Melman Mrozek -> Buffu znalazła Domek !:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 02, 2010 7:26 Re: Kotek-zostal sam-Jastrzębie -Szukamy schronienia przed ZIMA

Jesteście wspaniałe :ok: oby kociak trafił do ciepłego domku

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Czw gru 02, 2010 9:22 Re: Kotek-zostal sam-Jastrzębie -Szukamy schronienia przed ZIMA

To jest jeden z 2 kotków(2 zostal zabity) ten bardziej niesmialy,jednak rozmawialam z Panią(na dzien wpuszcza go do budki gdzie trzyma warzywa) mówiła,że się oswoił, jak ja tam weszłam uciekł za drzwi :) Ale myśle,ze da sie popracować nad tym, po prostu kociak stracil mame i rodzenstwo,zostal tam sam,mysle ze potrzebuje Kogos.Jest Biało czarny o ile dobrze pamietam. Gdyby ta Pani trzymala go ciagle w tej budce, nie pisałabym tutaj,ale jak widze jaki mróz i zamiecie są w nocy to mi go zal. Zaniosłam im taką skórkę,zeby mu dała pod tyeczek do tej skrzynki,ale mowila ze tutasj kradną , ukradli im miseczki itp ... Bylabym za innym domem dla tego boroczka.Czekam na wskazowki,jesli bedzie cos wiadomo,będe musiala pojechac zobaczyc -to smutne ale czy jest caly i zdrowy.

Sylwiag

Od: Czw lis 04, 2010 14:57

Post » Czw gru 02, 2010 12:52 Re: Kotek-zostal sam-Jastrzębie -Szukamy schronienia przed ZIMA

okropieństwo ludzi czasem nie zna granic. u mnie też bywają podobne sytuacje - zabija się miejskie koty przez pijaczków ot tak, dla rozrywki. tyle, że u mnie Zwierzaki obecnie mają piwnicę ciepłego bloku, są karmiciele i Zwierzęta czują się jak u siebie. myślę, że zimno ich tak nie dotyka, jak naszego małego Mrozka

a Budrysek ma w podpisie, że na necie jest od czasu do czasu, ale podała tam swój nr telefonu :idea:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw gru 02, 2010 13:04 Re: Kotek-zostal sam-Jastrzębie -Szukamy schronienia przed ZIMA

A ty nie mozesz przetrzymac maluszka do czasu transportu? zamarznie jak mu nie pomożesz.
Wystarczy łazienka,jakiś zakamarek czy piwnica...Ostatnio w kabinie prysznicowej trzymałam jednego w w łapce drugiego. Byleby były bezpieczne i doczekały tymczasu.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Czw gru 02, 2010 13:53 Re: Kotek-zostal sam-Jastrzębie -Szukamy schronienia przed ZIMA

ASK domyślam się, że pewnie sylwiag nie może :(
a gdyby tak pożyczyć klatkę/transporter od kogoś z Jastrzębia i poprosić tę panią z targu, by go w nocy w tej klatce w budce przetrzymała..? i obiecać, że Kocinkę się stamtąd zabierze, tylko na razie szukamy transportu? wszelkie kontrole w nocy po targowisku nie chodzą, a Mrozek /sorki, ale tak mi jakoś pasuje :)/ miałby zawsze cieplej..
strasznie mi go szkoda :(
wielka społeczności miau, pomóż nam!
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206

turkusowa

Post » Czw gru 02, 2010 14:02 Re: Kotek-zostal sam-Jastrzębie -Szukamy schronienia przed ZIMA

ja się domyślam,ze nie moze. Ale to nie jest przecież dłuższy tymczas!
Tutaj kocio nei moze czekać na zmiłowanie,aż transport będzie. To mały dzieciak i szybko wychładza się.
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 02, 2010 14:05 Re: Kotek-zostal sam-Jastrzębie -Szukamy schronienia przed ZIMA

ASK@ pisze:ja się domyślam,ze nie moze. Ale to nie jest przecież dłuższy tymczas!
Tutaj kocio nei moze czekać na zmiłowanie,aż transport będzie. To mały dzieciak i szybko wychładza się.

sylwiag, pomyśl, może upchniesz go gdzieś? może u kogoś ze znajomych czy rodzinki? :cry:

turkusowa

Post » Czw gru 02, 2010 14:12 Re: Kotek-zostal sam-Jastrzębie -Szukamy schronienia przed ZIMA

turkusowa pisze:
ASK@ pisze:ja się domyślam,ze nie moze. Ale to nie jest przecież dłuższy tymczas!

sylwiag, pomyśl, może upchniesz go gdzieś? może u kogoś ze znajomych czy rodzinki? :cry:

turkusowa, on tam zamarznie w nocy.
Potem będzie płacz,że pomoc przyszła za późno :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 02, 2010 15:13 Re: Kotek-zostal sam-Jastrzębie -Szukamy schronienia przed ZIMA

Kochani ja nie moge naprawdę,chyba ze bedzie siedziec w transporterze w piwnicy ale to jest na jedna noc tylko,nikt niemogl by sie zorientowac bo moj tata jest antywierzecy, mam 2 kroliki w domu o których ciagle mam litanie i klotnie. Moglabym malego wziac jak mowie na 1 noc potajemnie,wiecej nie :( Bo nie wiadomo kiedy dostanie jakis tymczas ...

Sylwiag

Post » Czw gru 02, 2010 15:27 Re: Kotek-zostal sam-Jastrzębie -Szukamy schronienia przed ZIMA

dzwonilam do mamy-jade po niego, dam go do piwnicy,ale takiej którą mamy kolo domu tam jest zimno, ale nie wieje snieg i nie hula wiatr .. Ale na prawde prosze was, to jest do Soboty tylko do popoludnia pozniej mnie nie bedzie,blagam zalatwcie transport.

Sylwiag

Post » Czw gru 02, 2010 15:36 Re: Kotek-zostal sam-Jastrzębie -Szukamy schronienia przed ZIMA

czy ktoś ma jakieś namiary inne na Budryska? telefonicznie nie udaje mi się, nie wiem czy to mój słaby zasięg czy u Niej w telefonie. Na priva nie odpowiada

nesssssa

Od: Czw wrz 25, 2008 16:29

Post » Czw gru 02, 2010 16:44 Re: Kotek-zostal sam-Jastrzębie -Szukamy schronienia przed ZIMA

jestem :)

dzwoniłam do dziewczyny z jastrzebia ale jest poza zasięgiem

jutro, poznym po południem jade do wrocka, moge go zabrać tylko jastrzębie nie jest mi za bardzo po drodze
a ja będe obładowana psiakami i kociakami, mógłby go ktos gdzies bliżej podrzucić?

na necie będę pozno, pod tel cały czas ;)
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Czw gru 02, 2010 18:51 Re: Kotek-zostal sam-Jastrzębie -Szukamy schronienia przed ZIMA

o matko!!! Kociu, masz tak blisko domek tymczasowy... :crying: żeby tylko się udało!!!

turkusowa

Post » Czw gru 02, 2010 20:03 Re: Kotek-zostal sam-Jastrzębie -Szukamy schronienia przed ZIMA

a Ania G? ogłasza się, że może dowieść kota w tamtych okolicach? podeślę jej link

turkusowa

Post » Czw gru 02, 2010 20:16 Re: Kotek-zostal sam-Jastrzębie -Szukamy schronienia przed ZIMA

Jezus maria ... dalam kotka do piwnicy on wlaz do takiej dziury w scianie,siedzi tam od 16 nieumie go za cholere wyciagnac widac tylko jego dupke :( chcialam polepszyc a pogorszylam co ja mam zrobic nie umiem go wyciagnac bo chyba sie rzednimi lapkami trzyma niewiem, niewiem ! na chama próbowałam nie da sie :( :( :(

Sylwiag

[poprzednia][następna]