Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 01, 2010 22:21 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Malutkie cudenka. Chodza, jedza i trzymaja sie jakos. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dobranoc.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro gru 01, 2010 23:20 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Maleńtaski jeść i zrowieć proszę! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Śro gru 01, 2010 23:31 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Cioteczki proszą :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 02, 2010 9:14 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Witam malutkie stworzenia slodkie :-)

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw gru 02, 2010 10:15 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Czytam posty w tym temacie i serce mi się kraje jak nie wiem co :( Trzymam mocno kciuki za kocie drobinki i pozdrawiam bardzo serdecznie Pipi! Podziwiam za serce i determinację:) Chciałabym jakoś pomóc, mieszkam daleko, paczka będzie szła wieki, więc może przelałabym parę groszy? Proszę o kontakt na prv, chętnie pomogę!

Anner

Od: Śro gru 01, 2010 15:59

Post » Czw gru 02, 2010 11:21 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Kochane kicie ! Trzymać się ! Malutka - nie chorować ! Jeść ! Brykać! I cieszyć się życiem !
Pipi pewnie zasypało, ale mam nadzieję, że przez okno jeszcze coś widać.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw gru 02, 2010 14:50 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Anner pisze:Czytam posty w tym temacie i serce mi się kraje jak nie wiem co :( Trzymam mocno kciuki za kocie drobinki i pozdrawiam bardzo serdecznie Pipi! Podziwiam za serce i determinację:) Chciałabym jakoś pomóc, mieszkam daleko, paczka będzie szła wieki, więc może przelałabym parę groszy? Proszę o kontakt na prv, chętnie pomogę!

wielkie, ogromne dzięki!
kotulki w górę, może jednak ktoś da im DT... :kotek:
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Czw gru 02, 2010 14:53 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Przecież było DT dla wszystkich?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw gru 02, 2010 14:53 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

No właśnie, żeby miały kogoś TYLKO SWOJEGO i nie musiały się dzielić z innymi zwierzątkami. Pipi trzymaj się mocno i cieplutko mimo pogody za oknem :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw gru 02, 2010 14:57 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

magaaaa pisze:Przecież było DT dla wszystkich?

no właśnie 8O rozumiem, że Wro za daleko, ale co z tą Warszawą? miały wszak jechać?
nie ogarniam tej kuwety :lol:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Czw gru 02, 2010 15:04 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

magaaaa pisze:Przecież było DT dla wszystkich?

no ale one nie mogą być zaszczepione póki co, wiec kto je weźmie?
chciałyście po testach i po szczepieniu......
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Czw gru 02, 2010 15:06 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Skoro nie mogą być szczepione to trzeba im dom czysty bez podejrzenia pp.
Dorcia chciała dać dom czarnej, Dla Buraski oferowała się ciekawa...

magaaaa

Post » Czw gru 02, 2010 15:34 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

jeśli Buraska zniesie tak daleką podróż (i przede wszystkim uda się załatwić dla niej transport) to jestem chętna nadal...
u mnie nigdy nie było pp, ale to działa też w drugą stronę, jako że mam kontakt z nieszczepionymi kotikami póki co nadal, to ja też muszę mieć pewność, że malutka jest wolna od pp...
musimy podjąć jakąś decyzję bo honda11 czeka na moją odpowiedź odnośnie jednego z kotów od niej, który też pilnie potrzebuje DT.
Za dużo tych nieszczęść, albo DT za mało :(
to dajcie znać co uradzicie dziewczynki :)

P.S. dzisiaj robiłam testy na FIV/FELV mojemu obecnemu tymczasowi, Merlinkowi... negatywne :)
także z jego strony nie ma już żadnego zagrożenia wirusami :)

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Czw gru 02, 2010 16:14 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

A ja się tak trochę upieram przy swoich wątpliwościach, co do tego, czy dziewczynkom wystarczy sił by przeżyć podróż i bez sensacji zaaklimatyzować się w nowym miejscu.
I w związku z tymi moimi - oczywiście bardzo niefachowymi wątpliwościami - ponawiam propozycję comiesięcznego wsparcia finansowego aż do znalezienia DS, gdyby znalazł się DT dla innych kociastych, które są w tej chwili u Pipi (sama niestety nie mogę zaoferować DT). Gdyby u Pipi - poza psami - były tylko te maleńkie koteczki, to pewnie miałaby dla nich troszkę więcej czasu, niż teraz. Choć i teraz mam wrażenie, że czas Pipi jest z gumy, tak dobrze radzi sobie z jego organizacją.
Nie wiem - może trochę panikuję w sprawie podróży maleństw. Ale może warto byłoby zapytać o opinie weterynarzy obecnych na forum?

magbag

Od: Pt lis 27, 2009 10:50

Post » Czw gru 02, 2010 16:24 Re: 4 KARZEŁKI i ich bieda...ok. B-stoku-SZUKAMY PILNIE DT

Teraz drogi zawiane, więc się nie obawiaj, ze gdziekolwiek pojadą.
Ale czarna koteczka trochę rośnie mała zdaje się potrzebuje hormonu wzrostu...
U Pipi one nie będą leczone.

magaaaa

[poprzednia][następna]