Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 28, 2010 20:34 Re: Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

oby sie tez pieknie zachowywala!
ale smarti cos nie pisze...
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Nie lis 28, 2010 21:10 Re: Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

Smarti znowu pojechała z Promyczkiem do szpitala, pewnie dlatego nie pisze.
Proszę trzymajcie kciuki za Promynia viewtopic.php?f=1&t=119312&start=1365
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lis 28, 2010 21:18 Re: Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

biedaczek. a mialam juz nadzieje, ze wyszedl na prosta. :|

aga-zgaga

Post » Pon lis 29, 2010 17:06 Re: Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

Żeby Ciotki się nie denerwowały, cytuję za innym wątkiem tymczasików Smarti:
smarti pisze:Lalunia pięknieje "w oczach" :D .Chmurka i Trisia bez zmian tyją w oczach :mrgreen: .Wszystkie trzy panny są przesłodkie i przekochane :1luvu:

Dzisiaj miałam przyjemność poznać Smarti osobiście - wspaniała osoba. Byłyśmy z wynikami Promysia na konsultacji u dr Galantego... kciuki ciągle potrzebne.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw gru 02, 2010 21:35 Re: Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

Dzięki Bianka :) ,ale bez przesady z tą wspanialością.
Mnie też bardzo było miło Cię poznać...
Trisia kochana i słodka-bardzo rzadko zdarza jej się poza kuwetą i to głownie jak przeoczę gówienko-czyściocha... :mrgreen:
Aga-serdecznie Cię zapraszam-mam nadzieję że Promyczek da mi trochę pożyć teraz :)
Ostatnio edytowano Pt gru 03, 2010 23:59 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt gru 03, 2010 7:06 Re: Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

nie naciskalam, bo widzialam, co sie u ciebie dzieje. ale w takim razie odezwe sie w weekend. tylko jeszcze ogarne, co tez ja mam do zrobienia. nie wiem, czy nie czeka mnie wizyta przedadopcyjna w rykach. ;) a to i tak bedzie tylko jeden z punktow programu. :D

aga-zgaga

Post » Sob gru 04, 2010 0:26 Re: Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

oj,Ryki to chyba kawałek drogi :kotek:

a co z kicią którą znalazłaś na mrozie?jest u Mamy?
moja egoistka -nie chce żadnych więcej zwierzaków(ma jedną Pikę-pinczerka :mrgreen: )
-wczoraj prawie się pokłociłyśmy o to..tyle miejsca się marnuje..

Trisia świetnie się czuje z dziewczynkami-myślę że można kombinować z jej wyjazdem do DS powoli gdyby się znalazł.
Może byśmy zrobiły zbiórkę na USG u dra Marcińskiego dla TriAguni podobno 100zł.),bo ma przez ścianę Promysia-to jest Facet z Jajami że hej.a rujki ani śladu.. A szkoda mi ją ciąć tak na wszelki wypadek..
Ale sama nie dam rady tego sfinansować bo jeszcze wiszę za Promysia, za Lalę i u moich wetów, a u Marcińskiego na krechę nie da rady :roll:

Elwira,jak tam? mam nadzieję że u Ciebie jest ogrzewanie :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob gru 04, 2010 0:48 Re: Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

Tutaj też Cię pocisnę o zdjęcia, bo ja to Trisię mogę ogłaszać, a jak, ale zdjęcie jest niezbędne :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob gru 04, 2010 1:03 Re: Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

trudno-zdecydowałam się-jaki byś mi radziła tytuł dla mojego zbiorczego wątku?

smarti

Post » Sob gru 04, 2010 1:07 Re: Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

No wreszcie! Cię nie będę musiała śledzić Cię po czterech wątkach blisko :>

Smarti - sama nie wiem, ile tego mam :twisted:
(ciągle nie mogę zapomnieć Twojej zabawnej pomyłki, jak nie mogłaś wyliczyć wszystkich swoich kotów :>)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob gru 04, 2010 1:08 Re: Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

noo,niezłe :D

ja też mam dość tego skakania po wątkach :D

smarti

Post » Sob gru 04, 2010 8:17 Re: Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

smarti pisze:oj,Ryki to chyba kawałek drogi :kotek:

a co z kicią którą znalazłaś na mrozie?jest u Mamy?
moja egoistka -nie chce żadnych więcej zwierzaków(ma jedną Pikę-pinczerka :mrgreen: )
-wczoraj prawie się pokłociłyśmy o to..tyle miejsca się marnuje..

Trisia świetnie się czuje z dziewczynkami-myślę że można kombinować z jej wyjazdem do DS powoli gdyby się znalazł.
Może byśmy zrobiły zbiórkę na USG u dra Marcińskiego dla TriAguni podobno 100zł.),bo ma przez ścianę Promysia-to jest Facet z Jajami że hej.a rujki ani śladu.. A szkoda mi ją ciąć tak na wszelki wypadek..
Ale sama nie dam rady tego sfinansować bo jeszcze wiszę za Promysia, za Lalę i u moich wetów, a u Marcińskiego na krechę nie da rady :roll:

Elwira,jak tam? mam nadzieję że u Ciebie jest ogrzewanie :ok:

do ryk z 80 km, wiec 1,5 godziny w jedna strone. chce wyjechac w miare wczesnie.
kot jest u mamy. siedzi na parapecie, wdzieczy sie do niej i mruczy. daje sie glaskac, ale tylko po glowie. mam nadzieje, ze nie bedzie potrzebna pilna wizyta u weta, poki sie z nami mie oswoi.
usg - jestem za i sie poczuwam, oczywiscie. jakos tak mi sie wydaje, ze ona jest wysterylizowana. mozna tez zrobic tak jak my z kabana, czyli po prostu nic nie robic i czekac. :twisted: ksiezniczka jest u nas juz prawie 4 lata, wiec gdyby nie byla wysterylizowana, cos bysmy chyba zauwazyli w miedzyczasie. :mrgreen:

aga-zgaga

Post » Sob gru 04, 2010 12:41 Re: Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

no właśnie tak mi poradziła wet i czekamy już chyba ponad miesiąc i nic i jak dalej nic to byłoby super,bo w końcu mężczyzna chory ale 100%-towy jest za drugą ścianą a czasem tuż na ścianą-jak wpadają na pobieganie.

i właśnie to mi dało do myślenia że jak na chwilę wstawiłam transporterek Promysia do pokoju dziewczyn to Trisia się bez przerwy o niego ocierala-tylko ona jedna-Lala i Chmurka nie..
ale to był jedyny podejrzany objaw :D dlatego gdyby się Państwu spieszyło to pomyślałam u usg.

bo jakby był ten don na prawdę to szkoda przegapic,no nie?

smarti

Post » Nie gru 05, 2010 16:41 Re: Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

pewnie ze tak. jak trzeba bedzie wiedziec na pewno, to lepiej zrobic.
dzwonilam dzis do ciebie, bo chcialam sie uregulowac. ale w miedzyczasie jestem juz po browarku, a moja pandka pojechala do warsztatu sasiada rozmrazac plyn do spryskiwaczy, bo inteligentnie tydzien przed atakiem zimy dolalam sobie letniego do pelna. zglosze sie w tygodniu. moze po pracy moglabym podjechac?

aga-zgaga

Post » Pon gru 06, 2010 17:02 Re: Tricolorka po przejściach szuka dobrego domku. Zasługuje!!

jak dzwoniłaś to ja miałam akurat Teściową na obiedzie :mrgreen:

Jakby usłyszała ile ja mam kotow to by chyba padła :twisted:

Trisia bez zmian-Promyś coraz zdrowszy za drzwiami, a po niej nic nie widać...może ich umieszczę w jednym pokoju to się przekonamy :ryk:

Jak masz ochotę to każdego dnia wieczorem powinnam być,tylko proszę wcześniej o tel. :D

smarti

[poprzednia][następna]