Więcej w wątku kici:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120977&p=6750742#p6750742
Poradzę sobie z wyżywieniem i 1-2 wizytami u weta,ale problem będzie z testami,szczepieniami i sterylką (choć to dopiero później),bo to już są koszty nie na moją kieszeń.
Jestem po 4 operacji kręgosłupa i to poważnej.Mam trochę śrub w kręgosłupie,implanty dysków,usuwane przepukliny i parę innych rzeczy w związku z którymi jestem obecnie na rencie.Mogę przedstawić zainteresowanym wypisy ze szpitala po operacjach i badania lekarskie.
Mam swoje zwierzaczki i jakoś się przędzie,ale doszła ta bida i początki będą ciężkie.
Domów tymczasowych brak,bo tyle teraz wyrzucanych bidulek,do schroniska na pewno nie oddam,ale też nawet nie myślę o obarczaniu kogoś dodatkowym kotem.
Wiem,że wszędzie ciężko i pomoc wszędzie potrzebna,ale może akurat wpadnie coś komuś w oko

Zapraszam serdecznie do zakupu.
edit 04.12.2010 Dzisiejsza morfologia wykazała znaczne podniesienie jednostek podstawowych funkcji wątroby,nerek i trzustki.
Może byc to spowodowane dłuższym zagłodzeniem,ale musimy powtórzyć wyniki za tydzień:(
Oprócz tego okazało się,że kicia ma odwodnione oczy (pierwszy raz usłyszałam coś takiego) przez co rogówka się cofnęła i oczy są mętne.
Biedna kota

================================================================================================================
BAZAREK POTRWA DO 20.12.2010 DO GODZ.21
WsZyStKo - 30 %
1.Piękne dość duże świeczki w kolorze zielonym.Bardzo efektowne.Waga świeczki 205 gram.
Wysokość 7 cm
Średnica 8 cm
Sprzedane Kniahini 4 sztuki

=================================================================================================================
2.Zestaw bardzo eleganckich,dużych pierścieni do serwetek.Pierścienie z metalu w kolorze srebrnym,piękny połysk.Zestaw to 4 szt.
1 zestaw sprzedany gertaaa

2 zestaw sprzedane berushka

==================================================================================================================
3.Słodkie pingwinki,tzw.piki.Bardzo urocza ozdóbka świątecznego stroika lub doniczki z kwiatkiem.
4 wzory po 2 sztuki z każdego.
Wysokość pingwinka 5 cm
Wysokość z pikiem 19 cm.

Cena Kup Teraz

Po odliczeniu rabatu 2,10 zł / szt
===================================================================================================================
4.Świecznik-sanie z Mikołajem na świeczkę o średnicy 1,8 cm.
Długość 10 cm
Wysokość 6 cm
Szerokość 5-6 cm

Cena Kup Teraz

Jest 6 szt.
Po odliczeniu rabatu 4,55 zł / szt
====================================================================================================================
5.Świeczniczek,mały,słodki,przeuroczy Mikołaj z dużym workiem.Na świeczuszkę średnicy 1,2 cm.Rewelacyjnie wygląda rozstawiony (4-6 sztuk) na stole między talerzami.
Długość 7 cm
Wysokość 5 cm
Średnica 5 cm

Cena Kup Teraz

Jest 16 sztuk
Po odliczeniu rabatu 2,80 zł / szt
=====================================================================================================================
Dorzucam piękne,własnoręcznie robione,malowane i zdobione aniołki z gipsu ceramicznego.
Posiadają zatopione haczyki przez które wystarczy przeciągnąć tasiemkę i piękna ozdoba choinki gotowa.
Dostępne w dwóch kolorach:złotym i srebrnym.
6.
a .Złote.Pierwsze trzy u góry całe złote,na dole złote ze skrzydełkami pokrytymi brokatem.
Są 4 komplety.

===============================================================================================================
b .Srebrne.Wszystkie aniołki z kompletu posiadają skrzydełka ozdobione brokatem.
Są 3 komplety.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cena Kup Teraz 18 zł / komplet 6 szt
Po odliczeniu rabatu 12,60 zł / kpl
===============================================================================================================
7.Urocze wieńce do zawieszenia na drzwi lub okno.
Średnica 10-12cm
Dostępne 2 wzory.
Wzór a 4 szt
Wzór b 2 szt

Cena Kup Teraz 10 zł /sztuka
Po odliczeniu rabatu 7,00 zł / szt
=====================================================================================================================
8.Przepiękne,świąteczne pierścienie na serwetki.
Średnica pierścienia 4 x 3 (owal)
W zestawie 4 sztuki,każdy w innym kolorze.

Cena Kup Teraz 20 zł/ zestaw
Są 3 zestawy pierścienie po 4 szt każdy.
Po odliczeniu rabatu 14,00 zł / szt
9.Zawieszki na choinkę.
Dwa wzory.
a - stroik ze świeczkami ( 24 szt w op )
b - mikołaj we wianku ( 24 szt w op )
Wysokość ok.5 cm

Cena Kup Teraz 1,50 / szt lub 35 zł opakowanie (24 szt,mogę wymieszać oba wzory).
Jest po 1 opakowaniu z każdego wzoru.
Po odliczeniu rabatu 1,05 zł / szt lub 25,50 zł opakowanie
====================================================================================================================
10.Zawieszki wianuszki z prezencikiem.
Średnica 5 cm.

Cena Kup Teraz 1,50/szt
Jest 15 sztuk.
Po odliczeniu rabatu 1,05 zł / szt lub 25,50 zł opakowanie
I TO BY BYŁO NA TYLE

CENA PRZESYŁKI UZALEŻNIONA OD JEJ WAGI-MIN. LIST POLECONY PRIORYTETOWY 6,50 ZŁ MAX 11 ZŁ PACZKA POCZTOWA EKONOMICZNA.
Aniołki 1 kpl - 7 zł , 2 kpl - 7,40 zł , 3-7 kpl - 9,50 zł paczka pocztowa.
ZaPrAsZaM!!!