Erin pisze:Akcja poszukiwania wystawiacza cegiełek w toku.
Mam nadzieję, że niedługo się uda
zmień tytuł!Odpowiednia osoba moze przeczyta!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Akcja poszukiwania wystawiacza cegiełek w toku.
Mam nadzieję, że niedługo się uda
Erin pisze:Turkusowa, wszyscy się cieszymy![]()
I nieśmiało o fotki prosimy![]()
PILNE!!!
A jeszcze raz zapytam o cegiełki - znacie kogoś (oprócz Magiji), kto takie aukcje wystawia?
Magija działa w KOTYLIONIE, a czy AFN się tym zajmuje? Wiecie coś na ten temat?
smarti pisze:Kurcze,jak piszecie o tej akcji cegiełkowej to czarna magia dla mnie![]()
![]()
Erin,dziękuję bardzo za wpłaty dla Promysia![]()
![]()
Dziś, żebym miała siedzieć do rana to zrobię wreszcie kontynuację rozliczenia .
SecretFire-odebrałam z poczty Twoją przesyłkę-dziękuje serdecznie![]()
Gibutkowa,mam pyt-to zrebro koloidalne to można każdemu dawać?na co ono jest tak z grubsza i w jakich stanach pomaga?
Bo chciałam też Laluni zapodać,choć pewnie nieżle to ją wkurzy
aaa fotki,jako tako zrobione,Promyś na nich zmęczony ale postaram się wstawić.
ciekawa.swiata pisze:możesz sama nawet łykać (albo przecierać np twarz nim)
ono działa ogólnie antybakteryjnie i ułatwia zwalczanie paskudnych chorobotwórczych zarazków, tylko byle nie przesadzić bo to też nie dobrze (mówię o stosowaniu wewn. z zewn. można do woli)
Gibutkowa pisze:Nie, nie - tym co się łyka nie przecierać twarzy bo ma takie stężenie że troszkę słonka i będziesz miała na stałe brązowe plamy na twarzy. Moja Sibel ma w środku w uchu bo jej przemywałam tym ale kotce to tam mało przeszkadza takie odbarwienie skóryDo przecierania są te zewnętrzne, jest takie jedno kosmetyczne.
smarti pisze:Kurcze,jak piszecie o tej akcji cegiełkowej to czarna magia dla mnie![]()
![]()
![]()
Gibutkowa,mam pyt-to zrebro koloidalne to można każdemu dawać?na co ono jest tak z grubsza i w jakich stanach pomaga?
Gibutkowa pisze:smarti pisze:Kurcze,jak piszecie o tej akcji cegiełkowej to czarna magia dla mnie![]()
![]()
![]()
Korzystam z tego http://www.vitaland.pl/produkt.asp?nl_product_id=745
tam jest napisane komu nie wolno - dzieci, ciężarne/karmiące i osoby uczulone. Ja moim daję ok 0,5 łyżeczki od herbaty jeśli chodzi o dawkowanie to gdzieś było na forum, pamiętam że jedna z dziewczyn pisała o dawkowaniu 1ml/dzień.
Tutaj tez jest fajnie opisane działanie srebra http://allegro.pl/mikroprocesorowa-wytw ... 96583.html
Trzeba pamiętać że srebra nie wolno podawać razem z innymi lekami/suplementami - musi być przerwa (godzina-dwie). No i trzeba kupić srebro spożywcze bo jest tez takie do użytku zewnętrznego tylko.
ciekawa.swiata pisze:Gibutkowa pisze:Nie, nie - tym co się łyka nie przecierać twarzy bo ma takie stężenie że troszkę słonka i będziesz miała na stałe brązowe plamy na twarzy. Moja Sibel ma w środku w uchu bo jej przemywałam tym ale kotce to tam mało przeszkadza takie odbarwienie skóryDo przecierania są te zewnętrzne, jest takie jedno kosmetyczne.
a jakie ma stężenie to do użytku wewn.? ja przecierałam takim co ma 20 i 10 mg i nie jestem brązowa... można gdzieś kupić wyższe stężenie? jak tak to pisać gdzie(a działa konkretnie, trzeba przyznać, że widać efekty
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Tundra i 141 gości