Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Aniu, już wszystko wszędzie napisałam, 179,10 wysłałam też na konto schroniska.
Gibutkowa pisze:Mamutku ja mam składkę do końca roku a nie do lutego 2011, bo ja przez pierwsze miesiące płaciłam miesięczną a potem na resztę pozostałych roczny wpłaciłam więc do końca roku. Pod koniec grudnia znów roczny wpłacę za cały 2011Także proszę mi zapisać abonament do końca 2010 roku.
mamut pisze:Gibutkowa pisze:Mamutku ja mam składkę do końca roku a nie do lutego 2011, bo ja przez pierwsze miesiące płaciłam miesięczną a potem na resztę pozostałych roczny wpłaciłam więc do końca roku. Pod koniec grudnia znów roczny wpłacę za cały 2011Także proszę mi zapisać abonament do końca 2010 roku.
Gibutku trzeba to wyjaśnić z Ja-Ba. Pewnie to jest jej pomyłka i trzeba to sprostować, ale to Janeczka musi się wypowiedzieć.
Tobie dziękuję, że trzymasz rękę na pulsie
Gibutkowa pisze:mamut pisze:Gibutkowa pisze:Mamutku ja mam składkę do końca roku a nie do lutego 2011, bo ja przez pierwsze miesiące płaciłam miesięczną a potem na resztę pozostałych roczny wpłaciłam więc do końca roku. Pod koniec grudnia znów roczny wpłacę za cały 2011Także proszę mi zapisać abonament do końca 2010 roku.
Gibutku trzeba to wyjaśnić z Ja-Ba. Pewnie to jest jej pomyłka i trzeba to sprostować, ale to Janeczka musi się wypowiedzieć.
W każdym razie jak by nie było proszę mnie liczyć do końca roku
mamut pisze:Gibutkowa pisze:Mamutku ja mam składkę do końca roku a nie do lutego 2011, bo ja przez pierwsze miesiące płaciłam miesięczną a potem na resztę pozostałych roczny wpłaciłam więc do końca roku. Pod koniec grudnia znów roczny wpłacę za cały 2011Także proszę mi zapisać abonament do końca 2010 roku.
Ja-Ba pisze:mamut pisze:Gibutkowa pisze:Mamutku ja mam składkę do końca roku a nie do lutego 2011, bo ja przez pierwsze miesiące płaciłam miesięczną a potem na resztę pozostałych roczny wpłaciłam więc do końca roku. Pod koniec grudnia znów roczny wpłacę za cały 2011Także proszę mi zapisać abonament do końca 2010 roku.
Składki płacone przez Gibutkową w roku 2010 na Fundusz Pokrzywkowy / nie uwzględniam tutaj dodatkowych wplat na testy dla kotów/:
1. styczeń - 10 zł
2. luty - 10 zł składka za luty
- 20 zł składka za marzec i kwiecień
3. kwiecień - 100 zł zapisane jako abonament roczny.
Razem jest to 140 zł jako abonament na FP, dlatego odnotowałam tą składkę do końca lutego 2011
Oczywiście nikt nie broni płacić składkę miesięczną wyższą niż 10 zeta
mamut pisze:Gibutkowa, czyli stanęło na tym, że Twój abonament na 2010 rok kończy się w grudniu? Tak?
Ja-Ba pisze:Gibutkowa, a gdzie jest ankieta dla Ani do Krakvetu? bo nie widzę...
NITKA/KARINKA pisze:Bardzo dziękuję za założenie wątku.![]()
Można wykorzystywać i i aktualizować wszystkie teksty z wątków ankietowych.
Powstawały przez kilka lat , przy współudziale wielu użytkowników forum i "należą" do miau.
Ankietę założysz edytując pierwszy post ,jak już będziesz miała zgłoszonych kandydatów do ankiety.
W regulaminie pisze, że zgłoszenia do 6-go ok 20 tej.
Potem robisz ankietę na 10 dni , z jedną opcją wyboru.
Zapraszam do zgłaszania kandydatów.
MariolaK pisze:Ja-Ba pisze:Kandydaci do pomocy ze składek listopadowych
1. kot Bolek z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=119948
2. pokrycie długu u weta na leczenie Lesia u Kasiatatry z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=118752
jeśli pominęłam jakiegoś kandydata - proszę się szybciutko upomnieć!
Ankieta do głosowania
Ja-Ba.............................kasiatatry
Gibutkowa.......................kasiatatry
Rakea.............................kasiatatry
Alexis_86_.......................kasiatatry
KarolinaS
cynamon i wanilia............dla kota Bolka
mamut...........................kasiatatry
Irenka
martalusia
dagmara-olga.................kasiatatry
banshie -
ksb ..............................kasiatatry
Secret Fire ....................kasiatatry
Sylwia1982 ................... dla kota Bolka
MariolaK
nie ujęłam w ankiecie gaoty ponieważ od dłuższego czasu nie opłacała składek ani też nie odpowiedziała na żadną moją wiadomość z prośbą o jakąś decyzję.
przepraszam za opóźnienia, mój głos- dla kotka Bolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 135 gości