kalair pisze: A skrpetki też sobie założyłam, bo od podłogi strasznie ciągnie!!
u nas ciagnie od okien - chcialam byc twarda i trzymalam kaloryfer na 3, dzisiaj nie wytrzymalam i podkrecilam na 4

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze: A skrpetki też sobie założyłam, bo od podłogi strasznie ciągnie!!
tillibulek pisze:kalair pisze:tillibulek pisze:
i jak kreciom smakuje?? buziaczki dla uroczych panienek![]()
![]()
Hej Madziulek!!![]()
Ano średnio przyznam, Wolą kurczaczka zdecydowanie, ale w sumie acanę chętnie jedzą.![]()
Qrczę, Madziu,nie ma kompa, nie da się pogadać..![]()
podobno sterylizowane koty nie powinny czesto jesc ryby... wiec na staly pokarm rybna Acana nie bylaby najlepsza, ale od czasu do czasu na smaka mozna![]()
moje wcinaja teraz orijena - smakuje
![]()
![]()
Bozenko, nie przejmuj sie, ja nigdzie nie uciekam, poczekam az naprawisz kompik, wtedy popiszemy... a co to sie stalo z Wasza maszynką?? bez kompika jak bez reki
tillibulek pisze:kalair pisze: A skrpetki też sobie założyłam, bo od podłogi strasznie ciągnie!!
u nas ciagnie od okien - chcialam byc twarda i trzymalam kaloryfer na 3, dzisiaj nie wytrzymalam i podkrecilam na 4![]()
![]()
tillibulek pisze:u nas ciagnie od okien - chcialam byc twarda i trzymalam kaloryfer na 3, dzisiaj nie wytrzymalam i podkrecilam na 4![]()
![]()
kalair pisze:bubor pisze:Dopiero teraz meldujemy się w kolejnej części wątku![]()
![]()
Doberek Buborku!!![]()
No, czekaliśmy na Wujka z wielką niecierpliwością!!! Zwłaszcza Lafisia!![]()
Caragh pisze:tillibulek pisze:u nas ciagnie od okien - chcialam byc twarda i trzymalam kaloryfer na 3, dzisiaj nie wytrzymalam i podkrecilam na 4![]()
![]()
![]()
![]()
Ja tam gora na 2 mam
tillibulek pisze:jaki jest zwiazek ryby z kastracja to nie powiem, bo jestem skąpcem poznawczym i zapamietuje tylko uzyteczne informacje, albo ich czesci, a z tej zapamietalam, ze jako kocio kastrowany to rybki wonjak Cie to interesuje, to podpytam siostre, bo to ona sprzedala mi tego newsa
niom, ja tez chce latabardzo lubiem
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Dopiero teraz meldujemy się w kolejnej części wątku![]()
![]()
Doberek Buborku!!![]()
No, czekaliśmy na Wujka z wielką niecierpliwością!!! Zwłaszcza Lafisia!![]()
Takie mnie jakieś zaćmienie ogarnęło , a może to wtorkowe spędzenie w pracy 18 godzin miało na to wpływ .......
kalair pisze:Caragh pisze:![]()
![]()
Ja tam gora na 2 mam
No nie, aż tyle!?![]()
![]()
kalair pisze:Rany julek.... Jak to 18 godzin?
Caragh pisze:kalair pisze:Caragh pisze:![]()
![]()
Ja tam gora na 2 mam
No nie, aż tyle!?![]()
![]()
Nooo, ale to jak na dworze jest -20, a tak to na jedyneczce
bubor pisze:kalair pisze:Rany julek.... Jak to 18 godzin?
Aaaa , taka tam wyprawa do Warszawy zupełnie przypadkowo sparaliżowanej atakiem zimy .....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości