turkawka pisze:Jak się nie uda, to ja mam kolejne na oku :/ Dam znać jak się czegoś więcej dowiem.
ojej Aniu! a gdzie te nowe ?
ale te kotki muszą być złapane , choćby do sterylizacji - to dwie dziewczynki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze:Jak się nie uda, to ja mam kolejne na oku :/ Dam znać jak się czegoś więcej dowiem.
jessi74 pisze:dokładnie! liczę jeszcze że pan się przekona i sam złpaie , chociaż jednąjeśli nie to ja w niedzielę z samego rana wyruszam na łapankę ( z Beatą - bo ona łapać umi :wink:
)
jessi74 pisze:dokładnie! liczę jeszcze że pan się przekona i sam złpaie , chociaż jednąjeśli nie to ja w niedzielę z samego rana wyruszam na łapankę ( z Beatą - bo ona łapać umi :wink:
)
piratka pisze:XAgaX moge podac adres do podeslania karmy lub zwirku? Jak maja przyjechac do mnie po tablecie na robale i czyms na pchelki, to zostanie tylko szczepienie za 2 tygodnie i moze sie uda tu na to uzbierac, a na koncie to pewnie jakis kredyt mi zje kocie pieniazki![]()
turkawka pisze:Udało mi się coś dowiedzieć o tych kociakach, o których wcześniej pisałam. Kotki są niestety na dworze. Jest mamusia i dwa maluchy około 7-8 tygodniowe.
To chłopczyk (prawdopodobnie) o roboczym imieniu Marcel:
To dziewczynka o roboczym imieniu Marcelinka:
A to całe stadko:
Myślę, że dobrze by było zabrać przynajmniej kociaki :/
Wrzucę do nas na stronę jeszcze.
jessi74 pisze:turkawka pisze:Udało mi się coś dowiedzieć o tych kociakach, o których wcześniej pisałam. Kotki są niestety na dworze. Jest mamusia i dwa maluchy około 7-8 tygodniowe.
To chłopczyk (prawdopodobnie) o roboczym imieniu Marcel:
To dziewczynka o roboczym imieniu Marcelinka:
A to całe stadko:
Myślę, że dobrze by było zabrać przynajmniej kociaki :/
Wrzucę do nas na stronę jeszcze.
Aniu! załóż im może osobny wątek! taki cuda powinny znaleźć dom od razu! są śliczne! tylko widzę że te zdjęcia były robione wcześniej! gdzie koty siedzą na te mrozy , masz jakieś bliższe informacje? i załóż im wątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości