Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!! KONIEC!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie gru 05, 2010 17:07 Re: Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!!

Chodzi o czas forum??

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Nie gru 05, 2010 17:09 Re: Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!!

A jest inny niż normalny?
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Nie gru 05, 2010 20:43 Re: Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!!

Spa za 42

jaguśka

Od: Czw cze 04, 2009 11:46

Post » Nie gru 05, 2010 20:44 Re: Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!!

wow!
:)

RudyiSrebrnyKot

Post » Nie gru 05, 2010 21:22 Re: Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!!

38 minut zostało !

RudyiSrebrnyKot

Post » Nie gru 05, 2010 21:57 Re: Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!!

Hmmm. chyba miałam nadzieję, że ktoś przelicytuje, ale z czystym sumieniem powiedziałabym moim kotom, że się starałam :twisted: .

A tu chyba mi wyjdzie to "staranie się". A tak się broniłam... tzn. mój portfel się bronił.

jaguśka

Post » Nie gru 05, 2010 22:09 Re: Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!!

Na to wygląda...

.

RudyiSrebrnyKot

Post » Nie gru 05, 2010 22:58 Re: Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!!

Oczywizda, jeśli można dolicytowac- to daję za spa 45 złociszy. Niestety, jestem w pracy i dopiero mogłam dorwać PC :oops:

sygitka21

Post » Pon gru 06, 2010 7:38 Re: Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!!

Czyli przelicytowane.
SPA wygrywa sygnitka21!!!

w cenie daję przesyłkę :), a co! :D...

Dziękuję ślicznie za licytację i koty również dziękują :).

RudyiSrebrnyKot

Post » Pon gru 06, 2010 16:38 Re: Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!!

[quote="RudyiSrebrnyKot"]Czyli przelicytowane.
SPA wygrywa sygnitka21!!! quote]

W sumie rozumiem, że chodzi o to kto da więcej, ale jeśli jest ustalony czas, to chyba by należało zapytać osobę, która licytowała wg ustalonych reguł. Walkę toczyłam z własnym portfelem 8), ale ją wygrałam (jak zazwyczaj przy rzeczach dla kotów :roll: ) Hmmm... miło by było gdyby organizator zapytał :oops:

jaguśka

Post » Pon gru 06, 2010 16:50 Re: Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!! KONIEC!

jaguśka pisze:
RudyiSrebrnyKot pisze:Czyli przelicytowane.

W sumie rozumiem, że chodzi o to kto da więcej, ale jeśli jest ustalony czas, to chyba by należało zapytać osobę, która licytowała wg ustalonych reguł. Walkę toczyłam z własnym portfelem 8), ale ją wygrałam (jak zazwyczaj przy rzeczach dla kotów :roll: ) Hmmm... miło by było gdyby organizator zapytał :oops:

Tez tak uważam - zwłaszcza, że ja dotarłam do domu również, za późno i już nie wchodziłam na bazarek, bo wiedziałam, że było już po czasie i licytacja zakończona, a wychodzi na to, że mogłam dalej licytować :|

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Pon gru 06, 2010 18:01 Re: Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!!

jaguśka pisze:
SPA wygrywa sygnitka21!!! quote]

No, ale zrozumiałam, że nie chcesz tego spa... I że taka sytuacja jest Ci na rękę, że ktoś inny przelicytował.
Tak wynikało z Twojego tekstu:

"Hmmm. chyba miałam nadzieję, że ktoś przelicytuje, ale z czystym sumieniem powiedziałabym moim kotom, że się starałam .

A tu chyba mi wyjdzie to "staranie się". A tak się broniłam... tzn. mój portfel się bronił."

Powinnam była spytać, to prawda.
Jejku... Ja jakoś wszystko na opak rozumiem.
Ok. Jedyne co mogę w tej sytuacji zrobić to wysłać Ci drugie SPA. I tyle.
Będę miała nauczkę na przyszłość...

RudyiSrebrnyKot

Post » Pon gru 06, 2010 18:03 Re: Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!! KONIEC!

ewkaa pisze:
jaguśka pisze:

Tez tak uważam - zwłaszcza, że ja dotarłam do domu również, za późno i już nie wchodziłam na bazarek, bo wiedziałam, że było już po czasie i licytacja zakończona, a wychodzi na to, że mogłam dalej licytować :|

Licytacja była zakończona. Sytuacja wynikała z mojej nadinterpretacji dwóch maili:
jaguśki, że jakby nie bardzo się ucieszyło z wygranej, i pytania sygnitki21 o czas... pomyślałam, że może u niej jest inny i dlatego...

Ale w sumie to i tak chodzi o pomoc kotom, prawda?...

RudyiSrebrnyKot

Post » Pon gru 06, 2010 18:46 Re: Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!! KONIEC!

Oj dobra- nie muszę mieć tego spa. A z czasem mi się pomerdał, bo bywał chyba okres niezgodności.
Przykro mi z powodu tego zamieszania. :oops: :oops:

sygitka21

Post » Wto gru 07, 2010 13:25 Re: Kocie zabawki MYSZY, tor plus spa - PRZECENA!!! KONIEC!

Kurczę... Wczoraj byłam zaskoczona sytuacją. Teraz na chłodniej...
Czytam tego swojego posta i fakt - on tak wygląda, że się nie cieszę. Ale ja tak mam - muszę sobie pomarudzić, żeby mi było łatwiej i żebym z czystym sumieniem mogła kolejne fundusze w koty ładować :kotek:
Sama sobie jestem winna - kara za marudzenie.

Mam inną propozycję - może jeszcze policytujemy?
Ciągle myślę o tym pierwszym spa. Nie ma sensu kupować drugiego, to niepotrzebne koszty.
Tak, tu ciągle chodzi o koty. :)

Co Wy na to? Niech organizatorka ustali nowy czas i się go trzymajmy. Na kogo wypadnie, na tego bęc 8)

Ps. O ile jeszcze spa nie zostało wysłane :)

jaguśka

[poprzednia][następna]