Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 04, 2010 22:47 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

saranna pisze:Wstawiłam bazarek :)
viewtopic.php?f=20&t=121025

pozdrawiam ciepło

Ślicznie Ci Dziękujemy Saranno. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Rzeczywiście bardzo wyjątkowy i niespotykany pierścionek. :D Śliczny jest. :D

Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob gru 04, 2010 23:46 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Megana pisze:Kilkłam na wszystkie...
Izo, kup takie coś w spreju, do otwierania zamków samochodowych, cholera, nie wiem, jak się nazywa, ale Twój mąż powinien to znać.

Masz na mysli WD-40? Napisze jutro do Męża i zapytam co robić.

Dobranoc Dziewczyny. :wink:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie gru 05, 2010 9:49 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

iza71koty pisze:
Megana pisze:Kilkłam na wszystkie...
Izo, kup takie coś w spreju, do otwierania zamków samochodowych, cholera, nie wiem, jak się nazywa, ale Twój mąż powinien to znać.

Masz na mysli WD-40? Napisze jutro do Męża i zapytam co robić.

Dobranoc Dziewczyny. :wink:

WD-40 raczej możesz potraktować zamek po odmrożeniu, wtedy usunie z niego wilgoć i naoliwi. Do odmrożenia kup sobie zwykły odmrażacz do zamków. Wygląda jak mały dezodorant z dyszą, która wkciskasz w zamek i w ten sposób uwalniasz płyn odmrażający. Można go kupic na każdej stacji beznzynowej albo w sklepach z akcesoriami samochodowymi. Kosztuje kilka złotych. ja ostatnio ciągle odmrażam zamek w bramie, zeby wyjechać z podwórka :evil:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie gru 05, 2010 16:11 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

W czasie silnych mrozów olej gęstnieje a nawet zamarza
W naprawdę zimnych okolicach metalowych części kiedyś w ogóle się nie oliwilo, tylko musiały działać na sucho, teraz dopiero są specjalne smary na mróz
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie gru 05, 2010 16:14 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Dziewczyny wystawiłam jeszcze jeden bazarek:)

viewtopic.php?f=20&t=121086

Zapraszam i pozdrawiam ciepło:)
ObrazekObrazekObrazek

saranna

Od: Śro mar 19, 2008 15:35

Post » Nie gru 05, 2010 19:07 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

prognoza dla Szczecina na najbliższy tydzień nie najgorsza, bez śniegu i nie za mroźno:
http://www.accuweather.com/pl/pl/zachod ... ecast.aspx
W weekend jednak śnieg z deszczem

taizu

Post » Nie gru 05, 2010 19:08 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

hopsne wieczornie :kotek:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie gru 05, 2010 23:29 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Przypomnę iza71 i jej 120 kotów czekajacych w sniegu na odrobine jedzenia...

taizu

Post » Pon gru 06, 2010 6:59 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Długo nie zaglądałam na forum i dopiero przeczytałam, że Bajki już nie ma :cry: Tak bardzo mi szkoda koteczki, dobrze chociaż, że odeszła spokojnie i miała dobrą opiekę :cry: Podziwiam Cię, ja nie mogłabym co chwila borykać się z takimi kocimi nieszczęściami, chorobami i odejściem, psychicznie bym nie wytrzymała :(
Chciałabym oczywiście dalej pomagać finansowo. Które kotki są bez "sponsora"?
Obrazek Obrazek
Toffi i Karmel

kena

Od: Pon cze 05, 2006 11:06

Post » Pon gru 06, 2010 8:01 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

kena pisze:Długo nie zaglądałam na forum i dopiero przeczytałam, że Bajki już nie ma :cry: Tak bardzo mi szkoda koteczki, dobrze chociaż, że odeszła spokojnie i miała dobrą opiekę :cry: Podziwiam Cię, ja nie mogłabym co chwila borykać się z takimi kocimi nieszczęściami, chorobami i odejściem, psychicznie bym nie wytrzymała :(
Chciałabym oczywiście dalej pomagać finansowo. Które kotki są bez "sponsora"?

cześć :1luvu:
ale masz piękne koty, aż się napatrzeć nie mogę :D
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Pon gru 06, 2010 8:01 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Iza , byłam na bazarkach :mrgreen:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Pon gru 06, 2010 9:51 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

ALICJA Borgelt pisze:Iza , byłam na bazarkach :mrgreen:

I to widać :ryk: :1luvu:

taizu

Post » Pon gru 06, 2010 10:20 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Poprawił mi się humor z rana:) Myślałam, że maskotka nikt nie zechce, a tu taka niespodziewajka:)
ObrazekObrazekObrazek

saranna

Od: Śro mar 19, 2008 15:35

Post » Pon gru 06, 2010 10:27 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

saranna pisze:

Poprawił mi się humor z rana:) Myślałam, że maskotka nikt nie zechce, a tu taka niespodziewajka:)

ja zbieraczką i kolekcionerką :mrgreen: kotów jestem, Iza potwierdzi :wink: :lol:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Pon gru 06, 2010 13:13 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

o nie :evil:
żartuje :lol: bosz zimno, slisko ,na łeb trzeba uwazac, bo matoly nie wiedza, ze z dachow tez trzeba snieg ,a raczej juz lod usunac, bo komus moze sie krzywda stac.no ale coz skoro trzeba im przez gazety tlumaczyc, ze jesli jest slisko to rak w kieszeni sie nie trzyma :ryk: :ryk: :ryk: no co tu wiecej mowic :roll:

znowu mam dwie zmiany :evil: wiec dreptac trzeba cztery razy w glowie mnie sie juz kreci od tego :evil: .

Iza mam nadzieje, ze czujesz sie lepiej :roll:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

[poprzednia][następna]