KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 05, 2010 10:48 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Nie rozumiem kwestii DT. mają go czy nie? Ja mogłabym wziąc tę niebieską kotkę, ale jeśli ju zu kogos jest, to chyba nie ma sensu, a na razie nie mogę wziąć jako DS :-(

juza27

Od: Nie gru 05, 2010 10:12

Post » Nie gru 05, 2010 11:51 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Jak nasze Bohaterki ludzkie i kocie czują się dzisiaj ? :wink:

Dziewczyny, bardzo przepraszam za prywatę, ale zajrzyjcie tutaj viewtopic.php?f=1&t=121030 :( .
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie gru 05, 2010 13:21 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Bianka 4 pisze:Jak nasze Bohaterki ludzkie i kocie czują się dzisiaj ? :wink:

Dziewczyny, bardzo przepraszam za prywatę, ale zajrzyjcie tutaj viewtopic.php?f=1&t=121030 :( .
Link się nie otwiera :(

Ludzkie bohaterki czują się świetnie. Odespały podróż i poszły ze mną kupować choinkę.

Kocie mają kryzys. Karolinki nikt dzisiaj jeszcze nie widział. Pocieszam się, że zjadła wczoraj późnym wieczorem całą saszetkę. Rusałka i Zoe nie maja apetytu i raczej unikają kontaktu. Jednak Rusałka daje mi się głaskać, unika Zuzi (Zoe odwrotnie, na mój widok ucieka z krzykiem). Rusałka boi się Sosera. Zoe psie towarzystwo bardzo odpowiada, chowała się wczoraj za nim pod tapczanem.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie gru 05, 2010 14:25 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

przez podróż się dziewczynom poprzestawiało
Rusałka jadła ładnie,woli suche,jeżeli wczoraj nie chciała,to trudno,pewnie dziś się skusi i przekona że nikt krzywdy nie robi,spała w łóżku na poduszce,aż mam wyrzuty sumienia,pewnie u nas uznała że ma nowy dom i teraz obrażona nie rozumie już nic.
Szylkę i u nas trzeba było do miziania sobie znależc ,wziąśc na ręce,pogłaskana się rozkręcała,zaczynała mruczec i wystawiac do miziania brzuszek
cieszę się że Karolinka pojadła bez zachęty,ona na pewno się otworzy z czasem
przez moje gapiostwo,zostały mi w torebce umowy adopcyjne ze schroniska,tak byłam przejęta że kotki jadą że zapomniałam,dziś znalazłam,wyślę listem

teraz tylko trzymamy kciuki za domki stałe,takie najlepsze na świecie
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Nie gru 05, 2010 14:53 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Dzięki, Grażynko. Podsunęłam suche i... poooszło. :lol: :1luvu:

Karolinka zdematerializowała się :cry:
Obrazek

hanelka

Post » Nie gru 05, 2010 15:14 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

szukaj pod kaloryferami
miałam wrażenie że ona zmarznięta cały czas szukała ciepłego miejsca

Rusałeczko -nie wygłupiaj się ,ładnie jeść i pokazac się od najlepszej strony miziastego kotka
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Nie gru 05, 2010 15:24 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Będzie dobrze, troszkę czasu im potrzeba . Jednak przez te 10 dni , przeżyły strasznie dużo. Trzymam wielkie :ok: za ich klimatyzację.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie gru 05, 2010 15:37 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Za duzo zmian,za duzy stres! Na spokojnie.
Karolinka niestety musi jeszcze dojechac na swój tymczas,więc chwila spokoju jej dobrze zrobi.Myslę,ze wyciąganie jej teraz na przysłowiową siłe nie wpłynie pozytywnie. Bo jutro znów pakowanie jest,
Na swoim sie uspokoi.
Aniu postaw jakiegoś smierdzielka w stylu kk lub wh.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie gru 05, 2010 16:20 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Karolinka siedzi po kuchenką. Szwedzki stół również. Włożenie ręki grozi w najlepszym razie jej utratą, więc nie wkładamy.

Rusałka pojadła suchego. Obie z Zoe dają się wygłaskać. Zoe pięknie przy tym mruczy.
Obrazek

hanelka

Post » Nie gru 05, 2010 16:37 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: kochane dziewczyny.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie gru 05, 2010 17:00 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

prosze o wybaczenie za wtręta.Kliknijcie prosze!
http://szerlok.pl/nakarm_psa/
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 05, 2010 22:26 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Ech biedne koteczki. One niestety nie wiedzą, że to wszystko dla ich dobra :(
ZUZIU jesteś wspaniała! (Ja dziś popylałam do Częstochowy z kotem więc coś nas łączy) ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon gru 06, 2010 0:19 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Kilka zdjęć (Zoe nie raczyła uczestniczyć w sesji)

Obrazek Obrazek Obrazek

A teraz...
Uwaga! Uwaga!!!
Zdjęcia roku!!!

Obrazek Obrazek Obrazek

TADAM!!! :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Zdjęcie zrobione z przyczajki zza ściany, ale scena łóżkowa jak się patrzy! :D
Obrazek

hanelka

Post » Pon gru 06, 2010 7:39 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

:ok: poranne!
I szczęśliwej podrózy!
Obrazek

ASK@

Post » Pon gru 06, 2010 9:12 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

śliczne foty.
Biedne, zdezorientowane kotki. Ale w końcu dotrą do swojej przystani, takiej już na zawsze :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]