Catnaperka pisze:sama rozkosz![]()
No niezupełnie sama

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Catnaperka pisze:sama rozkosz![]()
smarti pisze:czy mogę prosić pilnie na PW o nr konta ślepaczkowego funduszu?![]()
(mam za tydzień imieniny Tż-ta i każdy z gości dostaje jakieś konto do wpłaty,chciałabym aby jeden z gości dostał fundusz ślepaczków,ale do jutra muszę dostarczyć zaproszenie -stąd prośba jest "pilna")
Molli pisze:W schronisku w Przyborówku k.Poznania na nowy dom czeka ślepy kocurek.
Ma ok. 6 lat. Został odrobaczony, wykastrowany i zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Bardzo spokojny i grzeczny kotek. Jest niewidomy a takim zwierzątkom najtrudniej w schronisku. Potrzebuje spokojnego, wyrozumiałego domu, dużo ciepła. Załatwia się do kuwety.
Kontakt:
665-491-937
schroniskouwandy@wp.pl
AgaPap pisze:Jerzykowka czy Tymonka wpisujemy jako nr 1 w grudniu do dofinasowania?
jerzykowka pisze:Dla zainteresowanych link do wątku Tymonka (imię już "przyszło"):
viewtopic.php?f=1&t=121110
BUDRYSEK pisze:Ostatnio bardzo duzo czasu spędzam w Pszczynie w punkcie przetrzymań zwierząt, które pozniej przewozone sa do mysłowic![]()
Kotów zawsze było tam bardzo duzo...potem w 1 dzień zniknęły?!
w zeszłym tygodniu pojawił się Wiktor, z pustym oczodołem. co sie stało z oczkiem nie wiemy?
w ranie było mnóstwo ropy
zabrałam go prosto do lecznicy gdzie mial operację i kastrację
Uploaded with ImageShack.us
w tym tygodniu bedzie miał wyjęty opatrunek
Wiktor jest mega miziakiemtylko pieścic sie chce
Po wyleczeniu i zaszczepieniu będzie gotowy do adopcji
Bardzo prosze o pomoc w ogłoszeniach
Może Ktos ma fanty na bazarek? Wiktor ma dług 298 zł za operację prosi o pomoc...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości