Wroc-dzika mama Filipka z Ołbińskiej daje się głaskać!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 03, 2010 20:59 Re: Wroc-Tiger całe życie w mroku,a Tri tak już cały rok- DS/DT!

babazgaga pisze:No i Jagusia vel Trusia szczęśliwie powróciła na łono rodziny, do swojego brata i tęskniących ludzi:) Okno zostanie zasiatkowane:)

A nawiasem, jest wysterylizowana kompletnie, oszukała nas:D

Prawdziwa pieszczoszka!

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

Post » Pt gru 03, 2010 21:28 Re: Wroc-Tiger całe życie w mroku,a Tri tak już cały rok- DS/DT!

Może i ta ślicznotka (też dwuletnia, też wysterylizowana, też pieszczoszka i też na razie płochliwa) będzie mogła spędzić Święta w swoim domu?

Obrazek

ossett

Post » Sob gru 04, 2010 17:17 Re: Wroc-Tiger całe życie w mroku,a Tri tak już cały rok- DS/DT!

natasza25 pisze:no to widze że chyba happy end http://www.kociezycie.pl/forum_kocie/vi ... 5&start=15
często przegladam ogłoszenia kotów zaginionych i ta mi dawno temu zapadła w oczy bo jest wyjatkowa :ok: :1luvu:

no kurcze natasza25 - szacuneczek :wink: :wink: :ok: prawdziwy happy end :ok:
już Ci sie chyba kiedyś zdarzyło podobnie kotu dom znaleźć :kotek: no i do tego moja intuicja - bo kto Cię na wątek osset przyciągnął :ryk: :ryk: ale i tak laury zbiera znana Ci i szanowana fundacja :mrgreen:

a krótko mówiąc - bardzo się cieszę !

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob gru 04, 2010 17:28 Re: Wroc-Tiger całe życie w mroku,a Tri tak już cały rok- DS/DT!

jessi74

Post » Sob gru 04, 2010 20:44 Re: Wroc-Tiger całe życie w mroku,a Tri tak już cały rok- DS/DT!

Natasza j Jessi wykazały się niezwykłą intuicją i umiejętnością kojarzenia faktów.
Jestem pod wrażeniem.
Wroclawskie Kocie Podziemie pokazuje swoją moc!

Dziękuję w imieniu kotów z azylku p. Ani za ogłoszenia!

Zaczynam mieć nadzieję, ze może i ja dowiem się kiedyś co się stało z moim Pierrotem , który zaginął bez śladu dwa i pół roku temu...

ossett

Post » Sob gru 04, 2010 22:33 Re: Wroc-Tiger całe życie w mroku,a Tri tak już cały rok- DS/DT!

ossett pisze:Natasza j Jessi wykazały się niezwykłą intuicją i umiejętnością kojarzenia faktów.
Jestem pod wrażeniem.
Wroclawskie Kocie Podziemie pokazuje swoją moc!

Dziękuję w imieniu kotów z azylku p. Ani za ogłoszenia!

Zaczynam mieć nadzieję, ze może i ja dowiem się kiedyś co się stało z moim Pierrotem , który zaginął bez śladu dwa i pół roku temu...

:mrgreen:

jessi74

Post » Nie gru 05, 2010 13:18 Re: Wroc-Tiger całe życie w mroku,a Tri tak już cały rok- DS/DT!

jessi74 pisze:
natasza25 pisze:no to widze że chyba happy end http://www.kociezycie.pl/forum_kocie/vi ... 5&start=15
często przegladam ogłoszenia kotów zaginionych i ta mi dawno temu zapadła w oczy bo jest wyjatkowa :ok: :1luvu:

no kurcze natasza25 - szacuneczek :wink: :wink: :ok: prawdziwy happy end :ok:
już Ci sie chyba kiedyś zdarzyło podobnie kotu dom znaleźć :kotek: no i do tego moja intuicja - bo kto Cię na wątek osset przyciągnął :ryk: :ryk: ale i tak laury zbiera znana Ci i szanowana fundacja :mrgreen:

!

A konkretnie jakie laury ? Będzie o KŻ w tv ? w gazetach? Może babazgaga specjalnie miała wyjącą kotkę, a obok sąsiadow z 2 tygodniowym dzieckiem, których przepraszała kilka razy dziennie, może przeczuwała,że kotka po 3 dniach znajdzie dom? Taka cwana?
Jakoś tłumów nie było żeby przechować tę kotkę do bóg wie kiedy... super, że dziewczyny czytają wszystkie wątki i namierzyły ogłoszenie, ale gdyby babazgaga nie dała jej domu na ten okres jakoś nie byłoby co świetować.
Co się z Tobą dzieje Jessi? Poznalam Cię jako fajną dziewczynę niosącą pomoc kotom, a teraz przeszkadza Ci to,że inni pomagają?
Ja się pytam JAKIE LAURY.
I to nie fundacja przygarnęła kota, bo kurna, fundacja to 10 osób, ktore trzymają koty we własnych domach,ale JEDNA konkretna osoba, która akurat poświeciła sporo dla tej sprawy.
Może to Ty kupiłaś feliweya za 80zł żeby uspokoić bezdomnego kota? Dla laurów? Podkłady, pokarm?
Staram się tu nie wchodzić, ale nie mogłam wytrzymać. Tak się ucieszyłam,ze kicia ma dom, a tu się po prostu rzygać chce.

A ja teraz mam malucha bez łapy - dla laurów sobie go leczę. No i mieliśmy zbędne 700zł na leczenie... dla laurów.
Przemyśl to co piszesz, przynajmniej czasem. Niech Ci intuicja czasem podpowie,że coś nie tak się dzieje....

mimo wszystko pozdrawiam.
Obrazek

Eddzia

Od: Pt gru 12, 2008 19:38

Post » Nie gru 05, 2010 13:48 Re: Wroc-Tiger całe życie w mroku,a Tri tak już cały rok- DS/DT!

Spokojnie Eddzia :wink: jessi nie miała na myśli nic złego 8)
Szanujemy Was za to co robicie dla kociaków i czasami mamy przyjemność coś razem zrobić np jak sterylizacje kotek z ul. Przyjażni lub z ul. Komuny Paryskiej :ok:

przy okazji ogłoszenia dla małego TIGERA
http://allegro.pl/show_item.php?item=1354637565
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z246566628
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/9780895 ... iebie.html
http://www.eoferty.com.pl/maly_tiger_sz ... 16461.html
http://www.morusek.pl/ogloszenie/38489/ ... NA-CIEBIE/
http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/maly-t ... D48W6.html
i GW

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Nie gru 05, 2010 16:41 Re: Wroc-Tiger całe życie w mroku,a Tri tak już cały rok- DS/DT!

Nataszo25 dzięki za współpracę, ale słowa jessi to wielkie chamstwo i zrobiły komuś wielką przykrość! Nie tłumacz tej dziewczyny bo szkoda takiej osoby jak ty na znajomość z nią.

Jessi powinna przeprosić Babęzgagę, obrzydliwie się czyta to co ona napisała.
Ja się bardzo cieszę że kotka znalazła domek. Trzymam kciuki za wszystkie zaginione koty.
Do zobaczenia na Kocim Życiu
Ku chwale ojczyzny!

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Nie gru 05, 2010 17:54 Re: Wroc-Tiger całe życie w mroku,a Tri tak już cały rok- DS/DT!

Kułko pisze:Nataszo25 dzięki za współpracę, ale słowa jessi to wielkie chamstwo i zrobiły komuś wielką przykrość! Nie tłumacz tej dziewczyny bo szkoda takiej osoby jak ty na znajomość z nią.

Jessi powinna przeprosić Babęzgagę, obrzydliwie się czyta to co ona napisała.
Ja się bardzo cieszę że kotka znalazła domek. Trzymam kciuki za wszystkie zaginione koty.
Do zobaczenia na Kocim Życiu
Ku chwale ojczyzny!

Dobrze powiedziane. Ale czytając czasem jessi74 odechciewa się współpracy. Fuj.
Pozdrowienia od wolontariuszki znanej i szanowanej fundacji, co nie robi nic innego tylko zbiera laury.
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Nie gru 05, 2010 18:32 Re: Wroc-Tiger całe życie w mroku,a Tri tak już cały rok- DS/DT!

no piękne wypowiedzi! :lol: nikogo nie obrażałam i nie zamierzam przepraszać
i jak jeszcze jestem w stanie zrozumieć wypowiedź Edyty , tak w ogóle nie wiem o co się tak rzucają Kułko i Gutek :roll: w ogóle was nie kojarze z wątkiem Tri :roll: jak też nie jest to wątek "co sądzisz na temat jessi" a jak zamierzacie się pokłócić to poszukajcie sobie innego wątku
babęzgagę zapamiętałam dość mocno po tym jak kotkę ze schroniska wypuściła na działki, a zapewniała nas że kotka zostanie u jej teściów - moze to raczej wymaga wyjaśnienia - ale nie na tym wątku, może raczej na schroniskowym, bo tutaj koty szukają pilnie domów
to chyba tyle!

jessi74

Post » Nie gru 05, 2010 18:49 Re: Wroc-Tiger całe życie w mroku,a Tri tak już cały rok- DS/DT!

jeszcze dodam, że nie wszyscy w życiu musza się lubieć i kochać , na wątkach pojawiają się nieraz uszczypliwe i kąśliwe uwagi i jestem w stanie to zrozumiec, ale Kułko chyba przesadziłaś z tą prymitywną i chamską wypowiedzią ... :roll:
tym bardziej prymitywna, że nie masz nic wspólnego ze sprawą

jessi74

Post » Nie gru 05, 2010 18:58 Re: Wroc-Tiger całe życie w mroku,a Tri tak już cały rok- DS/DT!

Lubić nie lubieć.. No fakt, nie lubię Cię. A ocena Twoich wypowiedzi jest jak najbardziej na miejscu w tym wątku, bo to tym kotom szkodzisz swoim zachowaniem. Tyle z mojej strony.
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Nie gru 05, 2010 19:11 Re: Wroc-Tiger całe życie w mroku,a Tri tak już cały rok- DS/DT!

Gutek pisze:Lubić nie lubieć.. No fakt, nie lubię Cię. A ocena Twoich wypowiedzi jest jak najbardziej na miejscu w tym wątku, bo to tym kotom szkodzisz swoim zachowaniem. Tyle z mojej strony.

a dziekuję za deklarację , jak też nie oczekuję w życiu aby wszyscy mnie lubieli :lol: jakoś przeżyję bez Twojej sympatii :P nie przywiązując do tego większej wagi, zwłaszcza że Twoje wypowiedzi na wątkach często kojarzą jako negatywne :x co do sympatii do Ciebie się nie wypowiem bo cię nie znam ,

do Edyty napisałam PW , bo ją szanuję,za to co robi dla kotów, nawet jak nie musimy się lubieć

jessi74

[poprzednia][następna]