Gosiak104 pisze:ewkaa pisze:zwracam uwagę, że mnie NIE było na wystawie jak mała i F odnosili największe sukcesyopowiadają niech ci co byli tego świadkami
No dopsz, w takim razie anulka powinna w odpowiednim wątku męczyć ewagrz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiak104 pisze:ewkaa pisze:zwracam uwagę, że mnie NIE było na wystawie jak mała i F odnosili największe sukcesyopowiadają niech ci co byli tego świadkami
maupaaaaaaaaaaaaaaaaaaGosiak104 pisze:ewkaa pisze:zwracam uwagę, że mnie NIE było na wystawie jak mała i F odnosili największe sukcesyopowiadają niech ci co byli tego świadkami
anulka111 pisze:A Ty pewnie puchniesz z dumy z propozycji krycia![]()
Gosiak104 pisze:anulka111 pisze:A Ty pewnie puchniesz z dumy z propozycji krycia![]()
Propozycja jak propozycja, ale mina proponujących po informacji, że Czinek nie da rady spłodzić - bezcenna
anulka, no przecież nie będę pisała za opiekunkio Czinku napisałam, teraz niech się dziewczyny wykażą
Gosiak104 pisze:anulka111 pisze:A Ty pewnie puchniesz z dumy z propozycji krycia![]()
Propozycja jak propozycja, ale mina proponujących po informacji, że Czinek nie da rady spłodzić - bezcenna
anulka, no przecież nie będę pisała za opiekunkio Czinku napisałam, teraz niech się dziewczyny wykażą
ewkaa pisze:a na koniec bonusik - Czinuś w niedzielnym BIShttp://www.youtube.com/watch?v=x3rgsDkUaOM
MariaD pisze:anulka111 - wystawowego MCO głaszcze się jak wystawowego owczarka niemieckiego - od obroży w dół.
anulka111 pisze: A na powaznie czekam az Ala urodzi synka -ona wystawia egzotyki ,moze pokaze mi jak dojdzie do siebie jak te postawe wystawowa cwiczyc-bedziemy tak dla sportu,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości