Przed chwilą okazało się, że za głaskanie i drapanie Józef może zrobić wszystko Przed chwilą strzelił nam popis kocich możliwości po sesji drapania na 4 ręce...ma straaszne pazury
Mścisław [']21.10.2010 Konstancja ['] 14.08.2017 Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą.
Ależ cudna, wielka porcja kociej miłości ...jakiś pedicure/manicure trzeba chłopu zafundować +pranie z pudrowaniem - reasumując walnąć mu cały asortyment kociego SPA
Józek ledwo przyjechał, a już zdążył nabroić Łaził po meblach, aż zahaczył o czajnik elektryczny, zrzucił go na podłogę, czajnik pociągnął za sobą podstawkę...a podstawka wyrwała kontakt ze ściany (oczywiści pod ciężarem kota, bo spadał razem z tym wszystkim)
Mścisław [']21.10.2010 Konstancja ['] 14.08.2017 Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą.
A jaki głośny Łazikował przez pół nocy i darł się, gruchał, bulgotał i co tam jeszcze. Pewnie kolegów szukał. Pożywił się palmą, więc znów opuściłam roletę, odgrodziłam kwiaty od mieszkania i mam w sypialni ciemno jak w grobie. Zaraz udam się do sklepu to jakieś mięso mu zakupię (bo coś nie chce suchego) i inny żwir (bo drewniany to chyba na razie za wysoka szkoła jazdy, skoro nalał koło misek).