Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 04, 2010 17:33 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

I co przyniósł? ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Sob gru 04, 2010 21:12 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Axa76 pisze:I co przyniósł? ;)

Nowego lokatora :ryk:
MIKUŚ

Post » Sob gru 04, 2010 21:15 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

mar_tika pisze:No też jestem ciekawa :mrgreen:

Była reklamówka prezentów :)

Zabawki, przysmaczki, legowisko, czerwony kocyk :)
MIKUŚ

Post » Sob gru 04, 2010 21:24 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

MIKUŚ pisze:

Dodaj że nowy lokator, niekastrowany, który podczas łapanki cię obsiusiał :mrgreen:
A tak na marginesie z tym mikołajem coś nie halo do kotów przychodzi, a do mnie nie :(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob gru 04, 2010 21:33 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

mar_tika pisze:
MIKUŚ pisze:

Dodaj że nowy lokator, niekastrowany, który podczas łapanki cię obsiusiał :mrgreen:
A tak na marginesie z tym mikołajem coś nie halo do kotów przychodzi, a do mnie nie :(

Mikolaj dopiero 6-tego ;) Jka bedziesz grzeczna, moze cos Ci przyniesie :D

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob gru 04, 2010 21:49 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

6 przyniesie 2 lokatorów? :ryk:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Sob gru 04, 2010 21:58 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Axa76 pisze:6 przyniesie 2 lokatorów? :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
MIKUŚ

Post » Sob gru 04, 2010 22:31 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Mikolaj dopiero 6-tego ;) Jka bedziesz grzeczna, moze cos Ci przyniesie :D[/quote]

Ty nie bądź taka dowciapna .Mnie mikołaj już przyniósł niespodziankę w środku lata(czytaj Darkę).Martw się o siebie,bo mikołaj już na dniach :mrgreen: :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto gru 07, 2010 17:11 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

W tym tygodniu pojadę z Sofisią do Tychów wraz z koleżanką.
Tam jest bardzo dobry lekarz. Chcę by obejrzał Sofiśkę pod każdym względem.
Mamy małe problemy....
MIKUŚ

Post » Śro gru 08, 2010 11:33 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

masz na mysli moze doktor Mazur? :) Mialam okazje poznac ja na jednej wystawie :) Niesamowita osoba, no i widac, ze wetka z powolania :ok:
To moze po drodze trzeba bylo wpasc odwiedzic osobiscie Eustachego? ;)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro gru 08, 2010 16:00 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Mam na myśli dr Szymańskiego. Liczę na jego czujność i doświadczenie :oops:
MIKUŚ

Post » Czw gru 09, 2010 20:35 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

tego to nie kojarze... ale moge smialo polecic
Przychodnia Weterynaryjna Fauna
43-100 Tychy, ul. Żwakowska 48, tel. (0-32)2184645

tam leczony jest miedzy innymi Eustachy :)

Kociara82

Post » Czw gru 09, 2010 21:36 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

Dzięki - to w tej właśnie lecznicy "FAUNA"był leczony kot Tofik z Przystani Ocalenie. Rozmawiałam z tamtejszą Panią Doktor, która go leczyła. To Oni dodali mi wiary że warto walczyć. Przed Sofisią miał być Bruno i Balu - odeszli FIP :cry: Miałam się pokazać ale odeszli :(
Teraz jest mój Skarbek - Sofiś - może i ich odwiedzę. Pani Doktor dużo ze mną rozmawiała. Doradzała, Poświęciła mi bardzo dużo czasu......co obecnie rzadko się zdarza. :oops:
MIKUŚ

Post » Czw gru 09, 2010 22:00 Re: Księżniczka SOFI - przeżyjmy to jeszcze raz :) Galeria ;p

takie serce do zwierzat, jak maja oni... i ta walka o zwierzaka nawet w najbardziej beznadziejnych przypadkach... mowiac szczerze-watpie, by ktorys inny wet tak dlugo utrzymywalby przy zyciu Eustachego, wiedzac, ze nie ma szans na poprawe, a wrecz przeciwnie, bedzie coraz gorzej... Inny z Tyskich Mruczkow, kolega Eustaszka, Ozzi... juz chyba ponad 2 lata zyje z rakiem, a dawano mu max pare miesiecy... Koti ma kryzysy, zalamania, ale weci i Justa wciaz walcza o niego, do ostatniego tchu, poki kocio nie cierpi tak, ze widac po nim, ze lepiej bedzie juz mu po tej piekniejszej stronie swiata, za TM... Ktory wet przyjedzie do domu pacjenta? Tym bardziej by uspic ciezko chore zwierze, tak jak to bylo w przypadku Tary (*) najwspanialszej wilczycy na swiecie... Maja juz doswiadczenie po Eustaszku, a Teniunia jes podobnym przypadkiem, wiec beda wiedzieli, jak jej pomoc w razie czego :)

Kociara82

[poprzednia][następna]