Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Fb chyba jest
smarti pisze:Promysia zastałam przy misce oczekujacego cierpliwie na jedzonko![]()
Mięsko dziś jest be,za to Promyś upolował łososia w postaci paszteciku i było pyyyszne-do tego stopnia że wciągnął całą puszeczkę.
Dziewczynki jak wpadły za ścianę to bardzo go zainteresowały-do tego stopnia że obrócił główkę w ich stronę i się przysłuchiwał![]()
Ogólnie to Promyś wygląda jak stary, kilkunastoletni i zmęczony życiem kot..![]()
Ma leciutkiego glucika
kussad pisze:CatAngel pisze:Fb chyba jest
Czy mogłabyś wkleić też na wątek FB link do kolejnej części aukcji dla Promysia, jeszcze go nie znalazłam
Bianka 4 pisze:Srebro nie powoduje efektów ubocznych. Dorwałam u mojej mamy (fanki medycyny naturalnej) informacje o srebrze, bo jeden z moich kotów ma plazmocytarne zapalenie dziąseł i weci chcą go, albo naszpikować sterydami, albo pozbawić zębów. Stwierdziłam więc, że muszę robić wszystko, żeby do obu opcji nie dopuścić. Postaram się szybko przepisać te informacje. Podaj mi na PW Twój e-mail to Ci prześlę.smarti pisze:a w ogóle to może masz ochotę go odwiedzić?
Przyznam nieśmiało, że bardzo chciałabym poznać naszego przystojniaka osobiście
Erin pisze:Kurna, nie mogę zacytować z poprzedniego wątku, a jak kopiuję, wkleja się banerek, nie kod
isollde pisze:na nowotworowe sprawy witamina B17- nie wiem jak to działa na zwierzaki, ale ludziom pomaga, znam kilka osób które się tym ratowały- efekty są podobno...
http://www.eioba.pl/a93247/witamina_b17 ... wo_na_raka
uściski dla kiciusia!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Claude-meave, Paula05 i 148 gości