Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 05, 2010 10:45 Re: Paluch 4 - epidemia pp NIEUSTAJĄCO

AnielkaG pisze:
Za to bialy umiera -

przecież ktoś tu pytał o białego kocura? juz się pogubiłam
co z Harietką?

O białą kotkę, a ona jest w dobrej formie.... Kocurek nie, on nie ma juz duzo czasu.
Na Hariette zapisala sie pani, tylko kotka ma grzyba, wiec trafila z powrotem na a2. Czyli ma domek jesli wyleczy grzyba, chyba ze ktos bedzie chcial ja wczesniej zabrac

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Nie gru 05, 2010 17:47 Re: Paluch 4 - epidemia pp NIEUSTAJĄCO

chyba ze ktos bedzie chcial ja wczesniej zabrac

chce, ale chyba jej nie wydadzą jeśli ktoś zapisany??
co jest białemu? depresja i kk czy coś poważniejszego?
AnielkaG

Post » Nie gru 05, 2010 18:28 Re: Paluch 4 - epidemia pp NIEUSTAJĄCO

Harietka jest już w domu. Panie przemyślały temat i doszły do wniosku, że ciężej jej będzie się wyleczyć w schronie więc zastosują wszystkie środki ostrożności- tak aby nie zaraził się rezydent- i wyleczą ją same. Dodam, że domek wydaje się być naprawdę fajny- Panie zakochane w Harietce, doświadczenie z kotami jest, jestem dobrej myśli. Tylko imię im się nie spodoabło :roll: :wink: Miała sporo szczęścia, że akurat kiedy na dwa dni udało się jej wymknąć do pokoju adopcji, zdążyła "załatwić" sobie dom, przed powrotem na AII.
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Nie gru 05, 2010 18:36 Re: Paluch 4 - epidemia pp NIEUSTAJĄCO

No rewelacja!!! :ok:
Za takie wieści Kasia Ci się należy jakaś nagroda! :ok:

Paniom moze ktoś podpowie zaszczepienie Hareitki i będzie po kłopocie.

Kasia, a Bono?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie gru 05, 2010 18:51 Re: Paluch 4 - epidemia pp NIEUSTAJĄCO

Bono też grzeje dupcię we własnym domu :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Nie gru 05, 2010 18:56 Re: Paluch 4 - epidemia pp NIEUSTAJĄCO

No to moje ulubieńce w domach... :dance:

magaaaa

Post » Nie gru 05, 2010 19:03 Re: Paluch 4 - epidemia pp NIEUSTAJĄCO

Koteczka 460 dostała na imię Klara i zostaje u mnie na zawsze :mrgreen:
Kocurek 770, przepiękny dorodny brunet :1luvu: , został ochrzczony Dorianem. Po kompleksowym odchuchaniu (głównie uczuciowym :wink: , bo prezentuje się ogólnie świetnie) będziemy dla niego szukać najlepszego domu, wartego takiego kociego skarbu :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie gru 05, 2010 19:07 Re: Paluch 4 - epidemia pp NIEUSTAJĄCO

kalla pisze:
alareipan pisze:Na dobranoc lecę z kotami w pilnej potrzebie... Patrzeć i brać!

NORKA
Obrazek Obrazek Obrazek
:arrow: Norka wyrabia 300% normy kociego strachu. Bardzo tęskni za człowiekiem. Właściwie jest w dobrej kondycji, tylko się koszmarnie wychudziła odmawianiem jedzenia. Kiepsko znosi zmiany miejsca, więc strach ją przerzucić do AI. Jest w AII.

W jakim wieku jest Norka? Czy ona ma szczepienia? Mam mieszkanie dopiero co po panleukopenii.

A czy ktoś może mi powiedzieć jaki numer ma Norka, w jakim jest wieku? Może ktoś do niej dziś zajrzał i wie w jakim jest stanie?

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Nie gru 05, 2010 19:11 Re: Paluch 4 - epidemia pp NIEUSTAJĄCO

Ja na bardzo wszelki wypadek chcę zapytać o nr Mokuni13.

magaaaa

Post » Nie gru 05, 2010 20:55 Re: Paluch 4 - epidemia pp NIEUSTAJĄCO

Koteczka 460

czarna? nie szylkretka!? :wink:
co z białym kocurem?? gdzie on jest?
AnielkaG

Post » Nie gru 05, 2010 21:22 Re: Paluch 4 - epidemia pp NIEUSTAJĄCO

Czarna jak noc :D
Szylkretkę sprawię sobie kiedyś, w dalekiej przyszłości, kiedy czarne - najpiękniejsze koty świata - będą bardziej chciane przez ludzi...
Po śmierci Bidusi obiecalam sobie, że dam DS jakiejś innej całej czarnej, jak najstarszej, schroniskowej bidzie. Chciałam wziąć tę 13-letnią [`] (numer 771), niestety, nie poczekała na mnie :cry: Następna wiekowo z czarnych była właśnie ta...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie gru 05, 2010 23:01 Re: Paluch 4 - epidemia pp NIEUSTAJĄCO

magaaaa pisze:Ja na bardzo wszelki wypadek chcę zapytać o nr Mokuni13.

Morunia13 ciut lepiej. Ale tylko ciut :? Wrócił jej apetyt- mam nadzieję, że to nie jest tylko chwilowa poprawa. Fajna z niej babeczka! Dziś wyjątkowo humor dopisywał- ósemki i mizianki zaliczone :lol: . Mimo to...nadal bardzo potrzebuje pomocy..

Kalla, przepraszam, ale zupełnie z głowy mi wyleciało, że dopytywałaś o Norkę :oops: Niestety na PA "ciągle coś" i czasem coś umyka.. :roll: Norka zasadniczo bez zmian.. Na żywo jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach. Tyle, że wystraszona do sześcianu :roll:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Nie gru 05, 2010 23:02 Re: Paluch 4 - epidemia pp NIEUSTAJĄCO

Wielbłądzio pisze:Koteczka 460 dostała na imię Klara i zostaje u mnie na zawsze :mrgreen:
Kocurek 770, przepiękny dorodny brunet :1luvu: , został ochrzczony Dorianem. Po kompleksowym odchuchaniu (głównie uczuciowym :wink: , bo prezentuje się ogólnie świetnie) będziemy dla niego szukać najlepszego domu, wartego takiego kociego skarbu :wink:

ach! no i gratuluję dokocenia czarnulką- Klarą :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Nie gru 05, 2010 23:15 Re: Paluch 4 - epidemia pp NIEUSTAJĄCO

jamkasica pisze:
magaaaa pisze:Ja na bardzo wszelki wypadek chcę zapytać o nr Mokuni13.

Morunia13 ciut lepiej. Ale tylko ciut :? Wrócił jej apetyt- mam nadzieję, że to nie jest tylko chwilowa poprawa. Fajna z niej babeczka! Dziś wyjątkowo humor dopisywał- ósemki i mizianki zaliczone :lol: . Mimo to...nadal bardzo potrzebuje pomocy..

A jaki numer, sisiter? :mrgreen:
Usiłowałam ustawić bazę na wrzesień i samice, ale nie działa :(

magaaaa

Post » Pon gru 06, 2010 0:04 Re: Paluch 4 - epidemia pp NIEUSTAJĄCO

Się zgłaszam, że o białego to nie ma się co martwić. Mam tylu ludziom do podziękowania, ale z takich, którzy to zaglądają, to ZuzCat przede wszystkim :> Dziś miałyśmy wystarczająco dużo czasu w towarzystwie swoim i Pana Kota, żeby się poznać.
Dwie i pół godziny na Paluchu, trzy u weterynarza... grunt, że Biały Pan Kot czuje się świetnie i z całą pewnością nie zachowuje się już jako kot w depresji :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]