mar9 pisze:a proszę Cię bardzo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oktanek to też przystojniacha jest![]()
![]()
Wiem ciociu ze Oktus przystojniak jest i jestem bardzo dumna ze jest moi braciszkiem

Hania
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:a proszę Cię bardzo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oktanek to też przystojniacha jest![]()
![]()
agakow82 pisze:dzisiaj był u nas mikołoj tzn duzy był mikołajem ale Hania jest malutka i wierzy jeszcze w mikołaja![]()
i dostalismy drugi Hamaczekteraz każdy z nas ma swoj
![]()
Oktus
agakow82 pisze:dzisiaj był u nas mikołoj tzn duzy był mikołajem ale Hania jest malutka i wierzy jeszcze w mikołaja![]()
![]()
Oktus
mar9 pisze:agakow82 pisze:dzisiaj był u nas mikołoj tzn duzy był mikołajem ale Hania jest malutka i wierzy jeszcze w mikołaja![]()
![]()
Oktus
a Ty Oktanku już nie wierzysz w Mikołaja? szkoda, dzieci (i kotki) powinny jak najdłużej w niego wierzyć, tak niewiele mamy magii w życiu
kalair pisze:A jakieś zdjątka będą pięknotek?
Oktusiu, jesteś bardzo przystojny!
Kretki
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:dzisiaj był u nas mikołoj tzn duzy był mikołajem ale Hania jest malutka i wierzy jeszcze w mikołaja![]()
![]()
Oktus
a Ty Oktanku już nie wierzysz w Mikołaja? szkoda, dzieci (i kotki) powinny jak najdłużej w niego wierzyć, tak niewiele mamy magii w życiu
ciociu u nas w Mikołaja wierzy tylko Hania i Duza![]()
Ja nie wierze bo kiedyś widziałem jak duzy sie przebierał za mikołaja i do Julci jechał![]()
Oktuś
mar9 pisze:eeeetaaaammm, pewnie Mikołaj sie rozchorował i Duży go zastępował;
uwierz skarbie, że Mikołaj naprawdę istnieje, tylko czasem Duzi muszą mu pomóc bo albo Mikołaj sie pochoruje albo nie zdąży do wszystkich czekających na niego
agakow82 pisze:mar9 pisze:eeeetaaaammm, pewnie Mikołaj sie rozchorował i Duży go zastępował;
uwierz skarbie, że Mikołaj naprawdę istnieje, tylko czasem Duzi muszą mu pomóc bo albo Mikołaj sie pochoruje albo nie zdąży do wszystkich czekających na niego
Tak myslisz ciociu ze duzy tylko pomagał mikołajowi?EEEEEEEEEEEEe no to ja musze z duzym o tym pogadac
Sw mikołaj istanieje ale jaja![]()
![]()
![]()
Oktuś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości