13 stopni?

P.S.
Wreszcie wysłałam Ci to cóś. Zanim złożysz reklamację, że tak późno to doceń, że jak na moje możliwości, to tempo wręcz ekspresowe

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:To ja powiem bry wieczór kolorowym pannom i tej mniej kolorowej też.Słodkie pycholki.[posta mi wcięło]
Wcinane posty to ostatnio norma!![]()
Witaj Reniu!![]()
Jak dziewczynki??
Betaka pisze:Czołem Kretkowo![]()
13 stopni?Na samą myśl robi się zimno. Kocyk dla Kretek obowiązkowy, Ty też zadbaj o coś ciepłego dla siebie
![]()
P.S.
Wreszcie wysłałam Ci to cóś. Zanim złożysz reklamację, że tak późno to doceń, że jak na moje możliwości, to tempo wręcz ekspresowe![]()
dune pisze:Dżizas....13 stopni w domu? Ale w środku?
no to chyba nie grzejecie niczym...
koty to jeszcze futrzaste
ale ty jak wytrzymujesz?
mój cieplutki z przedchwilimówi cioci dobry wieczór
![]()
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:To ja powiem bry wieczór kolorowym pannom i tej mniej kolorowej też.Słodkie pycholki.[posta mi wcięło]
Wcinane posty to ostatnio norma!![]()
Witaj Reniu!![]()
Jak dziewczynki??
Ko-córeczki w miarę dobrze.Tylko apetycik coś marny i Milusia coś z jednego oczka łzawi.Przemywam,ale chyba bez wizyty u weta i kropelek się nie obejdzie.
Kociara82 pisze:miziam krecie i ide spac,bo cos oczy mnie szczypia...
miaudobranoc
kocurzyca41 pisze:Nie,widać lekki stan zapalny tegoż oczątka najśliczniejszego.Dzideczka to jeszcze chrupy wcina i kabanoski,ale Milusia ledwo co skubie.Może to oczko przeszkadza?Jutro pańcia kupi ulubioną wołowinkę,bo nawet kurczaczka nie chce
dune pisze:To ty musisz byc nieźle zahartowana jak w takim zimnie siedzisz...
nie chorujesz? przeciez jak ci chłop napali po powrocie z pracy
to tez sie 25 nie zrobi w 5 min...oj bozenka, chociaz majty ciepłe zakladaj
zeby cie sie jamniki nie zaziębiły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości