Jutro śmigaj do schronu po kota.

Masz jakiegoś na mysli?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:Szalony Kot pisze:W sumie mam gdzie przetrzymać kota i mam ręce do głaskania kota. Nie mam natomiast wszystkiego tego, co kot poza tym potrzebuje - kuwet, transportera, żwirku... Więc to bez sensu chyba...
Transporterek już jestZosia&Sasza pisała, że na Ursynowie
Szalony Kot pisze:W sumie mam gdzie przetrzymać kota i mam ręce do głaskania kota. Nie mam natomiast wszystkiego tego, co kot poza tym potrzebuje - kuwet, transportera, żwirku... Więc to bez sensu chyba...
Never pisze:alareipan pisze:Never nie chciałam Cię załatwić, tylko chciałam się z Tobą wkurwem podzielić...
Jak chwilę temu zobaczyłam numer, który sobie zapisałam, to coś mi nie zagrało... powinna być na kwarantannie, ale jest do adopcji... "Zwrot?" - pomyslałam, ale sprawdziłam i wyszło to, co Ci napisałam i mnie szlag trafił![]()
Obie i ona, i czarna strasznie wystarszone, bały się szsczekania na korytarzu, ażda siedziała w swojej klatce w kącie. Trudno stwierdzić, czy kontroluje, czy nie. Zrobiła siku i tak w tym siedziała, bo jest koszmarnie wystraszona. Obie są bardzo milutkie, jak zaczynasz głaskać, to fiksują.
pisze pw
ulvhedinn pisze:Napiszesz mi cos o tej kotce?
jamkasica pisze:...mam nadzieję, że do wtorku to już będzie pupinę grzała w nowym domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 228 gości