Ale to stres. jednak dzięki nim Klara sie odnalazła jako stara gospodyni
Soserek nie wygłupiaj sie.
Kliknijcie prosze:
http://szerlok.pl/nakarm_psa/
Moderator: Estraven

ASK@ pisze:Kliknijcie prosze:http://szerlok.pl/nakarm_psa/
Agneska pisze:Jako żem zrugana za bierne podczytywanie, to niniejszym oficjalnie wysyłam pozdrowienia dla Wszystkich Przyjaciół Kardamona. I samego Kardamona tyż.

Beasiu, ruda pokraka jest dumny i bardzo szczęśliwy...Beasia pisze:Ponieważ uważam się za przyjaciela Rudej Pokraki

hanelka pisze:Tymczasiki...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chłopcy poszli dziś na swoje. Zamieszkali na Żoliborzu z młodą singielką. Po T&Z strach wielki serce ściska, ale trzeba by całkiem zaprzestać adopcji. Dziewczyna bardzo rozsądna i przejęta. Chciała jednego. Udało się ją przekonać do dwójki. Zobaczymy, co czas pokaże. Niech będą szczęśliwi. Proszę...
jak ta dziewczyna chciala wybrac jednego kotka?? oba sliczne jak marzenie, dwupak to byla swietna decyzja Właśnie nie umiała. Jednak bała się, że jako nowicjuszka, z dwójką sobie nie poradzi. Nie ma to, jak siła odpowiednich argumentów...tillibulek pisze: jak ta dziewczyna chciala wybrac jednego kotka?? oba sliczne jak marzenie, dwupak to byla swietna decyzja
oby maluchy byly zdrowe i szczesliwe

(To ze wzruszenia. I szczęścia)
T&Z cieniem połozyli się na nasze myśli. Zwrot 
hanelka pisze:Dziś, kiedy po pracy wróciłam do domu, odwiedził mnie Święty Mikołaj. Najprawdziwszy na świecie. Trzymałam w objęciach Klarunię. Trwało to kilkanaście sekund, ale przytulała się do mnie przez cały ten czas ciałkiem i łapeczkami...(To ze wzruszenia. I szczęścia)

Bo ja to łatwopalne stworzenie jestem...ASK@ pisze:Zobacz do jakich przezyć łzawych krótki kontakt ciebie wprawił![]()
Tak, to oni. I masz rację z tym cieniem. Jest mroczny i głęboki...ASK@ pisze:Aniu to te chłopaki to były u p.Julity?Śliczne.T&Z cieniem połozyli się na nasze myśli. Zwrot
człowiek by jeszcze przeżył,ale całą reszta...Ech,zycie. Jednak oni będą zyli długo i szczęśliwie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Duni, stara panna i 14 gości