOPOP IV-Uterus,Krecik,Taśka,Łaciata i 3xPanleuko

I będzie foto-story z niedzieli. Proszę się trzymać foteli.

O, udało mi się dostać do raju!!!
Obrazek

Hm, miska już pusta. Co by tu jeszcze zjeść?
Obrazek

Wiem!
Obrazek

To ja, Wielka Księżna w czarodziejskim hełmie!
Obrazek

Ostrzegam Cię Łapku - mam hełm i nie zawaham się go użyć!
Obrazek

No co się śmiejesz, też mogłabyś się umyć! Nawet Ci trochę pomogę zacząć...
Obrazek
Obrazek

jopop

Post » Pon gru 06, 2010 21:53 Re: TYMCZASY U JOPOP IV-Uterus,Krecik,Taśka,Łaciata i 3xPanleuko

Kciuki som :ok:
Dioda, Dipol - spoko. Tylko to trzecie jakieś takie nieporęczne :wink:. Średnio wygodnie upominać koteczka: "Dyfrakcja, złaź ze stołu!" :twisted:

jopop pisze:Obrazek
A wiesz, że Bulwa czasem wygląda bardzo podobnie? :mrgreen:
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

[poprzednia][następna]