Oryginalna torebeczka kot dla Bąbla KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro gru 01, 2010 15:58 Oryginalna torebeczka kot dla Bąbla KONIEC

Serdecznie zapraszam na bazarek dla Bąbla u Jerzykówki.

Link do wątku słodkiego Bąbeliusza viewtopic.php?f=1&t=112899

1.Piękna oryginalna torebeczka "czarno-biały kot".
Torebka na łańcuszku. Można ją także nosić jak listonoszkę.

Wymiary 16 x 30.
Torebka pomieści tel. komórkowy, błyszczyk i kartę kredytową. :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cena wywoławcza 15zł.

:arrow: Iweta 15zł
:arrow: Wima 17zł
:arrow: Iweta 20zł
:arrow: Lemoniada 21zł
:arrow: Wima 25zł
:arrow: Iweta 30zł

2. Niepowtarzalna torebeczka "gorset". BAZAREK ZAKOŃCZONY
Torebeczka do ręki. W środku dodatkowa kieszonka zamykana na zamek.
Wymiary 17 x 11

Zmieści się mały portfelik, tel. kom., błyszczyk i jeszcze cuś

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cena wywoławcza 15 zł. Kup teraz 30zł
Torebka sprzedana w opcji Kup teraz Miscorpio 30zł

Rozpoczęcie licytacji likwiduje opcję Kup teraz.
Koszty przesyłki ponosi Kupujący = 5,70zł
Bazarek będzie czynny przez tydzień do środy 08.12.2010r. do godz. 21-ej czasu realnego.

Zapraszam serdecznie. Petka.
Ostatnio edytowano Śro gru 08, 2010 21:37 przez Petka, łącznie edytowano 9 razy
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro gru 01, 2010 16:53 Re: Najbardziej oryginalne torebeczki dla Bąbla u Jerzykówki

nr 1 za wywoławczą :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro gru 01, 2010 16:55 Re: Najbardziej oryginalne torebeczki dla Bąbla u Jerzykówki

Iwonko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bardzo dziękuję za rozpoczęcie.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Śro gru 01, 2010 20:18 Re: Najbardziej oryginalne torebeczki dla Bąbla u Jerzykówki

Jedyne w swoim rodzaju torebeczki czekają.

Petka

Post » Śro gru 01, 2010 21:33 Re: Najbardziej oryginalne torebeczki dla Bąbla u Jerzykówki

a do kiedy trwa? :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro gru 01, 2010 21:45 Re: Najbardziej oryginalne torebeczki dla Bąbla u Jerzykówki

Petka-P1 pisze:Bazarek będzie czynny przez tydzień do środy 08.12.2010r. do godz. 21-ej czasu realnego.

Petka

Post » Czw gru 02, 2010 7:22 Re: Najbardziej oryginalne torebeczki dla Bąbla u Jerzykówki

:oops: :oops: :oops:

Petka

Post » Czw gru 02, 2010 12:35 Re: Najbardziej oryginalne torebeczki dla Bąbla u Jerzykówki

Torebka - Kot za 17 zł

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Czw gru 02, 2010 12:49 Re: Najbardziej oryginalne torebeczki dla Bąbla u Jerzykówki

Wima bardzo dziękujemy. :lol: :lol: :lol:

Petka

Post » Czw gru 02, 2010 13:20 Re: Najbardziej oryginalne torebeczki dla Bąbla u Jerzykówki

Peciu :1luvu: :1luvu: :1luvu: bardzo dziękujemy za piękny bazarek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gorące podziękowania dla licytujących :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw gru 02, 2010 16:01 Re: Najbardziej oryginalne torebeczki dla Bąbla u Jerzykówki

Torebka gorsecik jest bardzo oryginalna i piękna. Zapraszam.

Petka

Post » Pt gru 03, 2010 8:48 Re: Najbardziej oryginalne torebeczki dla Bąbla u Jerzykówki

Nikt więcej :roll: Nie podobają się torebeczki :oops:

Petka

Post » Pt gru 03, 2010 9:36 Re: Najbardziej oryginalne torebeczki dla Bąbla u Jerzykówki

Gorseciarska torebeczka w sam raz na karnawał :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt gru 03, 2010 16:38 Re: Najbardziej oryginalne torebeczki dla Bąbla u Jerzykówki

Kot za 20 zł :wink:

Gorseciki mam w domu dwa. Trochę sa inne niż ten Twój . Jeden mniejszy, nosi jako kosmetyczke (na co dzień) moja córka natomiast gdy wyjeżdża np na wycieczke i trzeba zapakować więcej rzeczy zabiera wiekszy gorsecik :D Czasami wiekszy słuzy tez jako torebeczka na imprezkę :wink: Zawsze robi wrażenie 8)

Kasiu czy ja Ci juz pisałam, ze mamy w Bielsku cukiernie Kandulskiego :D Ciagle teraz obżeram sie rożkami, że o rogalach "marcińskich" nie wspomnę :D Jeszcze tylko mi sera smażonego nadal brakuje :( i byłaby pełnia szczęścia :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt gru 03, 2010 19:45 Re: Najbardziej oryginalne torebeczki dla Bąbla u Jerzykówki

Iweta pisze:Kot za 20 zł :wink:

Gorseciki mam w domu dwa. Trochę sa inne niż ten Twój . Jeden mniejszy, nosi jako kosmetyczke (na co dzień) moja córka natomiast gdy wyjeżdża np na wycieczke i trzeba zapakować więcej rzeczy zabiera wiekszy gorsecik :D Czasami wiekszy słuzy tez jako torebeczka na imprezkę :wink: Zawsze robi wrażenie 8)

Kasiu czy ja Ci juz pisałam, ze mamy w Bielsku cukiernie Kandulskiego :D Ciagle teraz obżeram sie rożkami, że o rogalach "marcińskich" nie wspomnę :D Jeszcze tylko mi sera smażonego nadal brakuje :( i byłaby pełnia szczęścia :wink:

Iweta :1luvu:

Kochana a może ja Ci wyślę ten ser smażony????
Myślę jednak, że sama umiesz też zrobić.
Kandulski jest ok. Ale jak żył śp. "stary" właściciel to było smaczniej. Młodzi przejęli biznes i troszkę się pogorszyło

Petka

[następna]