Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Speitshka pisze:Naprawdę mi przykro, że wyszło tak jak wyszło, ale za odpowiedzialna jestem, aby brać kotka na zasadzie - może się przekona.
Za duże ryzyko, że nie i co wtedy? Nie chcę biedakowi fundować stresu z kolejną przeprowadzką.
Speitshka pisze:Aburacze, rozumiem że karma i nic nie potrzebne, ale czy można by obaczyć Czarka i gromadkę w niedzielę? Jeśli to tak to może choćby na priv jakieś dokładniejsze informacje gdzie kiedy kogo szukaćBo podawałeś okolicę
Ale jednak Saska Kępa nie taka mała.
Speitshka pisze:Na ogłaszaniu się nie znam internetowym... ale mogłabym oblepić swoją okolicę, ewentualnie drugi koniec Warszawy, gdzie pracuję, jeśli są jakieś ogłoszenia.
niki2117 pisze:Nie ma za co,polecam się:)
Co do tych punktów wydaje mi się,że powinny być zawarte we wszystkich tego typu aukcjach,gdyż ludzie wiele rzeczy robią pod wpływem impulsu,a potem mamy tego skutki w schroniskach i na ulicach.
Speitshka pisze:Nawet nie wyobrażasz sobie jak się cieszę na myśl nawet o powgapianiu się w kotki. Tak mi tego brakuje
Czy jakiś łakoć dla Czarka przynieść? Coś lubi czarna paskudka? Może jakaś podpowiedź? Bo jutro zakupuję.
SecretFire pisze::-) Czarus jest niesamowicie czarny. Widac po zdjeciach, ze dba o siebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości