lrafal pisze:ok, dodałem zdjęcia z bis'u
http://makaranta.pl/index.php?p=141&start=0&t=100
kot nr 9 - fotka 104 -to WW'10
Moderator: DoBo
lrafal pisze:ok, dodałem zdjęcia z bis'u
http://makaranta.pl/index.php?p=141&start=0&t=100

M. pisze:Dlaczego wystawcy nie przestrzegaja regulaminu wystawowego? Wypatrzylam dzis kolejnego kota, ktory dostal certyfikat, chociaz zdobyl juz wymagana ilosc w jednym kraju i powinien po nastepny certyfikat wyjechac za granice.

M. napisał(a):
Dlaczego wystawcy nie przestrzegaja regulaminu wystawowego? Wypatrzylam dzis kolejnego kota, ktory dostal certyfikat, chociaz zdobyl juz wymagana ilosc w jednym kraju i powinien po nastepny certyfikat wyjechac za granice.
bo jedni mogą a drugich za to zjedzono by w butach
?

Go!Go! pisze:.....myślisz sunshain, że ktoś''motylki''
ubrał na tę wystawę ?
?
coraz bardziej mnie ciekawi ''system'' zawiadujący ... obsługę sekretariatu wystaw - też ...
że taki skrupulatnie wykrywający potrafi być ...
.....

4321 pisze:coraz bardziej mnie ciekawi ''system'' zawiadujący ... obsługę sekretariatu wystaw - też ...
że taki skrupulatnie wykrywający potrafi być ...
nie ma systemu sprawdzającego certyfikaty z wszystkich wystaw fife "wykrywane" sa takie przypadki tyko na podstawie donosu na forum

sunshain pisze:4321 pisze:..
nie ma systemu sprawdzającego certyfikaty z wszystkich wystaw fife "wykrywane" sa takie przypadki tyko na podstawie donosu na forum
jakby system działał to nikt by nie wymagał przy konkursach w stylu SK aby potwierdzać dyplomy w klubie macierzystym
Go!Go! pisze:( a na stronie FPL - nawet wyniki wystaw jakoś ograniczono ... aby zagłęboko do historii nie zaglądać )
4321 pisze:sunshain pisze:4321 pisze:..
jakby system działał to nikt by nie wymagał przy konkursach w stylu SK aby potwierdzać dyplomy w klubie macierzystym
wymagałoby to systemu ogarniającego wszystkie wyniki z wystaw fifie w europie i nietylko sunshine znasz kogoś kto ma takie mozliwości ?

... A które zostały ograniczone, bo może czegoś nie wiem. Po za tym na stronie FPL nie ma wyników wystaw...
... który to kot z tym certyfikatem ? ...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości