Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 05, 2010 11:58 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Dzień dobry Promyniu, oby humorek Cię nie opuścił w ten piękny dzień.

Promyniu, Smarti, Erin, bardzo Was przepraszam za prywatę. Kochani zajrzyjcie do tego wątku viewtopic.php?f=1&t=121030 , proszę :(
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie gru 05, 2010 12:56 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Witam nowoprzybyłych od rana! :)
Dla Promysia głaski ślę i udanego obiadu życzę :1luvu:

Bianka, zaglądałam już do tego wątku - bardzo smutny jest :(
Ja mam słabość do pingwinków z powodu Psocika.
Będę podrzucać wątek :ok:

My dzisiaj świętujemy 3 urodziny Pumka, który przesyła gorące uściski dla Promysia :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie gru 05, 2010 16:29 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Witamy się i my :D
Paluszęta w nadspodziewanie dobrej formie. Doryś drze mordkę jak opętany i domaga się brania na ręce :roll: :wink: , Klarunia co prawda tego akurat chyba nie lubi, ale mizianie też ubóstwia. Jedzą, s*ają, mruczą - i oby tak dalej.

Promysiu, Dziewczyny, jak zwykle moc dobrych myśli i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja też jeszcze coś wpłacę, ale dopiero po 15. :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie gru 05, 2010 16:44 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti, TŻtoiw i promysiowi spokojnego, miłego, domowego, ciepłego popołudnia i wieczoru życzę... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie gru 05, 2010 17:28 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Aukcja się rozkręca - na chwilę obecną kupiono 63 cegiełki :1luvu:

Erin

Post » Nie gru 05, 2010 18:09 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Już 73 :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie gru 05, 2010 22:28 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Super! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Erin

Post » Nie gru 05, 2010 22:37 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promyczku :kotek: Kochanie spokojnej, leniwej nocki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Śpiuchnaj słodko Słodziaku :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie gru 05, 2010 22:38 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Słodkich snów! :1luvu:

Erin

Post » Nie gru 05, 2010 22:49 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promyś w swietnym humorku,zjadł podwieczorek :D
Dzwoniła do niego Anahit,pogadali sobie nawet całkiem długo,Promyś się naświergolił co niemiara, ale na imię Puma niespecjalnie reagował... :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie gru 05, 2010 22:56 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:Promyś w swietnym humorku,zjadł podwieczorek :D
Dzwoniła do niego Anahit,pogadali sobie nawet całkiem długo,Promyś się naświergolił co niemiara, ale na imię Puma niespecjalnie reagował... :D

Obrazek jedz chłopaczku jedz :!: bedziesz silny jak martenowski piec :!:
krynia08

Post » Nie gru 05, 2010 23:36 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Idę do promysia z kolacją :D

Dobrej nocy wszystkim :kotek: :1luvu:

zajrzyjcie proszę na ten wątek i podbijajcie-taka śliczna seniorka musi znależć domek :ok: :ok: :ok: viewtopic.php?f=13&t=120120
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon gru 06, 2010 0:54 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Oby Mikołaj przyniósł Promyczkowi napiękniejszy prezent :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon gru 06, 2010 5:12 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Cześć z rana! :1luvu: Albo raczej w środku nocy :wink:
Dzielny chłopak z Promysia :1luvu: :ok:
Ja też próbowałam z Pumą, ale bez rezultatów.

A na aukcji już +193 :1luvu: :ok:

Erin

Post » Pon gru 06, 2010 6:59 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Dzień dobry Promyczku :1luvu:
Życzę Ci w ten piękny poranek, aby Mikołaj przyniósł Ci zdrówko :kotek:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

^Lil^^

Od: Pon cze 02, 2008 18:59

[poprzednia][następna]