Ślepaczki cz IV -prosimy o zamknięcie watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 05, 2010 19:15 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -ślepaczek w schronie, pokochaj go str. 66

Catnaperka pisze:sama rozkosz 8) :twisted:

No niezupełnie sama :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie gru 05, 2010 22:38 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -ślepaczek w schronie, pokochaj go str. 66

czy mogę prosić pilnie na PW o nr konta ślepaczkowego funduszu? :D

(mam za tydzień imieniny Tż-ta i każdy z gości dostaje jakieś konto do wpłaty,chciałabym aby jeden z gości dostał fundusz ślepaczków,ale do jutra muszę dostarczyć zaproszenie -stąd prośba jest "pilna")
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon gru 06, 2010 1:43 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -ślepaczek w schronie, pokochaj go str. 66

smarti pisze:czy mogę prosić pilnie na PW o nr konta ślepaczkowego funduszu? :D

(mam za tydzień imieniny Tż-ta i każdy z gości dostaje jakieś konto do wpłaty,chciałabym aby jeden z gości dostał fundusz ślepaczków,ale do jutra muszę dostarczyć zaproszenie -stąd prośba jest "pilna")

wysłałam juz numer na pw :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 06, 2010 7:45 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -ślepaczek w schronie, pokochaj go str. 66

Molli pisze:W schronisku w Przyborówku k.Poznania na nowy dom czeka ślepy kocurek.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ma ok. 6 lat. Został odrobaczony, wykastrowany i zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Bardzo spokojny i grzeczny kotek. Jest niewidomy a takim zwierzątkom najtrudniej w schronisku. Potrzebuje spokojnego, wyrozumiałego domu, dużo ciepła. Załatwia się do kuwety.

Kontakt:
665-491-937
schroniskouwandy@wp.pl

Dziewczyny Drogie, ten ślepek trafił do mnie na tymczas wczoraj wieczorem.
Bardzo dziękuję wolontariuszkom z Przyborówka :1luvu: , że tak szybko zareagowały rozpoczynając szukanie ratunku dla kota, że przywiozły go do mnie pomimo śnieżyc i zasp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tym bardziej, że kotek jest w bardzo złym stanie :( Dzisiaj jedziemy na badania i testy - bardzo, bardzo proszę o kciuki!!!
Poza tym kotek jest baaaardzo kochany, rozmruczany, ale słaby :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Totalna ślepota, katar, ropa w oczach, sierść sfilcowana, miejscami jej nie ma. Na szczęście apetyt mu dopisuje :ok: :ok: :ok:
Więcej napiszę w jego wątku, który dzisiaj założę. Nie ma jeszcze imienia, poczekam aż "przyjdzie" to jedyne - jego własne.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon gru 06, 2010 7:55 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -ślepaczek w schronie, pokochaj go str. 66

:ok: :ok: :ok: :ok: kciuki dla kotka
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Pon gru 06, 2010 8:14 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -ślepaczek w schronie, pokochaj go str. 66

Dla zainteresowanych link do wątku Tymonka (imię już "przyszło" :) ):
viewtopic.php?f=1&t=121110
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon gru 06, 2010 8:28 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -ślepaczek w schronie, pokochaj go str. 66

Jerzykowka czy Tymonka wpisujemy jako nr 1 w grudniu do dofinasowania?
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon gru 06, 2010 8:34 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -ślepaczek w schronie, pokochaj go str. 66

AgaPap pisze:Jerzykowka czy Tymonka wpisujemy jako nr 1 w grudniu do dofinasowania?

Tym razem z ogromną wdzięcznością skorzystam z ewentualnej pomocy :oops: Dziękuję, że o nas pomyślałaś!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon gru 06, 2010 8:43 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -ślepaczek w schronie, pokochaj go str. 66

jerzykowka pisze:Dla zainteresowanych link do wątku Tymonka (imię już "przyszło" :) ):
viewtopic.php?f=1&t=121110

napisałas jeszcze:
"Tym bardziej, że kotek jest w bardzo złym stanie :( Dzisiaj jedziemy na badania i testy - bardzo, bardzo proszę o kciuki!!!
Poza tym kotek jest baaaardzo kochany, rozmruczany, ale słaby :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Totalna ślepota, katar, ropa w oczach, sierść sfilcowana, miejscami jej nie ma. Na szczęście apetyt mu dopisuje :ok: :ok: :ok:
Więcej napiszę w jego wątku, który dzisiaj założę. Nie ma jeszcze imienia, poczekam aż "przyjdzie" to jedyne - jego własne."

Dobrze,że już jest u Ciebie-wierze,że pomożesz mu i będzie ok.Trzymam mocne kciuki,a ty kocie walcz o zdrowie :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 06, 2010 9:31 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -ślepaczek w schronie, pokochaj go str. 66

:kotek: pozdrowiowionka dla dzielnych dziewczyn i walczcie o kocinkę :ok: dużo ciepełka dla was
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pon gru 06, 2010 11:22 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -ślepaczek w schronie, pokochaj go str. 66

To rozpoczynamy listę grudniową:

1. Tymon - jerzykowka

Obrazek
link do wątku: viewtopic.php?f=1&t=121110
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Śro gru 08, 2010 12:10 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -bazarkuj dla ślepczków -lato,różne iplecaki

Potrzebne wsparcie!!!!!! A po wyleczeniu także DOM!!!
BUDRYSEK pisze:Ostatnio bardzo duzo czasu spędzam w Pszczynie w punkcie przetrzymań zwierząt, które pozniej przewozone sa do mysłowic :evil:

Kotów zawsze było tam bardzo duzo...potem w 1 dzień zniknęły?!

w zeszłym tygodniu pojawił się Wiktor, z pustym oczodołem. co sie stało z oczkiem nie wiemy?
w ranie było mnóstwo ropy :(
zabrałam go prosto do lecznicy gdzie mial operację i kastrację

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

w tym tygodniu bedzie miał wyjęty opatrunek

Wiktor jest mega miziakiem :) tylko pieścic sie chce :)

Po wyleczeniu i zaszczepieniu będzie gotowy do adopcji

Bardzo prosze o pomoc w ogłoszeniach

Może Ktos ma fanty na bazarek? Wiktor ma dług 298 zł za operację prosi o pomoc...

viewtopic.php?f=13&t=121212

Bazyliszkowa

Post » Śro gru 08, 2010 13:11 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -bazarkuj dla ślepczków -lato,różne iplecaki

No to Wiktora proponuję zapisać do pomocy grudniowej jako nr 2.

Lista grudniowa:

1. Tymon - jerzykowka

Obrazek
link do wątku: viewtopic.php?f=1&t=121110

2. Wiktor - Budrysek
Obrazek
linka do wątku: viewtopic.php?f=13&t=121212

AgaPap

Post » Śro gru 08, 2010 13:48 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -bazarkuj dla ślepczków -lato,różne iplecaki

Zapraszam na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=121234

Bazyliszkowa

Post » Śro gru 08, 2010 23:44 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -bazarkuj dla ślepczków -lato,różne iplecaki

info od Miłoszka:
wetka stwierdziła że oczko Kubusia się zapada, i będzie to postępować, nie będzie widział na pewno, a te oczko to jest martwe i oby tylko się z nim nic nie działo??? nie wiem jak to rozumieć....
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

[poprzednia][następna]