Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
j3nny pisze:on długo tam już tak siedzi?
Kocuria pisze:ludzie:
http://hostingkota.domowe-tygrysy.info/ ... kd7tzr.jpg
koty:
http://hostingkota.domowe-tygrysy.info/ ... cs2j6d.jpg
SZEFOWO, proszę o decyzję w kwestii kotów, bo nie znam charakterników wystarczająco, żeby wiedzieć, co, czy i gdzie wstawić!
brakuje nam jeszcze z 1-2 osób do pomocy namidzie na kazimierzu - chętni?
brakuje nam transportowców kocich na pierwszy weekend! borówka, wisienka i truskawka nie mają jak dojechać i/lub wrócić!
tak, wiem, hania jest u tweety, zapomniałam poprawić![]()
co do sezama - dziczył, a państwo chcieli przytulaka do kompletu z psem i królikiem przytulakami... elma się sprzedała w 5 minut
kosma_shiva pisze:Kocuria pisze:ludzie:
koty:
SZEFOWO, proszę o decyzję w kwestii kotów, bo nie znam charakterników wystarczająco, żeby wiedzieć, co, czy i gdzie wstawić!
brakuje nam transportowców kocich na pierwszy weekend! borówka, wisienka i truskawka nie mają jak dojechać i/lub wrócić!
co do sezama - dziczył, a państwo chcieli przytulaka do kompletu z psem i królikiem przytulakami... elma się sprzedała w 5 minut
11.12 wieczorem mnie tam nie powinno chyba byc.
Kto chcialby sie 04.12 wymienic z pierwszej na trzecia zmiane?
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Kocuria pisze:ludzie:
koty:
11.12 wieczorem mnie tam nie powinno chyba byc.
Kto chcialby sie 04.12 wymienic z pierwszej na trzecia zmiane?
posprawdzajcie wszyscy czy to co napisała Kocuria jest zgodne z rzeczywistością
czasu co raz mniej
Robert był tam chwilę po tym jak Edyta wkleiła fotki. Młode małżeństwo z dzieckiem, gość kazał pokazać zapis w ustawie, że nie można trzymać zwierząt na nieosiatkowanym balkonie w zimieNo to sami wiecie jaka mogła być rozmowa.... Ponoć kot mieszka w łazience a jest tylko wypuszczany na chwilę.... Oczywiście nikt Roberta nie wpuścił do mieszkania aby to można było potwierdzić
Edyta wie co należy robić dalej. Gość jest poinformowany, że będzie obserwowany. Oczywiście istnieje niebezpieczeństwo, że kot zniknie w ogóle![]()
Wygląda jak nasz Rufin więc ... ja pier...
Etiopia pisze:Czy ja dobrze widzę że mnie wpisano do grafiku dyżurów ?
tabelka rozjeżdża forum.
Nie wiem wogule skąd pomysły żeby kota po zabiegu pakować w obce miejsce i narażać na stres + zimno . Taki kot ma lukę immunologiczna i niewiele trzeba żeby się rozłożył...
A co do kota to kiedyś przerabiałam taką interwencję z tym że na balkonie w zimie był zamknięty doberman - policje wezwałam i właściciel dowiedział się jak ma się opiekować psem..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 95 gości