Dziewczyny będę teraz uwzględniać abonamenty i teraz na samym dole będzie ogolny bilans. Wieczorem się tym zajmę.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:trzeba dogomanie powiadomić moze ktoś jest z tego terenu, nic wiecej nie przychodzi mi do głowy i straż dla zwierząt to moze oni dostarczą karme
Hanulka pisze:tez będę podnosić.. Kutno niedaleko Łodzi...
czyli węgiel potrzebny? czy co? bo nie doczytałam calości.. w pracy jezdem![]()
Gibutkowa pisze:Problem tez w tym że jedyne informacje to są od dziewczyny jednej jak tam osobiście pojedzie. Bo tam ani telefonu nie ma ani nic. Nie wiem jak sąsiedzi - nie pytałam, choć też mnie to zastanawia
Mruczeńka1981 pisze:Ania to jest abonament na pół roku?Napisz jak mam rozdysponować Kochana![]()
Dziewczyny będę teraz uwzględniać abonamenty i teraz na samym dole będzie ogolny bilans. Wieczorem się tym zajmę.Jak z abonamentami wyjdziemy chociaż na zero to wyślę do zamarzniętych kotków.Bo już nie mam jak założyć ze swoich.
AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Ania to jest abonament na pół roku?Napisz jak mam rozdysponować Kochana![]()
Dziewczyny będę teraz uwzględniać abonamenty i teraz na samym dole będzie ogolny bilans. Wieczorem się tym zajmę.Jak z abonamentami wyjdziemy chociaż na zero to wyślę do zamarzniętych kotków.Bo już nie mam jak założyć ze swoich.
To do mnie? Jeśli tak, to abonament na 3 miesiące, podwyższyłam sobie, a co!
krynia08 pisze:wyslalam moją rate na styczeńale tylko za jeden miesiąc niestety
Gibutkowa pisze:Problem tez w tym że jedyne informacje to są od dziewczyny jednej jak tam osobiście pojedzie. Bo tam ani telefonu nie ma ani nic. Nie wiem jak sąsiedzi - nie pytałam, choć też mnie to zastanawia
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 66 gości