Moderator: Estraven
tillibulek pisze:a jak tam kompik? sprawny?
bulba pisze:kalair pisze:A ja się zaraz biorę za farbowanie włosów. FUJ jak zwykle.
O, a jaki kolorek będzie?
bulba pisze:kalair pisze:A ja się zaraz biorę za farbowanie włosów. FUJ jak zwykle.
bubor pisze:bulba pisze:kalair pisze:A ja się zaraz biorę za farbowanie włosów. FUJ jak zwykle.
Szylkretowy ...........
tillibulek pisze:to dobrze, ze macie jeszcze dyzurnego laptopa! bez kompika ciezko...
farbowanie nic fajnego, ale potem jaki efekt![]()
fryzurke powinna fryzjerka doradzic.. dobierze Ci, Bozenko, do rodzaju wlosow
kalair pisze:Ja sobie dopasowywałam ostatnio różne na kompie. I uznałam, że krótkie pasują mi najlepiej..![]()
Chociaż myślę. że kwestia długości jest mniej istotna ile umiejętne strzyżenie, żeby wyglądaly na większą ilość..
Nie mam zaufanej fryzjerki, włosy podcinam sobie sama. Ostatnia fryzurka była u koleżankii w trendach robiona.
tillibulek pisze:o nie, jakbym sie sama ciachnela, to wygladalabym jak chochoł
bulba pisze:kalair pisze:Ja sobie dopasowywałam ostatnio różne na kompie. I uznałam, że krótkie pasują mi najlepiej..![]()
Chociaż myślę. że kwestia długości jest mniej istotna ile umiejętne strzyżenie, żeby wyglądaly na większą ilość..
Nie mam zaufanej fryzjerki, włosy podcinam sobie sama. Ostatnia fryzurka była u koleżankii w trendach robiona.
Ja sobie wczoraj właśnie sama włosy ciachnęłam. Córkę tylko poprosiłam, żeby z tyły wyrównała. Co pójdę do fryzjera, to taki sobie efekt. Inna sprawa, że trzy włosy na krzyż mam. Ale skoro tak, to po co przepłacać.
Betaka pisze:Czołem Kretkowo![]()
Widzę, że Duża na bóstwo będzie się robić. Bożenko, tylko nie przesadzaj z tymi zmianami, bo Cię Krecie nie poznają![]()
Ja mam długie pióra, więc i fryzjer nie często o mnie pytaO zgrozo, ostatnio zauwazyłam coraz więcej siwych, tfu! srebrnych włosów na skroniach. Trzeba będzie się z farbą przeprosić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 164 gości