Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 03, 2010 7:14 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Cześć Promysiu i Dziewczyny :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt gru 03, 2010 7:16 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Dzień dobry, Promysiu :1luvu:
Przeczytałam, że testy masz ujemne, cieszę się :)
Na pobranie wycinka też bym nie jechała. Tak na prawdę na tą chwilę to nic nie zmieni, a jak zacznie się mu tam grzebać, to znowu może być różnie. Do tego narkoza znowu.
Promysiu, niech się tobą św Franciszek opiekuje.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Pt gru 03, 2010 7:35 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Witaj Anka! :)
Dobrze napisałaś :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 03, 2010 9:49 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Jak nasz Promyczek ? :1luvu:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt gru 03, 2010 9:53 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Dzien dobry wszystkim na okolo.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt gru 03, 2010 9:58 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:dziewczyny-to czy my z Promysiem jedziemy jutro do prof.na pobranie wycinka?
czy na razie damy Promysiowi spokój i mam odwołać?
ja jestem za odwołaniem wizyty.

Moim zdaniem również. Nie ma to sensu.

smarti pisze:No i dzwonili do mnie ze Sfory że testy Promysia wyszły ujemne ale że to nic nie znaczy więc żebym się nie cieszyła..
To na prawdę nic nie znaczy??? 8O

Być może, że Promyk ma inną białaczkę, nie FeLV.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt gru 03, 2010 10:00 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promysiu jestem, myślę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt gru 03, 2010 10:04 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Marcelibu pisze:
smarti pisze:No i dzwonili do mnie ze Sfory że testy Promysia wyszły ujemne ale że to nic nie znaczy więc żebym się nie cieszyła..
To na prawdę nic nie znaczy??? 8O

Być może, że Promyk ma inną białaczkę, nie FeLV.

Tak sobie pomyślałam, że może tylko zadzwonić do profesora, zapytać, czy tak może być? :roll: Tylko po to, żeby się upewnić.

Wczoraj wieczorem mój komp domowy już nie odpalił, będę próbować go reanimować, wczoraj nie udało się. W razie czego, gdybym mogła w czymś pomóc, to poproszę o kontakt przez Erin - ma mój numer telefonu.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pt gru 03, 2010 10:06 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Dzieńdoberek wszystkim :mrgreen:
Obrazek Promysiu :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt gru 03, 2010 10:25 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Marcelibu, ale profesor i weci ze Sfory już chyba stwierdzili, że prawdopodobnie Promyczek ma limfatyczną odmianę tej paskudy, nie wirusową. Dlatego testy wyszły ujemne, tak przypuszczam. A to niestety, ma charakter nowotworowy :?

Smarti, jak Promuś się miewa?

Erin

Post » Pt gru 03, 2010 10:26 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

I witam tych, których jeszcze nie widziałam dzisiaj :1luvu:

Erin

Post » Pt gru 03, 2010 10:36 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Erin pisze:Marcelibu, ale profesor i weci ze Sfory już chyba stwierdzili, że prawdopodobnie Promyczek ma limfatyczną odmianę tej paskudy, nie wirusową. Dlatego testy wyszły ujemne, tak przypuszczam. A to niestety, ma charakter nowotworowy :?

Ano właśnie... :(

Marcelibu

Post » Pt gru 03, 2010 10:38 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Dziewczyny, gdzie jest banerek do wątku Promyczka i do bazarku? Doopa jestem wołowa, czy ktoś mógłby ewentualnie podesłać kod, jeżeli ma te bannerki (lub bannerek) w podpisie? Ładnie proszę... W pracy nie bardzo mam czas przekopywać się przez wątki, a w domu komp martwy stoi.

Marcelibu

Post » Pt gru 03, 2010 10:38 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Magija się ze mną skontaktowała i napisała, że dopisze informacje o obecnym stanie Promyczka w opisie aukcji, bo zmienić już nie może bez opłaty. Jak tylko będzie dograne, dam znać.

Erin

Post » Pt gru 03, 2010 10:41 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Erin, jak masz to podaj link do allegro.

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

[poprzednia][następna]