Moderator: Moderatorzy
jaguśka pisze:RudyiSrebrnyKot pisze:Czyli przelicytowane.
SPA wygrywa sygnitka21!!!
W sumie rozumiem, że chodzi o to kto da więcej, ale jeśli jest ustalony czas, to chyba by należało zapytać osobę, która licytowała wg ustalonych reguł. Walkę toczyłam z własnym portfelem, ale ją wygrałam (jak zazwyczaj przy rzeczach dla kotów
) Hmmm... miło by było gdyby organizator zapytał
jaguśka pisze:RudyiSrebrnyKot pisze:Czyli przelicytowane.
SPA wygrywa sygnitka21!!! quote]
W sumie rozumiem, że chodzi o to kto da więcej, ale jeśli jest ustalony czas, to chyba by należało zapytać osobę, która licytowała wg ustalonych reguł. Walkę toczyłam z własnym portfelem, ale ją wygrałam (jak zazwyczaj przy rzeczach dla kotów
ewkaa pisze:jaguśka pisze:RudyiSrebrnyKot pisze:Czyli przelicytowane.
SPA wygrywa sygnitka21!!!
Tez tak uważam - zwłaszcza, że ja dotarłam do domu również, za późno i już nie wchodziłam na bazarek, bo wiedziałam, że było już po czasie i licytacja zakończona, a wychodzi na to, że mogłam dalej licytować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości