Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Bianka 4 pisze:Wampi, jeżeli masz informację "do wysłania" to znaczy, że odbiorca jeszcze nie odczytał wiadomości. Także poczekaj jeszcze troszkę, z pewnością dostaniesz odpowiedź (oby jak najlepszą).
Gosiu Aniołku - towarzystwo na FB już udostępnione.
wampi pisze:Napiałam PMkę dotyczącą malucha do autorki tematu [interesuje mnie przygarnięcie maluszki na stałe]. Ja sama auta nie mamPoza brakiem auta u mnie kotka chyba najgorzej by nie miała [chociażby to, że weterynarz blisko który się zna na kotach i nie trzeba dodatkowo stresować podróżą autobusem czy tramwajem], problem jest z odległoscią i tym, że muszę często do końca roku być w Warszawie (nie na długo, na uczelnię wychodzę może na 1-2 godziny).
Zakochałam się w niej... a od kilku dni szukam kotki idealnej ale ta pierwsza aż tak mnie urzekła
Trinity36 pisze:(...) Fiona, może napisz w tytule, ze domy na cito. No i że chociaż na krótki tymczas.(...)
Gem pisze:Szczepiona jest Mela, ale dziś poszła na DT do Trinity.
Duże zainteresowanie wzbudza Muszka - widziałem już 3 ankiety przedadopcyjne i wszystkie zaakceptowałem. Tutaj sprawa jest na etapie wizyt przedadopcyjnych, a to załatwia Niteczka. Było też zapytanie na tym wątku.
Pepper także wzbudza duże zainteresowanie. Dziś był telefon z Warszawy i zapytanie na PW. Dla niego chyba zdołamy szybko znaleźć domek.
DT szukamy raczej dla Demi, Paula, Pingu, Presto i Pigo. Jeśli masz miejsce dla któregoś z nich, to zaszczepię go/ją na własny koszt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości