Witam nowoprzybyłych od rana! Dla Promysia głaski ślę i udanego obiadu życzę
Bianka, zaglądałam już do tego wątku - bardzo smutny jest Ja mam słabość do pingwinków z powodu Psocika. Będę podrzucać wątek
My dzisiaj świętujemy 3 urodziny Pumka, który przesyła gorące uściski dla Promysia
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Witamy się i my Paluszęta w nadspodziewanie dobrej formie. Doryś drze mordkę jak opętany i domaga się brania na ręce , Klarunia co prawda tego akurat chyba nie lubi, ale mizianie też ubóstwia. Jedzą, s*ają, mruczą - i oby tak dalej.
Promysiu, Dziewczyny, jak zwykle moc dobrych myśli i
Ja też jeszcze coś wpłacę, ale dopiero po 15.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
smarti, TŻtoiw i promysiowi spokojnego, miłego, domowego, ciepłego popołudnia i wieczoru życzę...
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Aukcja się rozkręca - na chwilę obecną kupiono 63 cegiełki
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Promyś w swietnym humorku,zjadł podwieczorek Dzwoniła do niego Anahit,pogadali sobie nawet całkiem długo,Promyś się naświergolił co niemiara, ale na imię Puma niespecjalnie reagował...
smarti pisze:Promyś w swietnym humorku,zjadł podwieczorek Dzwoniła do niego Anahit,pogadali sobie nawet całkiem długo,Promyś się naświergolił co niemiara, ale na imię Puma niespecjalnie reagował...
jedz chłopaczku jedz bedziesz silny jak martenowski piec
Cześć z rana! Albo raczej w środku nocy Dzielny chłopak z Promysia Ja też próbowałam z Pumą, ale bez rezultatów.
A na aukcji już +193