Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:anulka111 pisze:... No ,ale nie dziwota-MariaD ściąga do siebie weta,by zapewnić bezpieczeństwo zdrowotne swoim kotom. ...
Przecież za to zapłaciłaś i to pewnie z nawiązką.
mirka_t pisze:Może ktoś sprawdzi czy tym wątku na hodowlanym są podane ceny kociąt. Ja jakoś nie mam po drodze.
anulka111 pisze: Dalej interesuje mnie skad masz leki na receptę-może pora podzwonić po wetach w Bydgoszczy zwłaszcza po tym co na temat ich kompetencji wypisujesz
Amika6 pisze:anulka111 pisze: Dalej interesuje mnie skad masz leki na receptę-może pora podzwonić po wetach w Bydgoszczy zwłaszcza po tym co na temat ich kompetencji wypisujesz
A nie mówiłam ... echo
Jana pisze:mirka_t pisze:(...) Zapewne zaraz uznasz, że jestem zbyt butna, ale wyobraź sobie, że Bączek nie był ani razu u weta. Dostał Caniserin, 3 dawki Zylexisu, przeszedł lekko kalici, został 2 razy zaszczepiony i nie był nigdy u weta.
Kiedyś napisałaś mi, że nie jesteś wetem i dlatego nie szczepisz swoich kotów, więc nie interesuje Cię zakup szczepionek po cenie hurtowej.
To kto szczepił Bączka?
anulka111 pisze:Amika6 pisze:anulka111 pisze: Dalej interesuje mnie skad masz leki na receptę-może pora podzwonić po wetach w Bydgoszczy zwłaszcza po tym co na temat ich kompetencji wypisujesz
A nie mówiłam ... echo
Proste pytanie ,to powinna być na nie nieskomplikowana odpowiedz,ale chyba przerosła Mirkę -skoro nie umie odpowiedzieć.
dalia pisze:bardzo ciekawa ta dyskusja
szczególnie w kontekscie rachunków przedstawianych Vivie za, jak rozumiem, usługi weterynaryjne
anulka111 pisze:Amika6 jakos dalej brak odpowiedzi na to pytanie,czyzby odpowiedz na nie byla zbyt niewygodna?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 78 gości