Żaden duduś - Makary jestem! Piękny kocurro pojechał do DS.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 03, 2010 14:40 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT kryzys chyba minął

kurcze nei wiem jak to się stało, że zauważyłam tylko wpis o przeniesieniu wątku a całego opisu pięknego o naszym rasiście Makarym ;) nie 8O 8O 8O
ja to dopiero zakręcona jestem, ech
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt gru 03, 2010 14:47 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT kryzys chyba minął

magdaradek pisze:ja to dopiero zakręcona jestem, ech

to możemy sobie dzisiaj rączkę podać... :wink: :P

zapomniałam napisać jeszcze jedną ważną rzecz - Makary jest cwaniak nie byle jaki, otwiera sobie wszystkie drzwi z klamki bez żadnego problemu.... :twisted: - skacze na klamkę, a potem sprawdza, czy wystarczy pchnąć, czy trzeba bardziej się wysilić i łapkę wepchnąć, żeby uchylić "do siebie".... :roll: :evil:

nieźle mu idzie także z odsuwaniem drzwi wszystkich szaf przesuwnych i otwieraniem wcale nie przesuwnych drzwiczek biurka, szafek itp.

nowy dom będę musiała o tej umiejętności Makarego uprzedzić - bo u nas kawaler musi być w pokoju na klucz zamykany, jeśli chcemy, żeby w tym akurat pokoju pozostał..... :twisted:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt gru 03, 2010 21:52 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT kryzys chyba minął

Ale cwaniak :)
miło czytać takie dobre wieści o Makarym :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob gru 04, 2010 0:18 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT kryzys chyba minął

Słodki cwaniaczek :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob gru 04, 2010 19:01 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT kryzys chyba minął

wczoraj wróciłam do domu bardzo późno i nie dałam rady już wejść na forum - więc dzisiaj obiecane wieści i zdjęcia Makariusza:

- antybiotyk zakończony, od relanium powoli będziemy w tym tygodniu odchodzili, utrzymany jest jeszcze probiotyk, immunostymulator i Efa Oil na łupież
- w uszach jakieś grzybkowe zapalenie chyba - po antybiotyku pewnie - więc przez dwa tygodnie idzie Oridermyl

Makary może już zacząć funkcjonować poza pokojem - ale chyba niestety nie bardzo ma ochotę... :( - jednak bardzo stresuje go obecność Malty na otwartej przestrzeni. Gdy znoszę go na dół zwiewa od razu z powrotem do Julki pokoju. Czasami pospaceruje po górze, ale każdy odgłos z dołu powoduje ewakuację pod łóżko... :? :roll: On chyba powinien jak najszybciej trafić do spokojnego, mało zazwierzęconego domu.... :cry:

Oto Makary w pełnej krasie:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a to spryciarz w akcji uwalniania się z więzienia.... :roll: :twisted: :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob gru 04, 2010 19:14 przez joluka, łącznie edytowano 2 razy

joluka

Post » Sob gru 04, 2010 19:19 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT kryzys chyba minął

ale mądrala z tym otwieraniem drzwi 8O
moje koty nie potrafią sobie otwierać ;)
mądry Makariusz, oj mądry :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob gru 04, 2010 20:28 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT kryzys chyba minął

Ale on śliczny :1luvu: :1luvu:i ma takie błyszczące futerko :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob gru 04, 2010 22:13 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT kryzys chyba minął

Przepiękny Makary :1luvu:
Moja Buba i Pucuś otwierają sobie drzwi do kibla... jak jesteśmy w środku 8) i wparadowują do środka 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie gru 05, 2010 15:16 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT kryzys chyba minął

joluka pisze:Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon gru 06, 2010 9:52 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT kryzys chyba minął

Makariusz w weekend spacerował trochę po domu. Są takie momenty, że nawet schodzi na dół i zwiedza miejsca, gdzie toczy się życie rodzinne :wink: - ale na razie na krótko. Z zasady okupuje górę, gdzie czuje się już coraz swobodniej i notorycznie otwiera sobie wszystkie pomieszczenia... :twisted: Obecność kotów go nie przeraża - do Malty jednak nadal utrzymuje ostrożny dystans.

Nadałby się do domu z kotem, lub nawet kotami, byleby nie były jakoś szczególnie zwariowane... :wink: :mrgreen:

joluka

Post » Pon gru 06, 2010 9:56 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT kryzys chyba minął

Co za boski kot z Makarego :love:
I mondry 8) :D
Spacerki po domu, chwilowo nieśmiałe, pewnie wkrótce zmienią się w gonitwy :wink: :D
Ech, faaajnie...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon gru 06, 2010 12:31 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT kryzys chyba minął

Makary to super Kocurro :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon gru 06, 2010 15:45 Re: Żaden duduś - Makary jestem! Kocurro w DT kryzys chyba minął

:D :ok:
Obrazek

Proszę brać do podpisów :mrgreen: :
Kod: Zaznacz cały
 [url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=119990][img]http://miau.strefa.pl/Wwa-Makary.gif[/img][/url]
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

[poprzednia][następna]