kocie posłanka na Katowickie Niekochane- koniec :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt gru 03, 2010 21:40 Re: kocie posłanka na Katowickie Niekochane- koniec :)

Slaw- przywiozę jutro posłanko do schroniska :)

do zobaczenia :)

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Nie gru 05, 2010 17:10 Re: kocie posłanka na Katowickie Niekochane- koniec :)

slaw-odebrał, zapłacił-miło było poznać :wink:
Lidka-odebrała, zapłaciła :wink:
Sabinka -zapłaciła-posłanko u mnie w domu czeka, bo mam sklerozę :wink:

reszta posłanek pójdzie pocztą, przepraszam ,że na razie tego nie zorganizowałam jeszcze
w tym tyg na pewno poślemy

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon gru 13, 2010 15:05 Re: kocie posłanka na Katowickie Niekochane- koniec :)

Właśnie przyszło posłanko! Jestem chora, siedzę na zwolnieniu i dosłownie pięć minut temu pan z poczty raczył pofatygować się na trzecie piętro 8O , zamiast po prostu zostawić awizo.
Szybciutko dopadłam kompa i piszę. Serdecznie dziękuję za posłanko, ale jeszcze bardziej dziękuję za zaufanie. Na forum jestem nowa, więc naprawdę doceniam, że wysłałyście fanta, zanim przyszły pieniądze. To bardzo miły gest :D .
A należność poszła w sobotę, z konta córki (nie mam konta internetowego, a chciałam szybciej), tak więc nadawca będzie inny, ale dopisała mój nick, więc da się zidentyfikować przelew.
Pozdrawiam - wiewiur.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Wto gru 14, 2010 10:49 Re: kocie posłanka na Katowickie Niekochane- koniec :)

A u mnie jest bitwa o miejsce! :D A przeważnie kończy się ugnieceniem jednego przez drugiego i zaśnięciem w przytuleniu i uścisku :)

Posłanko jest genialne!
Serdecznie dziękuję :)
ObrazekObrazekObrazek

maciekl2

Od: Wto mar 17, 2009 9:25

Post » Wto gru 14, 2010 16:34 Re: kocie posłanka na Katowickie Niekochane- koniec :)

ciesze się ,że dotarły :D

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

[poprzednia]