Żyje,ale co to za życie-ciagle spiaca chodze,wczoraj padlam,nie dalam rady dalej tkwic w papierkach ....weekend szykuje mi sie rownie upojny-jedyna pociecha to koty

Jutro musze jakims cudem dotrzec do Sosnowca na ślub cywilny kolezanki-oby PKP raczylo dzialac

Ona dzis probowac bedzie dostac sie do Sosnowca z Warszawy,by ten slub wziac

Ona ma chyba wieksza szanse dotrzec niz ja

-jeden pociag na godzine-ile wczesniej mam przyjechac do Sosnowca,by miec szanse zdazyc -to pytanie dnia
W nd pracuje,papierki zas usiluja mnie zasypac
Koty to kocie anioły-Gucio uznał ,ze trzeba personelowi poprawic humor i -wczoraj i przedwczoraj przyszedl sie miziac do lozka do mnie

(a tak to mam za nim biegac i miziac) przeniosl sie na ulubiony fotel. Rys jest scisle zwiazany z dzialaniem budzika-budzik to sygnal ,ze pora na mizianki poranne po raz pierwszy i kazda drzemka budzika ,to nowa okazja do mizianek-drzemki mam ustawione na odstepu 15 minutowe-dzis bylo 45 minut mizianek porannych z Rysiem,potem byla Smakusia ,ktora przyszla sie uprzejmie przywitac,jak zobaczyla ,ze siedze na lozku-nadstawia wtedy tyleczek do glaskow i ociera sie bez mruczenia-Smakusia praktycznie bardzo rzadko mruczy

slysza ja z raz na pol roku chyba
Za to dala sobie do syta wyglaskac brodke bo bardzo lubi

Efekt mam portzadnie wyglaskane koty i zero rano zrobilam w sensie walki z papierkami

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.