PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- dla ANTOSIA-do końca zostało 4h

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Czw gru 02, 2010 21:09 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- dla ANTOSIA-do końca zostało 4h

Iweta pisze:
Iweta pisze:
taizu pisze:321

Koniec ,dziekuje slicznie, bardzo, ogromnie i w ogóle jesteście cudowni :1luvu:

edka11 pisze:322

edka , wygrała taizu, Twój wpis był juz o 21:01 , bardzo Ci dziekuje za licytację w imieni Antosia i jego Rodziców. Te pieniadze na pewno pomogę w kupnie wózka dla Antosia :1luvu:

0k, jak zawsze przegrana, ale i tak się cieszę, że wzięłam udział w licytacji :wink:
Kiedy następny bazarek?

edka11

Od: Wto sty 29, 2008 11:24

Post » Czw gru 02, 2010 21:10 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- dla ANTOSIA-do końca zostało 4h

Wszystkim licytującym ogromnie dziekuję :1luvu: Byłam na zakupach i myslałam, że nie zdążę przyjechać , udało sie w ostatnich minutach :D

Nie sądziłam, że koncówka może być jeszcze tak emocjonująca :wink: edka11, przykro mi, ze nie wygrałaś :( oczywiście zapraszam Cię na nastepny bazarek, a juz jutro wystawie bazarek z czymś mocniejszym z mojej spiżarni :wink: z przeznaczeniem na prezent Gwiazdkowy :s2:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw gru 02, 2010 21:11 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- dla ANTOSIA-do końca zostało 4h

Fajnie, dżem z rabarbaru jest MÓJ :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw gru 02, 2010 21:18 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- dla ANTOSIA-do końca zostało 4h

Iweta pisze:Wszystkim licytującym ogromnie dziekuję :1luvu: Byłam na zakupach i myslałam, że nie zdążę przyjechać , udało sie w ostatnich minutach :D

Nie sądziłam, że koncówka może być jeszcze tak emocjonująca :wink: edka11, przykro mi, ze nie wygrałaś :( oczywiście zapraszam Cię na nastepny bazarek, a juz jutro wystawie bazarek z czymś mocniejszym z mojej spiżarni :wink: z przeznaczeniem na prezent Gwiazdkowy :s2:

Ale owoce też jeszcze kiedyś wystawisz? :mrgreen:

taizu, gratuluję :ok:

edka11

Od: Wto sty 29, 2008 11:24

Post » Czw gru 02, 2010 21:49 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- dla ANTOSIA-do końca zostało 4h

edka11 pisze:
Ale owoce też jeszcze kiedyś wystawisz? :mrgreen:

taizu, gratuluję :ok:

Jasne, że wystawie, no chyba, że wczesniej je zjem :mrgreen: :wink:

Iweta

Post » Czw gru 02, 2010 23:05 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- dla ANTOSIA-do końca zostało 4h

och moje owocki:(
ale muszę przyznać, że nawet troche się ciesze, bo mnie dzisiaj obróciło na naszych wspaniałych drogach i pół auta do remontu blacharskiego, więc pewnie bym się musiała zapożyczyć na te smakołyki.

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Czw gru 02, 2010 23:06 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- dla ANTOSIA-do końca zostało 4h

moim wkładem niech będzie to, że przynajmniej solidnie podbiłam cenę:)

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Pt gru 03, 2010 7:12 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- dla ANTOSIA-do końca zostało 4h

moorland pisze:moim wkładem niech będzie to, że przynajmniej solidnie podbiłam cenę:)

To prawda, solidnie podbiłaś cenę :1luvu: Każdy z licytujących ma ogromne serce i każdy z Was licytujących, przyczynił sie do zbiórki pieniędzy na wózek dla Antosia :1luvu:

Jeszcze raz ogromnie dziekuję Wszystkim :ok: :D

Iweta

Post » Pt gru 03, 2010 7:56 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- dla ANTOSIA-do końca zostało 4h

Cóż za emocjonujący finisz! :) Tylko szkoda, że warzywka tak tanio poszły ;)
To ja czekam na następny bazarek owocowo-warzywny 8)

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Pt gru 03, 2010 8:38 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- dla ANTOSIA-do końca zostało 4h

moorland pisze:och moje owocki:(
ale muszę przyznać, że nawet troche się ciesze, bo mnie dzisiaj obróciło na naszych wspaniałych drogach i pół auta do remontu blacharskiego, więc pewnie bym się musiała zapożyczyć na te smakołyki.

Ja sie będę musiała zapożyczyć na zęby do smakołyków, ale cóż :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt gru 03, 2010 17:19 Re: PRZETWORY z MOJEJ SPIŻARNI- dla ANTOSIA-do końca zostało 4h

Dziewczyny!

Dziękujemy bardzo! Walka, szczególnie o owocki, była ostra :D.
Jesteśmy coraz bliżej zakupu wózka.
Jeśli się uda-może dostaniemy kwity z NFZ tudzież PCPR (o ile nie przekraczamy progu finansowego) i wózek będzie tańszy, bo częściowo zrefundowany. A pieniadze przeznaczymy na kolejne potrzebne Antkowi rzeczy

Dziś był u nas Pan z wózkiem, który chcemy kupić.
Wózek jest super, Antek siedzi w nim tak, że nie ma mowy o skrzywieniu kręgosłupa.

Juz sie nie moge doczekać, kiedy go będziemy mieć w domu.

Jeszcze raz bardzo dziękujemy!

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

[poprzednia]