Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt gru 03, 2010 13:43 Re: Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

Ok :-) Napisac juz napisalam.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt gru 03, 2010 14:53 Re: Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

mmk pisze:Czy Basica porzuciła też myszki, o które tak dzielnie walczyła? Jeśli tak, to poproszę dodatkowo 1 zestaw :wink:

nie porzuciła tylko zapłaciła i przekazała do dalszej licytacji :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pt gru 03, 2010 14:55 Re: Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

Dorotko, PW porozsyłane, wpłaty powoli napływają.

Piracik i Promyczek bardzo dziękują :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 03, 2010 14:56 Re: Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

Czy ja bym mogła jeszcze poprosić tą pastę do włosów, czy już za późno ? Bo właśnie straciłam dużo futra i przydałaby mi sie bardzo ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt gru 03, 2010 14:58 Re: Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

:-) Wlasnie! Ja to zle wytlumaczylam, nie? :oops: Dupa ze mnie.

Mmk dolicz prosze te myszki i dostaniesz je. Reszta idzie na licytacje dla Promyka.

Za pozno :-) Mmk siedzi na niej :mrgreen:

SecretFire

Post » Pt gru 03, 2010 15:00 Re: Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

Tak szybko to idzie? Niezle. To jeszcze przed swietami dostana kochane forumowiczki swoje fanty.

Jeszcze raz Wam dziekuje za bycie tu. Iza, nie ma za co.

SecretFire

Post » Pt gru 03, 2010 15:04 Re: Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

SecretFire pisze::-) Wlasnie! Ja to zle wytlumaczylam, nie? :oops: Dupa ze mnie.

Mmk dolicz prosze te myszki i dostaniesz je. Reszta idzie na licytacje dla Promyka.

Za pozno :-) Mmk siedzi na niej :mrgreen:

:evil: :evil: :evil: :evil:
To jest niesprawiedliwość . To ja pracuję ! Opony byłam zmienić ! Fryzjera zaliczyłam i dokonalam radykalnego cięcia, a to co pozostało na łbie chciałam sobie wysmarować i co 8O Nie ma czym :evil:
Prosze mnie powiadomić, jak nastepny bazar będzie i wystawić jeszcze takie cudo . Amen

jasdor

Post » Pt gru 03, 2010 15:06 Re: Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

Jasdorek moj kochany, bazarek skonczyl sie 1. grudnia bierzacego roku w panie czy tam jakos. Ale bede o Tobie pamietala i zakupie tego cuda. No i poczekamy na relacje mmk czy sie sprawdzi, bo jak nie, to mnie i tak oczekuje spranie czy sciagniecie skory, juz nie pamietam. AAAch nie, zalatwienie orgilalu od L´oreal :mrgreen:

SecretFire

Post » Pt gru 03, 2010 15:06 Re: Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

jasdor pisze:To jest niesprawiedliwość . To ja pracuję ! Opony byłam zmienić ! Fryzjera zaliczyłam i dokonalam radykalnego cięcia, a to co pozostało na łbie chciałam sobie wysmarować i co Nie ma czym

Wypraszam sobie! :evil: Też pracuję, też dokonałam radykalnego cięcia (latem :lol: ), a opony nie mają z tym nic wspólnego! :evil:

Zaraz zlecę przelew

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pt gru 03, 2010 15:11 Re: Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

mmk pisze:
jasdor pisze:To jest niesprawiedliwość . To ja pracuję ! Opony byłam zmienić ! Fryzjera zaliczyłam i dokonalam radykalnego cięcia, a to co pozostało na łbie chciałam sobie wysmarować i co Nie ma czym

Wypraszam sobie! :evil: Też pracuję, też dokonałam radykalnego cięcia (latem :lol: ), a opony nie mają z tym nic wspólnego! :evil:

Zaraz zlecę przelew

Jak nie mają, jak mają :evil: W czasie, jak zostawiłam auto do zmiany tego cholernego ogumienia, żeby nie marznąć do fryzjera poszłam :mrgreen:

Udanej fryzurki mmk. Ja tak tylko w przelocie i na 1-szej widziałam, że pasta jest niczyja dlatego moja propozycja :ryk:

jasdor

Post » Pt gru 03, 2010 15:17 Re: Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

To teraz będziesz w głowę marzła :wink: Dziś się przekonałam, że włosy jednak trochę izolują :? Miałam czapkę na głowie, a i tak jakoś chłodno było :wink:

mmk

Post » Pt gru 03, 2010 15:21 Re: Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

Ja czapek nie używam, ale kapturz futrzaty (futerko sztuczne oczywiście) zakładam, a do auta i z auta blisko mam. Damy radę , w zimie musi być troche zimno.

jasdor

Post » Pt gru 03, 2010 15:43 Re: Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

Bo pajaki musza sobie pojsc, o! :-)

Myslicie, ze ja przed swietami zdaze do fryzjera? Watpie...

SecretFire

Post » Pt gru 03, 2010 17:04 Re: Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

Jak się postarasz to zdążysz :wink:

mmk

Post » Pt gru 03, 2010 19:01 Re: Na DT Erin i Smarti-Domek koci i inne skarby-KONIEC!

Dziękuję za dotychczasowe wpłaty :1luvu:
A przy okazji mam prośbę - podawajcie swoje nicki, bo potem jest problem z identyfikacją wpłacającego.
Chodzi mi konkretnie o Ewę Aldonę G. - która to zakręcona taka?
Przyznawać się - ras, ras! :twisted: :mrgreen: :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]