Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 04, 2010 13:49 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Cześć Cioteczki
Głaski dla Promysia :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Przepraszam, że na wątku Promyka to robię ale sytuacja jest dramatyczna - może coś wymyślicie :?: :?: :?:
Tutaj link do wątku: viewtopic.php?f=13&t=120994&p=6756461#p6756461

Kciuki za miziaka :ok: :ok: :ok: :ok:
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Sob gru 04, 2010 15:25 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

byłam na tym wątku-tragedia...

I już daaawno nie śpię-od 8-mej mam fachofcuff !!!

Promyś ćwierkająco zjadł mięsko,lekarstewko,resztę przepysznej puszeczki od Gibutkowej :1luvu:,betaglukan,praz wylizał ładnie afiżel :kotek: :1luvu:

Leży sobie spokojnie na swoim łożu i przygląda się światu i myśli.
Dręczy go troszkę glucik-utrudnia oddychanie podczas jedzenia,na to właśnie jest ten antybiotyk i na to licze że pomoże srebro..

Mój mąż już boi się niedzieli wieczór...zresztą ja też..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob gru 04, 2010 15:27 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Mam luki w czytaniu wątku i coś mi uciekło :oops: . Co ma być w niedzielę wieczór?

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Sob gru 04, 2010 16:17 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Niedziela to czarna godzina, że tak powiem :?
Ale trzymam mocno kciuki :ok:

Smarti, widziałaś link do aukcji?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob gru 04, 2010 16:21 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Strasznie smutny ten wątek :(
A tu kolejny: viewtopic.php?f=1&t=121030

Erin

Post » Sob gru 04, 2010 16:42 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Nie myślcie tak o niedz wieczór. Trzeba odczarować dobrymi, pozytywnymi myślami! One mają niebywałą siłę! My wszyscy razem też.
Promyku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Sob gru 04, 2010 16:52 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

No to czarujemy Obrazek

Erin

Post » Sob gru 04, 2010 17:20 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:byłam na tym wątku-tragedia...

I już daaawno nie śpię-od 8-mej mam fachofcuff !!!

Promyś ćwierkająco zjadł mięsko,lekarstewko,resztę przepysznej puszeczki od Gibutkowej :1luvu:,betaglukan,praz wylizał ładnie afiżel :kotek: :1luvu:

Leży sobie spokojnie na swoim łożu i przygląda się światu i myśli.
Dręczy go troszkę glucik-utrudnia oddychanie podczas jedzenia,na to właśnie jest ten antybiotyk i na to licze że pomoże srebro..

Mój mąż już boi się niedzieli wieczór...zresztą ja też..

Czyli jest nieźle? :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob gru 04, 2010 17:27 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Dopiero teraz mogłam zajrzeć (byłyśmy na Paluchu po koty, wróciłam z dwiema czarnymi 'depresjami'...).
Bardzo bardzo się cieszę, że kociunio ma taki apetyt, to nieźle wróży :D :ok:
Dla Promysia i dla Was Dziewczyny:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob gru 04, 2010 17:36 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Dziewczyny, rozsyłajcie linka do aukcji gdzie się da.
Trzeba nazbierać kasę na dług w lecznicy.

Erin

Post » Sob gru 04, 2010 17:46 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Na prośbę smarti - tu miałam wkleic skany z leczenia Promysia - mam je, ale po wklejeniu są bardzo małe litery i przez to treść nie jest widoczna. Macie jakiś pomysł jak to zrobić?

Na początek wkleję link do mojego imageshacku - jak ktoś chce to niech bezpośrednio sobie otworzy i czyta. A ja poszukam sposobu jak je wkleić do wątku.

http://my.imageshack.us/v_images.php
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob gru 04, 2010 17:51 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Wyskakuje błąd.
Ale przecież imageshack oferuje wklejanie miniatur, które można sobie powiększyć, klikając w nie..?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob gru 04, 2010 17:53 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Szalony Kot pisze:Wyskakuje błąd.
Ale przecież imageshack oferuje wklejanie miniatur, które można sobie powiększyć, klikając w nie..?

co to znaczy "oferuje wklejanie miniatur"??? Ja kompletna noga techniczna jestem i ze mną w tej kwestii trzeba DUŻYMI LITERAMI rozmawiać. Czyli: co mam zrobić po kolei jak mam już wgrane na imageshack zdjęcie?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob gru 04, 2010 17:55 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Wybrać link z okienka: thumbnail for forums (albo miniatura forum) i wkleić do do wątku.

Erin

Post » Sob gru 04, 2010 18:14 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Zatem - na prośbę smarti umieszczam skany z leczenia Promysia w lecznicy Sfora w Warszawie

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Marzenia11

[poprzednia][następna]