Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:mirka_t pisze:Zofia&Sasza pisze:Mnie zniesmaczyła uchachana emotka przy zdjęciu. ...
Emotka nie była przy zdjęciu tylko przy dedykacji pod nim. Z Twojego świętego oburzenia wynika, że nie wolno z uśmiechem dawać komuś zdjęcia mimo, że o nie prosił a już skandalem jest dawać na Mikołajki i się przy tym uśmiechać.
Kto jest mistrzem absurdu, ręka do góry?
Nie wiem jak piszesz z ta ręką do góry.
Jakiekolwiek żarty wokół zdjęcia ciężko chorego kota uważam za obrzydliwe. Misza ma - jak piszesz - pnn i być może zmiany nowotworowe... A Ty sobie z jego fotek robisz złośliwe "kartki świąteczne"?![]()
Wierze, że nie rozumiesz o co mi chodzi. Deficyt emocjonalny jak mniemam.
A to że kol. mirka_t NIE WIE, że kocia kopulacja jest dla kotki niezbyt przyjemna (tak twierdzą weci i badacze kocich zachowań) to już deficyt wiedzy po prostu.
mirka_t pisze:Zofia&Sasza pisze:Mnie zniesmaczyła uchachana emotka przy zdjęciu. ...
Emotka nie była przy zdjęciu tylko przy dedykacji pod nim. Z Twojego świętego oburzenia wynika, że nie wolno z uśmiechem dawać komuś zdjęcia mimo, że o nie prosił a już skandalem jest dawać na Mikołajki i się przy tym uśmiechać.
Kto jest mistrzem absurdu, ręka do góry?
anulka111 pisze:Amika6 jakos dalej brak odpowiedzi na to pytanie,czyzby odpowiedz na nie byla zbyt niewygodna?
Amika6 pisze:pixie65 pisze:anulka111 pisze:Mirka zas uchyla sie od odpowiedzi na tak wiele pytan róznych osób (a niby pytania sa takie proste),ze to ciut podejrzane
Ja też zadałam proste pytanie: ILE kasy podarowałaś mirka_t
Anulka111 odpowiedz.
Pomogłam raz Mirce przy kłopotach mieszkaniowych, to teraz pomogę i Tobie pozbyć się wyrzutów sumienia, że byłaś taka naiwna z tą swoją niewłaściwą pomocą.
Mogę nawet z odsetkami Ci oddać te kasę w imieniu kotów Mirka_t (bo nie daj Bóg jeszcze po latach zaszkodzi im ta Twoja, wiele razy wypominana pomoc).
Będziesz mogła spokojnie zająć się losami innych kotów tymczasujących wg standardów TWA w domach poprawnych.
anulka111 pisze:Amika6 tak się składa ,ze ja mam sporo obowiązków rodzinnych i zawodowych-nie siedze non stop w watku Mirki.
Lepiej zastanów się kogo popierasz.
Kino przyszłas poogladac? Umiesz racjonalnie wytłumaczyć postępowanie Mirki _t? Sprobować możesz -zamiast odwracac uwagę od tego co się u niej dzieje.
Co się dzieje ,to widać z jej opisów i filmikow i dobrze o tym wiesz.PearlRain pisze:anulka111 pisze:Amika6 tak się składa ,ze ja mam sporo obowiązków rodzinnych i zawodowych-nie siedze non stop w watku Mirki.
Kino przyszłas poogladac? Umiesz racjonalnie wytłumaczyć postępowanie Mirki _t? Sprobować możesz -zamiast odwracac uwagę od tego co się u niej dzieje.
a skąd wiesz co się u Mirki dzieje? byłaś widziałaś?
anulka111 pisze:Alez ja pomogłam kotom ,a nie Mirce-przynajmniej taką wtedy miałam nadzieję. Nie oczekuję zwrotu kasy, ale ucieszy mnie ,gdyby los kotów u Mirki_t poprawił się zamiast pogarszać. I kto znowu wraca do tematu![]()
Jak masz nadmiar kasy ,to jest pełno watków ,gdzie trzeba pomóc.Znajdziesz z łatwościa.![]()
Amika6 tak się składa ,ze ja mam sporo obowiązków rodzinnych i zawodowych-nie siedze non stop w watku Mirki.
casica pisze:Cały czas uważam, że ta kotka w schronisku miała większe szanse, przecież i tak jest w schronisku, tylko opuszczenie go jest zależne wyłącznie od Twojego widzimisię.
dalia pisze:mpacz78 pisze:dalia pisze:bardzo ciekawa ta dyskusja
szczególnie w kontekscie rachunków przedstawianych Vivie za, jak rozumiem, usługi weterynaryjne
Czy ty insynuujesz, że mirka_t wystawia Vivie rachunki za usługi weterynaryjnea może wystawia faktury za te leki co je sama produkuje
![]()
Znów wątek sięga absurdu
Mpacz litości, zastanów sie zanim napiszesz
anulka111 pisze:Elementarna matematyka i każdy sobie wyrobi opinię o tym co się dzieje u Mirki _t
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 44 gości