TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 01, 2010 22:44 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

-kropeczka- pisze:Ukryty tygrys, biało- czarny kot :ryk:

Toż to cwaniactwo nawet jak na kota :!: :!: :!:

Ba a Tygrys ( lejek ) tez ma swój charakterek :ryk:
Gdzieś tu jest jego zdjęcie , ale zrobię mu nowe to go poznasz :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw gru 02, 2010 0:41 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

no to w takim razie wychodzi na to, ze u Justy sa 2 tygrysy :D Czort i kot o imieniu Tygrys. On tez bywa charakterny troszke, ale zlagodnial ostatnimi casy bardzo jak na niego... Mizia sie, pragnie czulosci, a miziany mruczy... :1luvu: Jak chce, to potrafi byc baaaaardzo kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Justa, niestety tak to z ludzmi jest. Zero rozsadku! Ale skoro chca miec myszy i szczury w piwnicy, to powodzenia im zycze.
Caragh pisze:Heh, co za ludzie... Gdzie oni byli, jak rozum dawali... :evil: :evil:

stali w kolejce po urode i dostatek :ryk:
Caragh pisze:Dobrze, ze wysterylizowalas. Bo tak to by jeszcze wiecej zginelo w tak okrutny sposob.
swiete slowa :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw gru 02, 2010 1:16 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Kociara82 pisze:
Caragh pisze:Heh, co za ludzie... Gdzie oni byli, jak rozum dawali... :evil: :evil:

stali w kolejce po urode i dostatek :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: Widzialam paru, raczej w tej kolejce tez ich nie bylo :ryk:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw gru 02, 2010 1:35 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

no bo oni brali to na lewo :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Czw gru 02, 2010 7:07 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Dobrze, że koleżanka przyszła. Obawiałam się, że też nie dotrze. Ludzie nie chcą się angażować.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw gru 02, 2010 9:52 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Petka-P1 pisze:Dobrze, że koleżanka przyszła. Obawiałam się, że też nie dotrze. Ludzie nie chcą się angażować.

Ja tez , ale to jest osoba która nie patrząc na zimno chodzi karmić działkowe koty a tez ma nie ciekawa sytuacje , obiecałam jej ze jak będą zdjęcia kotów z opisami problemów to założę watek tym kotom ...
Pamiętacie może czarna Sisi z ropnym guzem na buzince , ( była u mnie na tymczasie ) a teraz jest u mnie tez z działek piękna czarna Kika z urwanym ogonkiem , to są właśnie koty wyciągnięte z działek przez panią Janine , a na działkach jest kolejny chory kot a ona sama ma w domu 5 z czego 3 nadal szukają doku ...

Bardzo sie boje ze ten mój dług u weta 1700 zł będzie ciężko spłacić a przecież na bieżąco muszę je leczyć ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 02, 2010 10:09 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Dzis jest rok jak nie żyje Tenorek [*] , zabił go rak :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 02, 2010 10:41 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Współczuję :(...
[*]
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw gru 02, 2010 10:44 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Otrzymałam od Ewung ulotki (w formacie PDF), jeśli ktoś chce/może je wydrukować i przesłać później do Justy, aby je mogła porozwieszać, czy coś, proszę o adres e-mail, na PW.

Ja wydrukuję dzisiaj kilka.
Ulotki dotyczą: jedne - sterylizacji i drugie - opieki nad zwierzętami zimą.

Jeśli ktoś by chciał skorzystać u siebie i gdzieś te ulotki powiesić, myślę, że Ewung nie będzie miała nic przeciwko, ale można zapytać na wszelki wypadek.

RudyiSrebrnyKot

Post » Czw gru 02, 2010 15:16 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Tenorku, pamietamy o Tobie [*]

Kociara82

Post » Czw gru 02, 2010 16:06 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Tenorku [*][*][*]
Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw gru 02, 2010 21:30 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Skończyłam kalendarz dla Justy&Zwierzaków.
Wystawię go na bazarku, ale proszę o pomoc w drukowaniu.
Kalendarz jest w formacie A5, drukowane dwa miesiące na jednym a4, a więc 6 kartek plus okładka. Kalendarz można usztywnić tekturką - do postawienia na biurku lub powieszenia.

Sama jestem w stanie wydrukować max. 10 egzemplarzy. Okładkę wydrukuję na grubszym papierze.
Kto mi pomoże?

Kalendarz jest z kotami Justy :) oczywiście.

Jeśli ktoś chciałby go zobaczyć, proszę o info na PW podam adres do ściągnięcia, albo wyślę e-mailem.

RudyiSrebrnyKot

Post » Czw gru 02, 2010 21:51 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

widzialam kalendarz... WYMIATA TOTALNIE :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Czw gru 02, 2010 22:36 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Caragh pisze:Tenorku [*][*][*]
Obrazek

To jest ostatnie zdjęcie Tenorka [*]
Zrobione na kilka dni przed odejściem za TM
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 02, 2010 22:37 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

RudyiSrebrnyKot pisze:Skończyłam kalendarz dla Justy&Zwierzaków.
Wystawię go na bazarku, ale proszę o pomoc w drukowaniu.
Kalendarz jest w formacie A5, drukowane dwa miesiące na jednym a4, a więc 6 kartek plus okładka. Kalendarz można usztywnić tekturką - do postawienia na biurku lub powieszenia.

Sama jestem w stanie wydrukować max. 10 egzemplarzy. Okładkę wydrukuję na grubszym papierze.
Kto mi pomoże?

Kalendarz jest z kotami Justy :) oczywiście.

Jeśli ktoś chciałby go zobaczyć, proszę o info na PW podam adres do ściągnięcia, albo wyślę e-mailem.

Bardzo i to bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]