alus1 pisze:Agata&Alex pisze:tylko piórka cieszyły się prawie zerowym zainteresowaniem
bo ciocia nie wiedziała jakie piórka lubią kociaste a właściwie to Mysz bo Nerysiowi kawałek filcu styknie dać
teraz już wiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:tylko piórka cieszyły się prawie zerowym zainteresowaniem
bo ciocia nie wiedziała jakie piórka lubią kociaste a właściwie to Mysz bo Nerysiowi kawałek filcu styknie dać
Agata&Alex pisze:alus1 pisze:Agata&Alex pisze:tylko piórka cieszyły się prawie zerowym zainteresowaniem
teraz już wiem
agul-la pisze:ale wyrosłanie do wiary, że to już rok
cieszę się, że swoim dręczeniem i marudzeniem dolożyłam cegiełkę do decyzji o dokoceniu
która ciotka chce być następna? ktoś na ochotnika czy sama mam wybrać?
![]()
alus1 pisze:alus1 pisze:Agata&Alex pisze:tylko piórka cieszyły się prawie zerowym zainteresowaniem
teraz już wiem
agul-la pisze:ale wyrosłanie do wiary, że to już rok
cieszę się, że swoim dręczeniem i marudzeniem dolożyłam cegiełkę do decyzji o dokoceniu
która ciotka chce być następna? ktoś na ochotnika czy sama mam wybrać?
![]()
Agata&Alex pisze:
kto to wieAlex często do Wawy zagląda
agul-la pisze:no widzisz, a ciotki tak się bronią
alus1 pisze:Agata&Alex pisze:
Aleksa mi podsyłasz pewna jesteś![]()
Gingger pisze:ja tu pierwszy raz u was...i chcialam powiedziec, ze sliczne ogony to zawsze milo poogladac
Agata&Alex pisze:alus1 pisze:Agata&Alex pisze:
Aleksa mi podsyłasz pewna jesteś![]()
o nie, nie![]()
![]()
Alex mnie przywiezie![]()
![]()
a on tradycyjnie do hotelu
agul-la pisze:oo koleżanka nowa i ma jednego kotka tylko..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości