Darłowo ok.40 kotów-dobiliśmy 100 :) Zapraszam na nowy wątek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 03, 2010 19:37 Re: Darłowo ok. 40 kotów - wciąż brakuje na sterylki !

commeta pisze:po długiej debacie z kinia098.. kolega Tigera został oficjalnie ochrzczony imieniem.... Clint Eastwood (w skrócie Clint) :lol:

o nie :ryk:

Karena pisze:Rzeczywiście klucha z tego Tigera :-)

Jeszcze jeden tiger jest taką Kluską :P A Szylka jaka beczka teraz ! Maluchy spod Biedronki jak wyrosły 8O Nie mogłam ich dziś poznać.

Iza, trzeba będzie kogoś z bloku zapytać dla którego kota ta budka. Jak dla kotki, to trzeba będzie ją zrobić :/

3 z 4 maluchów spod Biedronki u mnie :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pt gru 03, 2010 21:14 Re: Darłowo ok. 40 kotów - wciąż brakuje na sterylki !

przed chwilą dostałam tel. od karmicielki, że maluszek płacze, a matka szuka dzieci :(
Obrazek

kinia098

Post » Pt gru 03, 2010 22:35 Re: Darłowo ok. 40 kotów - wciąż brakuje na sterylki !

kinia098 pisze:Iza, trzeba będzie kogoś z bloku zapytać dla którego kota ta budka. Jak dla kotki, to trzeba będzie ją zrobić :/

oj będzie trzeba... oby się tam nie pomnożyły :/ i to będzie na pewno ta kicia, którą raz z Paulą widziałyśmy w biegu...
widocznie została już tu na stałe..
nie mam pojęcia, kto się zajmuje tymi kotami.. trzeba się tam kiedyś przejść i popytać ludzików :)

wydaje mi się, że Tigera mógł ktoś ciachnąć, bo to aż niemożliwe, żeby nagle stał się taką kluchą :!: :!: :!:
na zdjęciach tego tak bardzo nie widać, ale ja ledwo go rozpoznałam, beczka nieziemska :!: ;)
fakt... jedzonka ma tam pod dostatkiem, dzisiaj widziałam w miseczce dwie spore kiełbachy :ok: i kilka innych kocich smakołyków

kinia098 pisze:3 z 4 maluchów spod Biedronki u mnie

:ok: :ok: :ok: no to ostatni czeka na łapankę :)
ZAPRASZAM NA ZAKUPY: SUKIENKI, KOZAKI, BUTY, ROLKI => viewtopic.php?f=27&t=149013

commeta

Od: Czw cze 11, 2009 21:23

Post » Pt gru 03, 2010 23:10 Re: Darłowo ok. 40 kotów - wciąż brakuje na sterylki !

Iza, wiesz może który to jest ten kocur co szwęda się za ABC, na działkach pod torami i pod kominami ? Taki bury, wielki. On też chyba nie jest wykastrowany, a była z niego ogromna :D Ja go ledwo podniosłam :P

Robię ogłoszenia dla Babuni z działek :) Może ktoś podaruje jej dom na święta i na starość :)
FB: http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... 5556695633
Obrazek

kinia098

Post » Pt gru 03, 2010 23:22 Re: Darłowo ok. 40 kotów - wciąż brakuje na sterylki !

ja właśnie na tego zza ABC nigdy nie trafiłam,
ale po prostu szok, jak taka beczka mi się na kolana zaczęła pchać :D
Tiger jest genialny :)

kinia098 pisze:Robię ogłoszenia dla Babuni z działek Może ktoś podaruje jej dom na święta i na starość

byłoby super, jakby ktoś przygarnął Babunię, ona jest taka kochana :)
ZAPRASZAM NA ZAKUPY: SUKIENKI, KOZAKI, BUTY, ROLKI => viewtopic.php?f=27&t=149013

commeta

Od: Czw cze 11, 2009 21:23

Post » Pt gru 03, 2010 23:27 Re: Darłowo ok. 40 kotów - wciąż brakuje na sterylki !

commeta pisze:ja właśnie na tego zza ABC nigdy nie trafiłam,
ale po prostu szok, jak taka beczka mi się na kolana zaczęła pchać :D
Tiger jest genialny :)

kinia098 pisze:Robię ogłoszenia dla Babuni z działek Może ktoś podaruje jej dom na święta i na starość

byłoby super, jakby ktoś przygarnął Babunię, ona jest taka kochana :)

no nie pamiętasz jak w wakacje pod torami robiłaś foty takiemu buremu wielkiemu oswojonemu kocurowi ? :P wejdź w pierwszy post i na samym końcu powinien być :mrgreen:

a, zapomniałam dopisać... bodajże przedwczoraj jak byłam na karmieniu na Pocztowej wyleciały mi psy na drogę. jeden większy, drugi mały łaciaty... Boże ! co on miał z łapą ! nie wiem, czy ona była połamana, czy jakoś mu wyskoczyła.. po prostu całe śródręcze <?> opierał na ziemi, ta łapa obrzydliwie mu latała. no koszmar :!: :placz: na pewno strasznie cierpi :cry:
Obrazek

kinia098

Post » Sob gru 04, 2010 6:42 Re: Darłowo ok. 40 kotów - wciąż brakuje na sterylki !

Boże u mnie wczoraj w pracy pod moje zaplecze od kawiarni (tam dokarmiam koty) kocica przyprowadziła 2 kociątka , jedno białe jak śnieg a drugie .... tricolorka . Piją sobie te maluchy ciepłe mleko a ja jak zwykle z łapami do nich żeby pogłaskać i nagle z pod choinki ta kocica ruszyła na mnie z prędkością błyskawicy z sykiem typu "nie ruszaj moich dzieci" i dostałam po łapach :lol: Maluchy też przy okazji mnie obsyczały i obwarczały . Takie wdzięczne cholera :ryk:

Patrycja26

Od: Nie paź 08, 2006 16:50

Post » Sob gru 04, 2010 10:04 Re: Darłowo ok. 40 kotów - wciąż brakuje na sterylki !

Patrycja26 pisze:Boże u mnie wczoraj w pracy pod moje zaplecze od kawiarni (tam dokarmiam koty) kocica przyprowadziła 2 kociątka , jedno białe jak śnieg a drugie .... tricolorka . Piją sobie te maluchy ciepłe mleko a ja jak zwykle z łapami do nich żeby pogłaskać i nagle z pod choinki ta kocica ruszyła na mnie z prędkością błyskawicy z sykiem typu "nie ruszaj moich dzieci" i dostałam po łapach :lol: Maluchy też przy okazji mnie obsyczały i obwarczały . Takie wdzięczne cholera :ryk:

Ja to miałam z burą kotką z działek. Jak podniosłam małe i zaczęło piszczeć, to dostałam :P Na szczęście tylko w łokieć, bo szybko się odsunęłam.
Iza, a pamiętasz jak Bulwa się na ciebie rzuciła :ryk:

Patrycja, te małe są bardzo dzikie ? I biały jest calutki biały ? Bo na takiego mam chętnego.
Obrazek

kinia098

Post » Sob gru 04, 2010 16:14 Re: Darłowo ok. 40 kotów - wciąż brakuje na sterylki !

Mały jest cały bialutki :1luvu: a dziki jak dzika dzicz :ryk:

Może w klatkę łapkę udało by się go złapać ... ale trzeba by było złapać też tego tricolorka , może ktoś by miał ochotę ?

Patrycja26

Post » Sob gru 04, 2010 18:01 Re: Darłowo ok. 40 kotów - wciąż brakuje na sterylki !

Patrycja26 pisze:Mały jest cały bialutki :1luvu: a dziki jak dzika dzicz :ryk:

Może w klatkę łapkę udało by się go złapać ... ale trzeba by było złapać też tego tricolorka , może ktoś by miał ochotę ?

Hmm, kurde :roll: No bo białasa też by trzeba było najpierw oswoić przed oddaniem do nowego domku :| Żeby się jakiś DT znalazł na miejscu.. w co wątpię :cry:

Ze złapaniem ja mogę pomóc. Tylko musiała byś jechać ze mną, bo ja nie za bardzo znam Dąbki ;)
A ile one mają ?
Obrazek

kinia098

Post » Sob gru 04, 2010 18:49 Re: Darłowo ok. 40 kotów - wciąż brakuje na sterylki !

Nie znam się ale obstawiam że nie więcej jak 2 miesiące ...

Patrycja26

Post » Sob gru 04, 2010 18:54 Re: Darłowo ok. 40 kotów - wciąż brakuje na sterylki !

Kiniu, te maleńkie to wszyscy chcą brać, "żeby nauczyć kotka wszystkiego". Milion razy słyszałam ten argument :roll:
To takiego dzikuska to naprawdę mogą nauczyć wszystkiego :twisted:
I zaproponujcie dwupak, a nuż się zgodzą...

W ogóle to chciałam powiedzieć, że czytam i podziwiam Twoją pracę już od daaaaawna.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob gru 04, 2010 21:40 Re: Darłowo ok. 40 kotów - wciąż brakuje na sterylki !

Też jestem i podziwiam:) Zimno, jak diabli :(

Miscorpio

Od: Pon lis 01, 2010 18:11

Post » Sob gru 04, 2010 21:46 Re: Darłowo ok. 40 kotów - wciąż brakuje na sterylki !

Szalony Kot pisze:Kiniu, te maleńkie to wszyscy chcą brać, "żeby nauczyć kotka wszystkiego". Milion razy słyszałam ten argument :roll:
To takiego dzikuska to naprawdę mogą nauczyć wszystkiego :twisted:
I zaproponujcie dwupak, a nuż się zgodzą...

W ogóle to chciałam powiedzieć, że czytam i podziwiam Twoją pracę już od daaaaawna.

Dlaczego chce malucha, to nie wiem. Ale dlaczego chce białaska, wiem. Ale chyba nie wypada mi tego pisać na forum ;) Tak czy siak, jak jest chętny a my mamy to czego chce, to będziemy kombinować :P
Spróbuję zdobyć do niego jakiś numer tel. albo maila, bo na razie wysyłam białasy do koleżanki, a ona do niego ;)

Miło, że do nas zaglądasz :1luvu: I zapraszam też do Darłowa :D Może na ferie ktoś do nas przyjedzie? :mrgreen:

Ostatni maluszek złapany :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Sob gru 04, 2010 21:48 Re: Darłowo ok. 40 kotów - wciąż brakuje na sterylki !

Miscorpio pisze:Też jestem i podziwiam:) Zimno, jak diabli :(

Noooo ! Nas tak zasypało, że masakra :roll: Dzisiaj łopatą musiałam wachlować po podwórku :roll: Śniegu prawie po parapet.. Jestem ciekawa jak na działkach pod torami :| Aż się boję, czy one nie "potopiły się " w tym śniegu i nie zamarzły :cry:
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]