Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 03, 2010 13:11 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Nie daj się przeziębieniu! Głupio tak w dni wolne chorować :(

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pt gru 03, 2010 13:22 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Do urlopu jeszcze jakos dam rade a potem kupie sobie bimber czy tam imbir i pomoze :-)

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt gru 03, 2010 14:32 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Ja muszę się dziś nawalić, bo po 3 dniach siedzenia w cyferkach mam oczopląs mały :roll:
A to jeszcze nie koniec :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 03, 2010 14:39 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Jeszcze nie?! Boze, fiolka idzie dostac. Ale co ja bym za to dala, zeby robic cos innego niz teraz robie. U nas sie zaczely obliczenia roczne i z biurem rachunkowym mam goracy drut. W styczniu bedzie jeszcze gorzej, bo wtedy trzeby nadgonic wszystko, co brakuje do tej pory.
A jeszcze akurat moj chory szef byl w biurze i musze do konca pracy oferte za 300.000,00 € opracowac. :evil: Niech to jasny piorun trafi!

SecretFire

Post » Pt gru 03, 2010 14:40 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Dorotko, rozumiem Twój ból i przytulam :1luvu:

Erin

Post » Pt gru 03, 2010 14:45 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

SecretFire pisze:Nafaszeruje sie czyms i jazda :-)

czosnkiem :1luvu:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt gru 03, 2010 14:49 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Po czosnku mi sie strasznie pic chce i mi az gardlo pali. Jem, bo jem, ale nie za bardzo chetnie. Lubie, owszem, tylko nie na noc. Jak wtedy przy lozku wody nie mam to wysycham.

SecretFire

Post » Pt gru 03, 2010 14:51 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Ja cebulkę wolę - mogę jeść skrzynkami, nawet na surowo :mrgreen:

Erin

Post » Pt gru 03, 2010 15:07 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

ja lubię i czosnek :1luvu: czosnek z chlebkiem
i cebulę :1luvu:

Patmol

Post » Pt gru 03, 2010 15:20 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

SecretFire pisze:Jeszcze nie?! Boze, fiolka idzie dostac. Ale co ja bym za to dala, zeby robic cos innego niz teraz robie. U nas sie zaczely obliczenia roczne i z biurem rachunkowym mam goracy drut. W styczniu bedzie jeszcze gorzej, bo wtedy trzeby nadgonic wszystko, co brakuje do tej pory.

Znam ten ból, ale od drugiej strony :wink: Już teraz ledwie się wyrabiam... :roll:

Czosnku można brać cieniuteńki plasterek - efekt ten sam, jak po zjedzeniu całej główki, a nie śmierdzi i mniej obciąża wątrobę :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pt gru 03, 2010 15:20 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

SecretFire pisze:Po czosnku mi sie strasznie pic chce i mi az gardlo pali. Jem, bo jem, ale nie za bardzo chetnie. Lubie, owszem, tylko nie na noc. Jak wtedy przy lozku wody nie mam to wysycham.

Czosnek trzeba roztłuc, bo inaczej na żołądek siada. Papka czosnkowa jest nieszkodliwa ale w całości to może żołądek boleć. I trzeba posolić żeby się "spocił" ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt gru 03, 2010 15:22 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

I koniecznie mlekiem popić - nie herbatą !

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt gru 03, 2010 15:42 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Wy tyle wiecie a ja jestem durna pala :cry: Jeszcze 20 minut i jade na zakupy. Drogi sa "czyste" i moze do sklepu dojade. Potem poczta, drogerja, swiece wymienic, mieszkanie posprzatac, rozrobic ciasta, katarem sie zajac, padnac na pysk.

SecretFire

Post » Pt gru 03, 2010 16:22 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

SecretFire pisze:Jeszcze 20 minut i jade na zakupy. Drogi sa "czyste" i moze do sklepu dojade. Potem poczta, drogerja, swiece wymienic, mieszkanie posprzatac, rozrobic ciasta, katarem sie zajac, padnac na pysk.

O to widzę że plan prawie taki sam jak u mnie - szczególnie końcówka ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt gru 03, 2010 16:44 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

mmk pisze:Czosnku można brać cieniuteńki plasterek - efekt ten sam, jak po zjedzeniu całej główki, a nie śmierdzi i mniej obciąża wątrobę :wink:

ale smaku nie ma :roll:
co innego kromka chleba z masełkiem i na to plastry czosnku :1luvu: pycha
rozgnieciony jest do niczego 8) nie pali tak super mocno
i niczym się nie popija - żeby smak pozostał :mrgreen:

Patmol

[poprzednia][następna]